Paras neuvoja arkeen

Etusivu Artikkelit Kielet

Vauvat ja lapset

Lasten hoito - kaikille terveydestä ja hygienian vauvoille ja lapsille, vauvan vaatteita, lasten vaatteet, vaipat, suuhygienian ja vauvanruokaa.

---------------------------------------------------------

Miten kertoa lapselle kuolemasta pet

Miten kertoa lapselle kuolemasta lemmikin kuten kaikki muukin maailmassa
kaiken maailman - eläimet .. ja lopulta kuolla rakkaan lemmikin, on vaikea erota aikuisten, lasten ja erityisesti Myytävät lemmikki lapsen kuolema voi olla ensimmäinen todellinen yhteyttä kuolemaan, niin sinun on maksettava kokonaisuudessaan Tilanne on ihmisarvon kunnioittaminen tunteita lasta -. ensimmäisenä yrityksenä luoda asianmukaiset edellytykset keskustelut lapsen lapsi tulisi tuntea olonsa turvalliseksi ja mukavaa, eikä kukaan pitäisi lopettaa haastattelun sinänsä ei pitäisi olla run - kannattaa ehdottomasti käyttää aikaa varmistaa ja huomiota lapselle tässä tilanteessa. Myytävät haastattelun aikana, yritä katsoa lapsesi silmät ja puhua hiljaisella äänellä, ja ohittaa tapahtuman kuvaus on liian verinen ja kivulias vauvan yksityiskohtia, mutta kuvauksen on oltava riittävästi tietoa, miten tehdä kuolemaa. Myytävät odottaa, että lapsi haluaa tietää tarkemmin, mitä tapahtui, ja luultavasti haluaa nähdä viimeisen kerran lemmikkisi. varautua siihen on hyvä pitää lemmikkisi valtion jossa lapsi voi todella todistaa sen - voit aina puhdistaa sen ympärille hieman ja kaada kudos, jne. Tietenkin on ymmärrettävää, että on aina mahdollista, jos valtio ei ole pahin lemmikki voi edes koskettaa lasta -. auttaa lasta ymmärtämään, että eläimet todella kuollut, ja se on peruuttamaton kuitenkin, että koskettavaa ja nähdä lemmikki tuli lapsi -. meidän ei pitäisi millään tavalla rohkaista lasta omistaa sen Myytävät Yritä kutsua asioita niiden oikeilla nimillä -. kuoli - ei mennyt - Lapsen tulisi myös olla tietoisia siitä, että tämä on lopullinen ja joka täyttää kaikki, koska elämä ei ole ikuista. Jos sinulla on mielipide tai vakaumuksen kuolema, se on hyvä tilaisuus jakaa ne lapsesi.
Jos koet kuolemaa ei pidä pelkää näyttää suru lapsesi kanssa. Myytävät myös järjestää jäähyväiset lemmikkien kanssa, jossa pieni hautajaiset, osallistavaa. Pääpaino on aika hyvästellä lemmikki.
> Miten opettaa lapsesi käyttämään potta
> Miten käsitellä punaisella vauvabuumi ?
> Miten käsitellä punaisella vauvabuumi
> Kuinka lisätä teiniikäiset
> löydettiin kun naiset synnyttävät enemmän poikia
> Mitä se tarkoittaa, että minun 1kuukauden ikäinen tytär elokuussa bezprzerwy taivutus
> Sex in raskauden
> Raskaus KAUTTA VIIKKO kolmaskymmeneskolmas raskausviikon 34 ja 35. raskausviikon raskausviikon - Toimitusaika 35 viikkoa
> Kuinka nopeasti ja helposti oppia vierasta kieltä
> Mitä tehdä, kun veljet ja sisaret ovat ristiriidassa, ja talo?
> Miten tehdä lettuja vauva Onko teillä resepti?
> Miten opettaa lasta lukemaan
> aika raskauden aikana määrittää lapsen sukupuoli
> lahja lapselle
> Mistä voimme mennä kävelylle vauvan kanssa?
> Napa vauvoille, pikkulapsille - milloin jäte uima navasta ja vastasyntyneen - navan kanto
> Miten diagnosoida autismi lapsilla
> Pidätkö 2 kk vauva makaa vatsallaan, onko tarpeen pitää päätään?
> Kuinka valmistautua cesarki
> Raskaus viikko viikolta kahdeskymmenesseitsemäs raskausviikon 28 ja 29. raskausviikon raskausviikon - kolmannen raskauskolmanneksen