Најдобри совети за секојдневниот живот

Дома Артикли Јазици

Образование и психологија

Образование и психологија на категоријата во која можете да ги најдете сите за заштита на децата, АДХД кај децата, висок конфликт развод и деца, деловна интелигенција, етика на работното место, учење на далечина, интернет етика, комуникација обука ...

---------------------------------------------------------

Како да се направи на хартија авион

Како да се направи на хартија авион на парче хартијаКрт.от имаат најдобра хартија за целта на хартија во печатачот точната големина не е најважниот картичка беше правоаголни наместо квадратни Крт.от свитка лев агол на хартија .... како што е прикажано на Сл Крт.от. хард диск линија со прст на патот парче, тоа е unticked. IDIVIDI: Rozegnij картичка. IDIVIDI: Фати-десен агол на вратата и да ја направат на ист начин како порано. Крт.от силно прска парче хартија во тек.
Rozegnij картичка. IDIVIDI: Нежно се наведнуваат како што е прикажано. Крт.от страна од триаголникот да се прилагодиш на нивната висина. IDIVIDI: држете го левото ќоше, горниот триаголник и се наведнуваат, така што на рог контакт со врвот на триаголникот. IDIVIDI: Przyprasuj се наведнуваат на прст . IDIVIDI: Направете го истото и со десен агол. Крт.от се свитка лево триаголниче со влечење своите врвот надолу. IDIVIDI: Przyprasuj прст доволно силно за да не се исправи. Ова Крт.от го прават истото од правоаголен триаголник. IDIVIDI: свитка левата страна на хартија како што е прикажано. IDIVIDI: 16-17-18. Размислете за сликите многу внимателно. Тешко е да се опише со зборови како да се изврши соодветна завој. Поради овие точки ќе биде од најголемите проблеми е прикажан подолу прецизна изјава. Крт.от бендот по должината на линијата картичка АБ IDIVIDI: На картичката треба да се грижи за виткање. IDIVIDI: црвена стрелка ви покажува како да го направите следниот свиок во хартија. IDIVIDI: Ставете парче хартија под него. IDIVIDI: Ова е слика од поинаква перспектива покажува како да се свитка хартија етикета . IDIVIDI: Ако веќе сте свиткано, вашиот модел би требало да изгледа како на сликата. Крт.от авион би требало да изгледа по бендот од другата страна на моделот. IDIVIDI: Преместете го авион одново и се свитка на патот кон клуновите се од надвор.
Свртете на леталото пред договор. резултат би требало да изгледа како на сликата. IDIVIDI: свитка лист како што е прикажано на сл. IDIVIDI: Навлажнете јазик пати, за да се спречи хартија подоцна. Дали ова внимателно и полека, да не се намали нивниот јазик Крт.от размахване нежно стрип Ова ќе служи како опашката на нашите авиони - ... Фото 24 - Крт.от опашката, се свитка хартија појас, во половина од шахти -. Стоп Крт.от хартија од опашката во земјата како што е прикажано Слика На овој начин, на пеперутка -. на опашката перка -. фотографија 26 - Крт.от крилја пати во половина -. фотографија 27 - IDIVIDI: свитка десното крило на ист начин како во бројки 28-29 плаќаат посебен. внимание да се зголеми Крт.от пати на крилјата треба да биде паралелно со криви клун Крт.от авион би требало да изгледа токму онака како што таа се трансформира цртање Крт.от крило совети Крт.от Wmontuj опашка во слот под крилја -.. .. фотографија 32 -
авионот е конечен, можете да се забавувате, -..
> Библијата генезата
> Што е Дејтонскиот договор
> Бизнис психологија и тимска работа
> Што е процес на варење?
> за да го жена
> регрутирање деца во јавните детски градинки и основни училишта за учебната 2012/2013
> Како да се убеди детето да направите домашна работа
> . Како да добие дозвола да се одржи пиштол
> Квантна теорија поле, квантна механика
> можеби знаете на начин кој најдобро учат речник на странски јазик
> Бројките на мислата.
> 10 причини да студираат во странство
> Како брзо и ефикасно да научат странски јазик
> бонтон POZDRAVLJANJE Правила на бонтон при работа
> Како да се мотивираат вашите студенти
> Изработка на вистинската одлука
> Како да се одбележи на тезата
> Како да изберете јазик училиште
> прва работа ИНТЕРВЈУ
> .? Што е Codex Alimentarius