Најдобри совети за секојдневниот живот

Дома Артикли Јазици

Бебиња и деца

Заштита за деца - за сите здравствени и хигиенски за бебиња и деца, бебе облека, детски носат, пелени, дентална хигиена и храна за бебиња.

---------------------------------------------------------

Дали е безбедно да се дои во текот на бременоста?

тоа е безбедно да се дои во текот на бременоста Доењето жените за време на бременоста е безбедно, под услов:доилки за време на бременоста е безбедно, под услов:. Дома - претходно не доживеа спонтан абортус Дома - не доживее предвремено породување, крварење, болна контракции на матката Дома - Не зголемување на телесната тежина, и по нејзиниот пад
> . квиз за деца
> Како да започнете материи |? Семејство
> Аналгетици во бременоста
> Што е колиба смрт
> жици хранење на детето е 6 месеци
> Дебелината и бременоста
> На која температура да се искапат бебе
> Како да знаете дека вашето бебе има Чолиќ, треска или уво болка бебе
> БРЕМЕНОСТ преку неделно седумнаесетти, осумнаесеттиот, деветнаесеттиот и во дваесеттиот недела од бременоста - вториот триместар од бременоста
> Како да се справи со црвени бејби бум
> Како да се учат на вашето дете да спие сам
> консумирање алкохол за време на бременоста
> .? Од 4 месеци за да се обезбеди партнери, и покрај приближување на плодна дена не забремени Што може да се предизвикува оваа и дали има ресурси да ви помогне да забремени ако лекарот вика се е во ред
> БРЕМЕНОСТ во неделата 33 недела од бременоста, 34 и 35 недела од бременоста недела од бременоста - испорака во 35 недели
> Седи кај децата во кој месец
> Моето дете не си го цица на сите на змејот, дали е ова нормално или јас треба да го присили?
> Се за ин витро оплодување
> Како да се учат на вашето дете да го користите медиокритет
> како да се дијагностицира АДХД кај деца
> Плукање во доенчиња по доењето, нега, преку нос - зошто бебето bljucka