Nasihat yang terbaik untuk kehidupan seharian

Laman Utama Artikel Bahasa

Kesihatan

Nasihat tentang kesihatan seperti mengiktiraf gejala alahan, kemurungan, rawatan alkohol, ubat yang terbaik untuk migrain. Semua dari makanan yang sihat untuk kesihatan insurence.

---------------------------------------------------------

Patah daripada tulang selangka

Tulang selangka patah boleh diiringi oleh komplikasi yang serius.Kunci tulang diletakkan mendatar di atas sebelah atas dada. Tulang selangka dimasukkan ke sternum akhir medial bilah bahu ke hujung akhir sisi. Tulang selangka patah boleh diiringi oleh komplikasi yang serius. Oleh itu, seorang doktor pada kenalan pertama dengan pesakit diperiksa denyutan di pergelangan tangan dan merasa tangan ozlijedenoj kerana patah tulang selangka kecederaan boleh berlaku žilnoživcanoga rasuk yang terletak di bawah tulang selangka. Di samping itu, jika pesakit perasan sesak nafas perlu memeriksa sama ada terdapat kerosakan pada paru-paru. Selepas peperiksaan klinikal meragui kewujudan keretakan, doktor menentukan patah pada x-ray. Kebanyakannya Bukan pembedahan rawatan dikenakan, pembalut bergerak. Selepas menyusun semula serpihan diletakkan pembalut yang ketat dalam rajah 8 di sekitar bahu dan belakang. Rawatan pembedahan yang diperlukan dalam beberapa jenis kecederaan: apabila hujung tulang patah sangat dekat antara satu sama lain, jika di hujung patah tulang menusuk di kulit, yang gabungan kecederaan žilnoživcanog, apabila betul dijalankan, walaupun pembedahan merawat 1 patah ini tidak kes itu berkembang, dan polytrauma. Pembedahan membuat osteosynthesis yang serpihan, kebanyakannya dengan plat dan skru.
> Bagaimana untuk belajar berenang, berenang untuk kanak-kanak dan teknik pernafasan - renang pengajaran pengajaran untuk kanak-kanak
> Pasta dengan cendawan
> Vitamin E
> Kalori ? Apakah jumlah kalori dalam produk utama yang mengambil
> Disfungsi Cerebral
> obesiti rawatan
> Sarapan Sihat
> Analisis Genetik
> makanan ringan yang sihat
> 10 Kaedah-Kaedah mengambang lancar
> Sakit di bahagian bawah abdomen
> Bagaimana untuk menuntut
> Ultrasound leher
> Teh Putih
> Apakah gejalagejala kanser serviks?
> Apa yang anda lakukan untuk rambut anda przetłuszczały terlalu awal
> Bagaimana untuk mendapatkan segar pada waktu pagi
> hormon estrogen
> Penetapan gigi semasa mengandung, doktor gigi kehamilan, pergi ke doktor gigi semasa mengandung
> Bagaimana untuk menurunkan berat badan dalam sebulan