Nasihat yang terbaik untuk kehidupan seharian

Laman Utama Artikel Bahasa

Seni

Apakah jenis seni dan belajar kepentingan seni dalam kategori seni. Estetika tradisional enam jenis seni, filem dan komik berkembang bahagian tradisional seni. Ini adalah: muzik, drama, sastera, lukisan, arca, seni bina, filem, tarian dan jalur.

---------------------------------------------------------

MESEJ SMS Funny Funny

Mesej yang lucu kita boleh ketawa dan menceriakan hari kami Heres yang Anda boleh menghantar SMS lucu kepada kawan anda, dan tidak akan tersinggung. Mesej lucu, anda boleh menghantar sesiapa sahaja teks yang dimaksudkan sebagai lucu Hanya mereka yang tahu tidak menyinggung perasaan dan memahami jenaka:
+ Hantar mesej ini kepada beratus-ratus kawan-kawan dan sesuatu yang tidak dijangka akan berlaku4 - mesej yang lucu kita boleh ketawa dan menceriakan hari kami Heres yang Anda boleh menghantar SMS lucu kepada kawan anda, dan tidak akan tersinggung. Mesej lucu, anda boleh menghantar sesiapa sahaja teks yang dimaksudkan sebagai lucu Hanya mereka yang tahu tidak menyinggung perasaan dan memahami jenaka:
+ Hantar mesej ini kepada beratus-ratus kawan-kawan dan sesuatu yang tidak dijangka akan berlaku - youll mempunyai bateri yang kosong dan bil yang besar! Ini SMS yang tidak dimaksudkan untuk anda, jadi anda tidak boleh membaca. Jika anda sudah membaca, kemudian menyerang dengan kepala ke dinding, sehingga anda masih ingat! Youre lombong emas, youre perak saya, saya melihat anda dengan waktu rehat yang lain dan yang buruk. tulang rusuk! Pada waktu pagi tidak makan kerana saya fikir di antara kamu, tidak makan pada sebelah petang kerana saya fikir di antara kamu, tidak makan pada waktu malam kerana saya fikir di antara kamu, tidak tidur pada waktu malam kerana saya lapar.
> HIDUP ADALAH MIMPI Spanish Baroque

> BAPA GORIOT kandungan novel

> BASNE Aesop kandungan dan topik
> MESEJ SMS untuk pengampunan Bagaimana anda berkata

> LITTLE PRINCE Analisis dan
aksara

> Petikan kasih sayang dan untuk mengisytiharkan cinta

> Romeo dan Juliet kandungan dan nota pada
pengarang

> menggantikan kandungan
Heidi

> Eugène Ionescos sandiwara tragis
Chair

> John Gundulic nama samaran dan
karya sastera

> Blaise jalur Kesederhanaan
> SELAMAT PRINCE Oscar Wilde kandungan

> sebut harga pada impian
> Petikan Bijaksana
> kandungan
RapidKL

> Anna Karenina LEKTIRA kandungan novel
> KISS MESEJ SMS
> MESEJ UNTUK tidur
> Idiom DALAM BAHASA Croatia dan
frasa

> kandungan
perompak Schiller