Nasihat yang terbaik untuk kehidupan seharian

Laman Utama Artikel Bahasa

Seni

Apakah jenis seni dan belajar kepentingan seni dalam kategori seni. Estetika tradisional enam jenis seni, filem dan komik berkembang bahagian tradisional seni. Ini adalah: muzik, drama, sastera, lukisan, arca, seni bina, filem, tarian dan jalur.

---------------------------------------------------------

MESEJ SMS Funny Funny

Mesej yang lucu kita boleh ketawa dan menceriakan hari kami Heres yang Anda boleh menghantar SMS lucu kepada kawan anda, dan tidak akan tersinggung. Mesej lucu, anda boleh menghantar sesiapa sahaja teks yang dimaksudkan sebagai lucu Hanya mereka yang tahu tidak menyinggung perasaan dan memahami jenaka:
+ Hantar mesej ini kepada beratus-ratus kawan-kawan dan sesuatu yang tidak dijangka akan berlaku4 - mesej yang lucu kita boleh ketawa dan menceriakan hari kami Heres yang Anda boleh menghantar SMS lucu kepada kawan anda, dan tidak akan tersinggung. Mesej lucu, anda boleh menghantar sesiapa sahaja teks yang dimaksudkan sebagai lucu Hanya mereka yang tahu tidak menyinggung perasaan dan memahami jenaka:
+ Hantar mesej ini kepada beratus-ratus kawan-kawan dan sesuatu yang tidak dijangka akan berlaku - youll mempunyai bateri yang kosong dan bil yang besar! Ini SMS yang tidak dimaksudkan untuk anda, jadi anda tidak boleh membaca. Jika anda sudah membaca, kemudian menyerang dengan kepala ke dinding, sehingga anda masih ingat! Youre lombong emas, youre perak saya, saya melihat anda dengan waktu rehat yang lain dan yang buruk. tulang rusuk! Pada waktu pagi tidak makan kerana saya fikir di antara kamu, tidak makan pada sebelah petang kerana saya fikir di antara kamu, tidak makan pada waktu malam kerana saya fikir di antara kamu, tidak tidur pada waktu malam kerana saya lapar.
> peribahasa tentang kesihatan
> petikan yang BODOH

> Kafka analisis PROSES bekerja

> SELAMAT HARI KEPADA KAWAN A
> Dostoevsky Idiot dan Jenayah dan
Hukuman

>
novel kandungan COMBRAY

> Nota dari Bawah Tanah Novella
DOSTOJEVSKI

> Oscar Wilde DIV
kandungan yang mementingkan diri

> Anna Karenina, novel realisme
> HARI peribahasa, Amsal mengenai alkohol
> MESEJ UNTUK tidur
> dewadewa Yunani
> kandungan
perompak Schiller

> Barak 5B Miroslav Krleza mengandungi idea dan tindakan
> FILEM CINTA MEMBACA

> Amsal cemburu
> IMENDANSKE TAHNIAH Tahniah kepada
farmhouses

> MESEJ SMS CINTA I LOVE ANDA
> Quotes atas Alkohol, mesej menarik

> kandungan
RapidKL