Najboljši nasveti za vsakdanje življenje

Domov Članki Jeziki

Glasba

Glasba je umetnost, v kategoriji glasbe lahko izveste, kaj vse različne zvrsti glasbe, klasična glasba, vse vrste rocka, hip hop glasbe. Seznam predvajalnik glasbe, pesmi in besedil pesmi.

---------------------------------------------------------

Electronic Music Trance Music

Nekateri izmed najpomembnejših predstavnikov glasbenega trance Cosmic Gate, Simon Posford, Tiesto, Paul van Dyk, Paul Oakenfold, Nic Chagall, Ferry Corsten, Armin van Buuren, Above & Beyond, Jonas Steur, John Askew, Marco V , 4 Strings, Sander van Doorn, Smith & Pledger, Johan Gielen, Celec, Ersa, Fred Baker, pričarajo One, Delerium in Andain.. Oglasi Trance je podmnožica elektronske plesne glasbe izvira iz leta 1980 do leta 1990 Oglasi Glasba je značilna tempo 130 utripov na minuto do 160 utripov na minuto, sintetični uporablja ponavljajoče se melodične dele, nenadne spremembe obsega ali prekinitev. Včasih vsebuje vokale, ampak besedila so v večini primerov je preprosta ali vključujejo ponavljanje stavkov. Trance nastala kot kombinacija techno in house glasbe. Kot je trance glasba pogosto igral v nočnih klubih, se lahko šteje za obliko Klub glasbe Oglasi Trance izvira iz nemških klubov v zgodnjih 90. letih letih, in natanko eno nemško mesto. - Frankfurt -. pogosto omenja kot kraj, kjer je celotna zgodba začela Pod pionirjev te vrste so izvajalci, kot so DJ dag , Oliver Lieb in Sven Väth. že delijo trance ima veliko podobnosti z techno glede na tempo in ritmične strukture. Vendar je vseboval trance in melodično strukturo, ki je prvotno pripadala takratnega zvrsti house. zgodnji fazi smo okarakteriziriati trance glasbo kot hipnotik učinek zvonjenje kakovost in ponavljajoči se ritmično vidik.
Hkrati s tem zgodnjih letih 90. letih, glasba revolucija je potekala v Goi - Indija, kjer je kmalu oblikovala goa trance. Kmalu zatem je sledilo oblikovanje in umetniki kot so Gil, Eat Static, ki Doof in človek brez imena.
sredi 90. let starosti se zdi, da postopno transu in postal ena izmed prevladujočih oblik plesne glasbe. To pot sklicuje več na basu in glavno melodijo, medtem ko je zavrnil in ponavljanje hipnotičen strukturo Trance žanra. Trance je bil ostrejši kot house, techno melodične in bolj pomirja od drumnbassa zato ne preseneča, da je v trenutku postal zelo priljubljen. Nekateri od DJ-jev, ki so sodelovali pri ustvarjanju tega žanra in zapuščena s sredine in poznih 90-ih let, in prenese na bolj postopno zvok - Sasha, John Digweed. Oglasi Nekatere od najpomembnejših predstavnikov glasbenega trance Cosmic Gate, Simon Posford, Tiesto, Paul van Dyk, Paul Oakenfold, Nic Chagall, Ferry Corsten , Armin van Buuren, Above & Beyond, Jonas Steur, John Askew, Marco V, 4 Strings, Sander van Doorn, Smith & Pledger, Johan Gielen, Celec, Ersa, Fred Baker, pričarajo One, Delerium in Andain. Top 10 najboljših trance DJ Armin van Buuren Tiesto
Paul Van Dyk in predvsem Oglasi Beyond
ATB Markus Schulz, Judge Jules
Alex Gold Oglasi Christopher Lawrence Oglasi Paul Oakenfold
> Electronic Music Trance Music
> MUSIC osemdesetih značilnosti
> CD poslušanju pesmi

> Kako je akustično kitaro strune, igra akustično kitaro, kitara vratu
> Partibrejkers DISKOGRAFIJA
> Disco pesmi, najboljše pesmi za festival, najboljše pesmi za stranke
> Nica lyrics
> Koliko strune ima harfo, igra harfo, harfo instrument
> LAIBACH prvi koncert
> Zdenka Kovacicek biografija Oglasi
> Uspešnice tuje pesmi 2010, najboljše pesmi party 2010, pesmi, ki so zaznamovali leto 2010
> New Age Music
> Star Trek Klingon jezik
> Funky DISKOGRAFIJA
> YouTube pesem
> Birthday stihi Rojstni dan Rojstni dan Oglasi
> najboljša rock pesem
> Najboljši igralci vseh časov, so igralci, ki so prejeli oskarja, igralci iz filma