Nasihat yang terbaik untuk kehidupan seharian

Laman Utama Artikel Bahasa

Seni

Apakah jenis seni dan belajar kepentingan seni dalam kategori seni. Estetika tradisional enam jenis seni, filem dan komik berkembang bahagian tradisional seni. Ini adalah: muzik, drama, sastera, lukisan, arca, seni bina, filem, tarian dan jalur.

---------------------------------------------------------

Kandungan
perompak Schiller

Schiller pengarang perompak, yang bercakap tentang kandungan ini kerja-kerja? Mengiktiraf keunggulan saudaranya dalam setiap segi, Franz Moor bertujuan untuk tidak adil memenangi tempat bahawa hati bapa-bapa, dan dalam wasiat mengambil KarlKandungan: bahawa hati bapa-bapa, dan dalam wasiat mengambil Karl. Disebabkan yang sangat dosa muda sedikit, tetapi di bawah tanggapan bahawa fitnah yang serius Charles Franz membuktikan keilatan, Moor tua dan sakit memutuskan membatalkan hak waris tercinta Charles. Karl, walaupun mladački terburu-buru nafsu dan terdedah kepada pengembaraan, dalam jiwa yang jujur ​​dan adil jadi geram kerana bapanya keputusan sebenarnya menghantar sesat. Menjadi pemimpin geng penjahat didorong oleh kepahitan dan keinginan membara untuk membalas dendam adalah tidak adil dan unmerciful Franz, walaupun dia telah menjadi waris grofovskog ladang bapanya, tidak mempunyai kesabaran yang cukup untuk menunggu kematian manusia lama. Mencuba meletakkan satu pengakhiran kepada berita palsu bahawa Karl mati. Plot, bagaimanapun, adalah kurang dilaksanakan dan Franz telah dipaksa untuk menutup bapa ganas sakit, dan bagaimana mahu segala-galanya yang dimiliki kepadanya, cuba untuk memenangi pengantin Charles Amal. Sebagai pemimpin geng penjahat atau adalah Karl bertanggungjawab untuk banyak kezaliman. Beliau benar-benar membenci perbuatan-perbuatan mereka, tetapi dahaga untuk membalas dendam semua ditindas. Walau bagaimanapun, kerinduan kepadanya suatu diarahkan untuk menyamar rumah nenek moyangnya. Terdapat mendedahkan semua komplot Franz dan Apabila bapa menghapuskan dari kongkongan, dia memutuskan untuk membalas dendam abang yang jahat. Franz dalam takut besar hukuman hanya membunuh diri jadi yang perompak telah dihantar olehnya dibawa hanyalah Karl Amal. Karl koyak antara keinginan untuk kehidupan yang tenang pengetahuan mengenai jenayah yang dilakukan yang tidak boleh hapuskan. Amalia kesedaran bahawa hidupnya tanpa Karl tidak akan bermakna apa-apa, dan bersetuju untuk mati daripada tangannya daripada hidup tanpa kamu. Telah dilaksanakan ini, hukuman yang paling sukar untuk dia, Karl dikemukakan kepada pihak berkuasa, seterusnya menjadi pemenang moral ke atas semua kejahatan yang menentang. Analisis watak-watak:
Karl Moor
Beliau adalah seorang pejuang menentang kejahatan manusia dan kepura-puraan, dan bahawa saya jahat, jadi sedar perbuatan saya membuat keputusan untuk mengakhiri kewujudan kejahatan, walaupun dalam dirinya sendiri. Penjelmaan wira romantik: derhaka, sensitif, reaksi dan perasaan yang melampau, tidak bersedia untuk membuat kompromi dengan dunia yg sedang saja dan tidak konsisten, yang dikelilingi. Plot Abangnya gagal untuk memusnahkan iman di akhir manusia kemanusiaan, perbuatan itu membuktikan bahawa dia mampu untuk memusnahkan kehidupan sendiri membuktikan kesahihan idea-idea mereka. Pada akhirnya, menghukum dirinya dan bukti terbesar kemanusiaan yang mendalam. Franz Moor
Sebaliknya angka tinggi saudaranya Charles, nasib ditetapkan dalam bayang-bayang Karl bersinar. Kesedaran menyakitkan yang bernilai lebih rendah di Charles prisustvu Franz menyatakan reaksi pahit dendam kepada orang-orang yang sememangnya tidak bersalah, dan lagi saudaranya.
> wira masa kita
kandungan

> GIRLS
kandungan RIYADH

> Bambi kandungan LEKTIRA kerja
> Bagaimana untuk membangunkan muzik Afrika |? Seni
> Sebutharga LATIN tentang cinta, petikan terkenal dari buku
> Mesej Tahun Baru
> Idiom DALAM BAHASA Croatia dan
frasa

> Petikan Bijaksana
> Maharaja BARU PAKAIAN dongeng kandungan
> Virgil ENEIDA kandungan

> Petikan mengenai Kesakitan
> KISS MESEJ SMS
> Samuel Beckett MENUNGGU UNTUK
kandungan GODOT

> Quotes atas Alkohol, mesej menarik

> LITTLE PRINCE Analisis dan
aksara

> Petikan pada orang
> John Gundulic nama samaran dan
karya sastera

> peribahasa Latin
> Nikolai Gogol jubah kandungan

> menggantikan kandungan
Heidi