Nasihat yang terbaik untuk kehidupan seharian

Laman Utama Artikel Bahasa

Interior

Segala-galanya untuk rumah saya. Feng shui, reka bentuk dalaman dan menghias, gaya menghias ... Nasihat seperti warna memilih untuk perabot dinding, untuk bilik tidur atau penyelesaian untuk pangsapuri kecil.

---------------------------------------------------------

Bagaimana pewarna Jeans Hitam

Bagaimana pewarna jeans hitam Tukar penampilan jeans kegemaran anda bagi perubahan dalam warna atau hitam dan menukar warna lama yang ditemui di kedai berjimat cermat?Menukar rupa jeans kegemaran anda kepada perubahan warna hitam, atau menukar warna lama dan yang ditemui di kedai berjimat cermat. Biasanya Warna yang tersedia boleh didapati di kedai-kedai mudah untuk digunakan dan boleh digunakan pada komputer rumah anda. Dengan kaedah ini anda diwarnakan seluar jeans atau seluar kapas lain dalam kulit hitam yang mendalam dan sengit. Mencuci seluar jeans atau seluar jeans anda dengan kapas menggunakan detergen dobi unscented, jika perlu, gunakan remover tempat, tetapi tidak menggunakan bahan pelembut kain. Meninggalkan seluar basah jika anda mahu mengecat mereka segera. Anda boleh mengeringkan mereka jika anda mahu kedua-dua mereka kemudian. Sebelum seluar pewarna rendam dalam air panas. Menggantikan sarung tangan getah dan memindahkan tiga warna di dalam kotak kaca, mangkuk besar, menggunakan sekurang-kurangnya 2 cawan air panas 1 pakej warna. Sudu logam, kacau sehingga warna yang teliti dibubarkan. Di dalam mangkuk, tambahkan 1 cawan garam kosher - kasar dan kacau hingga cair. Mengisi mesin basuh dengan air panas. Tuangkan campuran cat dan air garam dalam mesin basuh. Tambah 1 cawan cuka dan 1 sudu serbuk pencuci, campurkan semua teliti. Letakkan seluar jeans basah dalam mesin basuh dan menetapkan mesin basuh selama sekurang-kurangnya 30 minit. Tunggu mesin basuh untuk membasuh dan membilas, kemudian tarik seluar dari mesin basuh dan basuh di bawah aliran air sehingga air adalah jelas. Mencuci seluar jeans anda di mesin basuh di dalam air panas dengan serbuk pencuci, Hoist dan seret mereka benar-benar kering, atau kering di dalam pengering. Bersihkan mesin anda dengan menetapkan bilangan kitaran tanpa pakaian di tengah-tengah atau mesin yang boleh berendam dalam warna sedikit, contohnya hitam - detergen Tambah. Jika bulu adalah tanpa pakaian dan kemudian menambah cawan 1-2 peluntur. Padam semua sudut mesin basuh dengan peluntur.
> Bagaimana untuk memupuk hyacinths
> Bagaimana untuk mengeluarkan gam daripada wallpaper
> Bayi Bayi
> Bagaimana Membuat cincin Napkin perayaan jalur Nicholas
> Bersihkan Helmet Helmet untuk skuter, basikal, motosikal, topi keledar membasuh
> Bagaimana untuk membersihkan kotoran Sebagai lilin lilin di luar dengan kain, kaca, alas meja, barangan kulit, permaidani ...
> BAGAIMANA MEMBUANG DI bau bau peluh peluh dan anti-perspirant
> Bagaimana untuk membersihkan karat
> Bagaimana untuk mengekalkan warna daun musim luruh
> Cara Pembersihan
> Krisis limau, natrium karbonat dan soda basuh - pemanas untuk mesin basuh
> Bagaimana untuk bersedia untuk lukisan
> Bagaimana untuk menangkap lembaga menggunakan decoupage
> Bagaimana untuk membuat rumah herbarium
> Bagaimana untuk menjahit sarung bantal pada Jasiek
> Bagaimana untuk menyediakan rabatki rock
> Bagaimana untuk menyelamatkan apabila membeli kolam
> Apakah imej bilik tamu, dapur, bilik tidur?
> Bagaimana untuk menghilangkan liang di muka
> Bagaimana berkembang periuk Easter