Paras neuvoja arkeen

Etusivu Artikkelit Kielet

Lemmikit ja eläimet

Lemmikkieläimet - koirat, kissat, papukaijat, kilpikonnat, kaneja, marsuja. Lue koulutusta koirien hoitoon eläinten, leikkaus koirat, allergia kissoille.

---------------------------------------------------------

Miten opettaa kissaa hakemaan

Miten opettaa kissaa tekemään On olemassa vanha sanonta, joka varmasti useimmat meistä tietävätMyytävät On vanha sanonta, joka varmasti useimmat meistä tietävät - ei voi opettaa vanha koira uusia temppuja, mutta ei mainita oppii uusia temppuja vanha kissa Kissat ovat hyvin älykkäitä eläimiä, jotka, kuten koirat .. oma ainutlaatuinen persoonallisuus. Monet ihmiset eivät edes yritä oppia mitään temppuja, kissat, koska he eivät ole koskaan ollut taipuvainen uskomaan, että tämä on mahdollista. Huolimatta siitä, kuinka vanha kissa, voit oppia joitakin yksinkertaisia ​​temppuja. Tietenkin paras alku tieteen, kun kissa on vielä nuori, mutta se ei ole välttämätöntä. avain opettaa kissan temppuja on olla kärsivällinen. kissa ei yritä saada hyväksyntää kuin koira, joten älä odota liian nopeita tuloksia. Myytävät ennen harjoittelun aloittamista Sinun täytyy päättää, kuinka paljon kissan lempilelu. Jotkut kissat pitävät muovi pallot ja muut muhkeat maskotti, ja jotkut rakkauden helmiä alumiinifolio. kokeilla muutamia kohteita ja nähdä, että kissa on hyvin kiinnostunut. Mutta ensin varmista, että ne ovat turvallisia sinun pet. Muista, että pallo ei ole liian alhainen, koska kissa tukehtua siihen. Ripottele Myytävät hänen suosikki lelu kissanminttua. voit ostaa rautakaupoista tai eläimiä, jota kasvaa puutarhassa. Nyt kissan voi tuntea lelu haju. sitten heittää lelu muutaman metrin eteenpäin, mutta ei liian kaukana. Kissasi saattaa ajaa lelu ja alkaa hieroa sitä.
Siirry kissa, joka on nyt leluja ja alkaa kehua häntä, aivan kuin kesyttämään koira . varovasti lemmikkieläinten lelu ja sano: Hyvä. kissa silitti hänen päänsä tai naarmu korvien taakse tekemään jotain, joka antaa hänelle mielihyvää. Myytävät Nyt jälleen suunnattu huomiota lelun kissan ja heittää sen takaisin heittää, tällä kertaa hieman pidemmälle. Siirry kissa silitti häntä, saada hänet lelu ja palauta se alkuasentoon. Toista tämä useita kertoja. Myytävät Yleensä voit saada kiinnostusta kissa noin 10 minuuttia. Tämän jälkeen lopettaa pelaamisen, silitti kissan ja Laita lelu turvallisessa paikassa, jotta kissa ei pääse, tai tuntea. Jos mahdollista, joka päivä samaan aikaan toista koulutusta. Joka päivä kissa tuo lelun lähemmäs ja lähemmäs, kunnes lopulta ymmärtää, mitä tämä peli.
Muista aina hauskaa lopussa lelun käyttöön ulottumattomissa kissa. Jos lemmikkisi rakastaa tätä peliä ja sinulla on pääsy lelu, voit tuoda keskellä yötä ja silti etsivät pelin.
kissat nauttivat joka hetki viettää heidän kanssaan. Pelaaminen togetherll luovat uskomattoman joukkovelkakirjalainojen kestää ikuisesti.
> Miten valita oikea koira sinulle
> Pet hamsteri
> EAGLE LINNUT kannibaaleja
> Miten kampa lemmikkisi
> Miten rauhoittaa kani yö
> Miten kylpeä kissa
> Miten valita kissa
> Cat sairaudet
> Kuinka antaa kissallesi lääkitys
> Miten opettaa koiralle kuunnella
> Persian kissat
> Kuinka rohkaista sairas kissa syömään
> Dolphins ja oppiminen Delfini
> Tavallinen Cancar ulkonäköä runko
> Little Pigs lemmikit
> eläinten lisääntymistutkimuksia Myytävät prosessi lannoitus
> miten kouluttaa koirasi
> Miten valita kampaaja ja koira
> Miten poistaa virtsan haju
> Miten hoitaa Afrikkalainen siili