Najboljši nasveti za vsakdanje življenje

Domov Članki Jeziki

Hrana in kuhanje

Ali vam je všeč kuhanje in pripravo dobre hrane? Zdravo kosilo ali testenine, ideje za čokoladne torte, kava, koktajli. Tu so recepti za vse!

---------------------------------------------------------

Osnove konzerviranja

. Načelih ohranjanja živil v naši kuhinji, obstaja veliko živilaOglasi V naši kuhinji se je veliko hrane, še vedno sveža, dokler moramo zagotoviti ustrezne pogoje za shranjevanje se razlikujejo 2. bo uporabljen za mesnih in mlečnih izdelkov, drugo za zelenjavo in sadje, in še druge, za .. . suha, kot so moka ali zdrob.
, da podaljša življenjsko dobo izdelka z nekaj ali več dni, da se ohladi ali shranjevanje predmetov v hladilniku ali hladnem prostoru. zamrzovanja ohranja rok trajanja do nekaj mesecev. Oglasi b mesa in mlečnih izdelkov izdelki / b Surovo meso je treba hraniti pri temperaturi od 0 do sup / sup na 2 ° C. Pred dajanjem v hladilniku, je treba temeljito oprati, posušiti in v posodi., da lahko ostanejo v hladilniku do dva tedna. Oglasi Če želite, da je meso bolj jih razdelite na majhne koščke, ki so, ko so dani v plastično vrečko jih je mogoče shraniti v zamrzovalnik za približno dva ali tri mesece. Oglasi se ne dajo hrano v hladilniku poleg pripravljenih obrokov. najboljši postavite jim blizu zamrzovalniku. Oglasi Shranjevanje meso brez hlajenja? Oglasi Obstaja nekaj preprostih načinov, da ne pustite meso pokvari. skrbno zaviti v meso hrena liste in dal v platno vrečko. lahko tako ostane več dni z garancijo svežine.
b Ribe in morski sadeži / b Sveže ribe morajo biti shranjeni na najnižji polici v hladilniku za približno 1-2 dni. Oglasi ne smejo biti dana z maslom ali sirom, saj lahko pripravi narobe vonj. To velja tudi za prekajene ribe, ki jih je treba umestiti v zaprtih posodah pred hlajenje. Fish
lahko shranite v hladilniku do dva dni po tem, ko jih vleče iz škatle. Oglasi brez drobovja, morski sadeži in se lahko pripravili fileti shranjena v hladilniku do osem mesecev. najprej operite suho in dal v plastično vrečko. Oglasi u nižja temperatura hranjenja rib, večja je stabilnost / u Oglasi b. Mleko / b Te proizvode je treba hraniti v hladilniku, ker so zelo občutljivi na temperaturne spremembe. najbolj primerno mesto za njih, da bi srednjeročno obdobje. Zaradi relativno kratkem času veljavnosti mlečnih izdelkov je treba hraniti v hladilniku nekaj dni. št izjema pasterizirano mleko in mlečne pijače Škatle, ker je celo nekaj mesecev lahko. Oglasi vakuumsko pakiranih proizvodov, kot so sir, kefir, jogurt in predelanih hraniti le približno mesec dni. Oglasi mlečni izdelki ne zamrzujte! Ko odmrznjeni, ki jih izgubili veliko vrednost, njegova prvotna tekstura, okus in niso primerne za uživanje. Oglasi jajca lahko shranite v hladilniku na posebni polici na vratih približno mesec dni. preden jih vstavite v hladilniku ni čista. jajčne lupine, ki zajema zaščitno plast, ki ščiti pred bakterij Oglasi b. Fat / b Hraniti na hladnem temnem prostoru ali hladilniku. Da bi se izognili absorbira vonjave, ki jih hranite v zaprti stekleni ali keramični posodi. Oglasi olje in olje, da pri temperaturi 6-7 ° C za približno tri mesece. maslo in vodi iz hladilnika več žarkost. Oglasi b mączno-Grain Products / b Naj jim suho, temno in po možnosti zaprt prostor, kot omaro. Oglasi moke, da bo v plastični posodi ali stekla kozarec, da se prepreči to zwilgotnienia. Njegov rok v skladu z datumom na embalaži in je približno pet mesecev. Oglasi drobljenec in kosmiči so shranjeni pod enakimi pogoji kot moko. Oglasi kruh, ker je postopek czerstwienia in plesni je primeren za ljudi, za kratek čas zato ne bi smeli hraniti pri temperaturi -10 do 10 ° C v najkrajšem možnem času, če staling, -. to je kruh suh, izgubi juhe, klusków, omake - ne more biti daljši od dveh ali treh dneh - v hladilnik -. Če greš naprej jih lahko zamrzne, da se ohladi. Po odmrzovanju je treba ta živila kuhana ali odsmażyć. Oglasi Sadje in zelenjavo b / b Največ zelenjava in sadje so ponavadi shranjeni v hladilniku. Idealen je spodnji polici, kjer je višja vlažnost v kleti kot manj kot zrelih sadežev, da je treba na prostem Ti plodovi so: ... banane, ali zelenjave, kot so krompir ali pesa
sadje kot so jagode, češnje, češnje, je treba jedli v dveh ali treh dneh. banane in hruške najdaljši med tednom in jabolka, korenje, paradižnik, krompir, zelena, por, lahko zelje se shrani v hiši na mesec. Oglasi Sadje in zelenjava se lahko zamrzne. So poskusili še traja vse leto. ne zamrzne ali Brassica mehkejše sadje. To ne zmanjšuje svoje, toda škoda, kakovost njihove strukture. Oglasi Ne pranje sadja ali zelenjave, takoj po nakupu. Omeji na neposredno pranje pred jedjo. Oprati, preden gre slabo hitro. Oglasi limone in drugi citrusi v hladilniku, da bo najboljša jed vode. To bo zagotovilo, da bo trajalo dlje, vse do meseca. Oglasi sadje trgovina pri temperaturah pod 15 ° C, s čimer se zmanjša dostop do svetlobe. Prav tako jih lahko da na polici v vratih hladilnika kot hrenom, sok kartonov ketchup ali gorčice. Oglasi u pozabite! / U Oglasi ne zamrzne več kot enkrat. Odmrznjeni proizvodi, takoj poskusite kuhati in jesti. najvarnejši, da zamrzne za obdobje treh do dvanajst mesecev. Oglasi razliko ohlajenih proizvodov, ki so dani v zamrzovalniku je treba namestiti blizu za učinkovito delo. Oglasi zamrznjeni izdelki, delikatese in klobase, paštete headcheese ali sir.
> . Kako narediti piščanca solata
> Telečji polnjene z gobami

> Kako žar ribe
> lovorjev list začimba Oglasi
> Kako rešiti kung Pao piščanec
> torta za velikonočno Recepti

> kako sled v olju
> .. Kako rešiti špagete Carbonara
> Iced kava recept in vanilijev sladoled Oglasi
> Velikonočni mize, recepti za velikonočno

> Kako delati testo za pico, kar pizza testo, pizza recept
> Pina Colada recept, sestavine in priprava Oglasi
> Fondue RECEPTI: Sir Fondue, čokolada ali čokoladni fondi - posode, pribor, ter določene za fondue
> Ruska kuhinja jed zelja

> Kako narediti svojo lastno suši
> JUHA Čičerika Čičerika Oglasi kuhanje
> Mandarin torta, čokolada in stepeno smetano

> izdelava krompir pečemo krompir

> najboljši recept za toplo pivo