Nasihat yang terbaik untuk kehidupan seharian

Laman Utama Artikel Bahasa

Pets & Animals

Haiwan Peliharaan - anjing, kucing, burung kakak tua, penyu, arnab, guinea pigs. Baca tentang latihan untuk anjing, rawatan haiwan, anjing gunting rambut, alahan pada kucing.

---------------------------------------------------------

Penyu Binatang

Penyu makan agak pelbagai, dan semasa mereka masih muda, mereka kebanyakannya makanan daging dan ayam, daging lembu atau ikan, atau, apa yang lebih mudah dan lebih mudah, makanan khas untuk kornačice Pelbagai ...



PENYU memerlukan kerja agak lebih, dan bukan haiwan dengan siapa mereka boleh bermain. Penyu boleh disimpan di dalam akuarium besar / Terarium dengan wajib "tanah" bahagian yang boleh kering dan Ahd Di bawah anda boleh meletakkan pasir, kerana penyu seperti di atasnya Bertanya gen. Sejak kuantiti penyu najis adalah lebih tinggi daripada ikan misalnya, anda perlu kerap menukar air, jadi walaupun anda mempunyai penapis. Seperti haiwan-haiwan ini penyu subtropika, mereka perlu pemanas kerana suhu air perlu 25 ° C. Aquariums boleh mencerahkan dan tumbuhan tiruan, batu, dan lain-lain Jika anda tidak boleh menyimpan akuarium dalam cahaya matahari langsung, yang perlu, anda mesti mendapatkan lampu khas yang mensimulasikan cahaya matahari. Penyu makan agak pelbagai, dan semasa mereka masih muda, mereka kebanyakannya makanan daging dan ayam, daging lembu atau ikan, atau, apa yang lebih mudah dan lebih mudah, makanan Pelbagai khas untuk kornačice. Bagaimana lama, perlahan-lahan beralih kepada diet vegetarian. Penyu ini diberi makan dari air. Makanan utama ialah daging, ikan, buah-buahan dan sayur-sayuran, makanan disediakan (tidak boleh hanya berdasarkan udang), serangga, siput air. Dalam air, dan menambah vitamin dan kalsium.




> PAS PTIČAR, pintar anjing
> POSAVINA pemukul, dan bahanbahan yang sesuai untuk memburu
> Tandas untuk kucing
> WIRE JERMAN PTIČAR memburu naluri
> Bagaimana untuk melatih anjing |? Haiwan
> Bagaimana untuk menghapuskan semut - Semut di dalam rumah
> Binatang hamster
> Makanan Kucing
> Jerman Penunjuk Shorthaired
> BINATANG BERBAHAYA agresif gajah
> penyakit taring hidung dan tekak
> Mastiff Bahasa Inggeris
> labahlabah MENARIK dan labahlabah berbulu besar
> Bagaimana untuk memilih anjing
> Jerman Pemburuan Terrier harrier, watak tajam
> Bagaimana monyet berkomunikasi
> Kura-kura biasa
> ANATOMI badan ular ular lidah
> Ragdoll kucing
> Air Dog Bahasa Sepanyol