Nasihat yang terbaik untuk kehidupan seharian

Laman Utama Artikel Bahasa

Kesihatan

Nasihat tentang kesihatan seperti mengiktiraf gejala alahan, kemurungan, rawatan alkohol, ubat yang terbaik untuk migrain. Semua dari makanan yang sihat untuk kesihatan insurence.

---------------------------------------------------------

Anti-penuaan

Saintis telah berjaya mewujudkan satu keajaiban ubat yang kehidupan manusia boleh dilanjutkan selama sepuluh tahunMenurut laporan itu dibentangkan di dalam jurnal Nature, pil adalah berdasarkan bahan yang didapati di dalam tanah di Pulau Easter, satu daripada kawasan-kawasan terpencil dan paling misteri di dunia. Ujian kimia dalam jangka hayat yang diharapkan daripada haiwan diperluaskan kepada sebanyak 38 peratus. Walaupun belum lagi sesuai untuk kegunaan manusia, penyelidik percaya bahawa ini akan menjadi generasi pertama pil berkesan untuk memanjangkan hayat. Ubat yang dipanggil rapamycin, yang kini digunakan sebagai imunosupresor dalam organ pemindahan dan dalam pembedahan jantung, dan diuji, dan sifat antikanser yang. Ketua Penyelidikan di Universiti Texas, Dr Arlan Richardson, berkata beliau telah lama mengkaji penuaan. Dalam 35 tahun menyelidik proses penuaan, muncul ciptaan banyak anti-penuaan, tetapi mereka tidak berkesan. Saya tidak menjangka untuk menemui hidup dalam pil anti-penuaan, namun banyak rapamycin janji-janji. Richardson percaya bahawa pasaran dadah boleh berlaku selama sepuluh tahun. Ia dijangka bahawa pil panjang umur boleh memulakan perubahan besar dalam masyarakat, terutamanya dalam sistem pencen - untuk menangguhkan pemergian orang dalam persaraan. Tiada penyelidikan masih belum menunjukkan apa jenis kualiti juga telah melanjutkan jangka hayat, atau sama ada mereka juga kelewatan warga tua dan ciri-ciri penyakit ini. Sifat jurnal mengatakan bahawa bahan kimia telah diuji pada kira-kira 2000 tikus makmal, umur purata 600 hari, yang bersamaan manusia selama 60 tahun. Satu perempat daripada tikus mendapat makanan yang tetap, sementara yang lain yang digunakan di dalamnya dan kimia Easter Island. Dadah yang telah melanjutkan jangka hayat maksimum tikus dengan 1094 hari untuk 1245 pada wanita dan 1078-1179 dalam lelaki. Kehidupan purata tikus telah dilanjutkan sebanyak 9 hingga 14 peratus. Dari ketika mula terapi dalam bidang perubatan telah melanjutkan jangka hayat tikus betina dengan 38 peratus dan 28 peratus bagi lelaki. Saintis terperanjat dengan hakikat bahawa bahan kimia itu begitu berkesan, walaupun ia hanya digunakan kemudian dalam peringkat kehidupan mereka. Pasukan ini bercadang untuk mencari sejenis dadah yang serupa yang bertindak kurang agresif terhadap sistem pertahanan organisma.
> teh dan calendula
> Pemakanan oleh genotip
> tanda-tanda Trafik notis dan perintah - jenis isyarat lalu lintas
> Teh yang dibuat dari daun parsli
> Apple Diet
> Bagaimana untuk belajar berenang, berenang untuk kanak-kanak dan teknik pernafasan - renang pengajaran pengajaran untuk kanak-kanak
> Bagaimana untuk kulit baldu?
> Coklat Kalori
> Bagaimana untuk memuat turun Makanan Kile untuk penurunan berat badan dan diet yang tidak sihat
> Penyusuan susu ibu dan sejuk bagaimana untuk merawat
> Bagaimana untuk meletakkan belon
> tandatanda selsema dan demam selsema dan batuk
> Labu benih
> Makanan yang kaya iodin, iodin dalam makanan, makanan yang kaya dalam iodin
> Untuk memberi bantuan dalam serangan epilepsi | Pertolongan Cemas
> Bagaimana untuk mengatasi tanpa rokok3333333333 ?
> Bakteria dalam air kencing
> scintigraphy jantung
> Kemerahan Rosacea di muka
> sinus serta pembedahan