Nasihat yang terbaik untuk kehidupan seharian

Laman Utama Artikel Bahasa

Seni

Apakah jenis seni dan belajar kepentingan seni dalam kategori seni. Estetika tradisional enam jenis seni, filem dan komik berkembang bahagian tradisional seni. Ini adalah: muzik, drama, sastera, lukisan, arca, seni bina, filem, tarian dan jalur.

---------------------------------------------------------

Anna Karenina LEKTIRA kandungan novel

Kandungan novel Anna Karenina memberitahu Ana bahawa wanita yang tinggi hamba Alexei awam Karenina. Hubungan mereka adalah betul, tetapi tanpa emosi. Novel ini bermula Ketibaan Anas dalam rumah Steve Oblonskog, Anas adik.Anna Karenina adalah seorang wanita yang tinggi penjawat awam Alexei Karenina. Novel ini bermula Ana datang ke rumah Steve Oblonskog, saudara Anas. Stivin isteri Dolly hanya mengetahui bahawa suaminya risau, dan ia menyebabkan keretakan dalam keluarga. Anna melompat sebagai diplomat dan menguruskan untuk melicinkan keadaan. Ana memenuhi vronskog, yang tidak rahsia perasaannya, tetapi dia takut untuk berbuat dan kembali ke Moscow. Vronski Untuk kali pertama serius cinta dan berikut beliau. Mereka mula untuk sentiasa melihat, dan suami Anas memberontak terhadapnya. Walaupun Ana terus memenuhi dengan Vronskim dan tidak lama lagi menjadi hamil. Vronskom untuk mengesan secara langsung sebelum perlumbaan kuda dan dia hampir meninggal dunia. Leo Tolstoy: Anna Karenina
Beliau reaksi takut diturunkan awam perasaannya dan suaminya mengakui Kasih-Nya. Ia hanya memerlukan perkahwinan yang formal, dan vronskog jauh dari Anne. Ana sinar dan kecelaruan suami memohon ampun. Dia mengampuni dan menerima kanak-kanak. Apabila dia pulih, dia kembali Vronskom Ana dan suaminya tidak melakukan mahu memberi anaknya, mengambil anak perempuannya Vronskim pergi ke Itali. dipulangkan, masuk ke dalam rumah, di mana sumber-sumber berkata rasmi mati. Cuba Vronskim untuk dimuatkan ke dalam masyarakat yang menerima mereka, dan mengapa mereka pergi ke Kampung. Terdapat Vronski mengorbankan kerjaya untuk Anna dan menjadi marah-marah kerana itu. Terutama menakutkan adalah bahawa ia adalah anaknya dipanggil Karenina, dan bertujuan Anne daripada perceraian. Tetapi suaminya tidak mahu memberi perceraian. Ana lebih vronskog mengasingkan dan akhirnya dibuang di bawah keretapi, dan Vronski memohon untuk tentera, dan pergi ke perang. Levin adalah luar bandar pemilik tanah, yang mudah lelaki yang mencintai alam semula jadi dan Kiti. Seterusnya kiti mencari vronskog apabila Levin akhirnya berkumpul tenaga ditangkis oleh. menyedari bahawa Vronski sepenuhnya tidak berminat dalam mana-mana serius hubungan, dia akan sakit dan pergi ke spa Jerman, di mana beliau semakin pulih. Selepas kembali Vronski ia lagi merayu dan dia berkahwin dia. Mereka Perkahwinan adalah sukar dan tahan lama. Mereka hidup dalam keamanan dan kebahagiaan, dan bab terakhir buku menumpukan kepada kepercayaan agama Levin.
> Efraim KISHON DI RUMAH keterangan terburuk
keluarga

> Petikan kasih sayang dan untuk mengisytiharkan cinta

> SMS MESEJ UNTUK menembak
> MESEJ UNTUK tidur
> MESEJ SMS Untuk peminat
> Eugène Ionescos sandiwara tragis
Chair

> MESEJ PERPISAHAN
>
novel kandungan COMBRAY

> HARI peribahasa, Amsal mengenai alkohol
> sebut harga pada Wain
> GIRLS
kandungan RIYADH

> Charles Dickens OLIVER Twist LEKTIRA aksara dan kandungan
> petikan tarian dan tarian

> LEKTIRA kandungan Jabatan Siasatan Jenayah
> Nikolai Gogol jubah kandungan

> kandungan
RapidKL

> Maharaja BARU PAKAIAN dongeng kandungan
> Petikan di atas nasib dan
nasib

> Petikan mengenai Kesakitan
> HAPPY BIRTHDAY PRIJATELJICE