Paras neuvoja arkeen

Etusivu Artikkelit Kielet

Vauvat ja lapset

Lasten hoito - kaikille terveydestä ja hygienian vauvoille ja lapsille, vauvan vaatteita, lasten vaatteet, vaipat, suuhygienian ja vauvanruokaa.

---------------------------------------------------------

Teens Miten kertoa vanhemmilleni, että olin raskaana

TeensMyytävät u teiniraskaudet / u ovat nyt yleisiä, yhä useammat nuoret tytöt tulevat äidit vaikea puhua suunnittelu vauvan kanssa teens, raskaus tuossa iässä se on seurausta nykyisestä ekstaasin kokee suurta rakkautta . tai tietämättömyys ehkäisystä. Raskaus oli järkytys nuorille ja ensimmäinen, ehkä vaikein vaihe on toimitettava tiedot vanhemmille.
varmasti helpompi olla tyttö poika todella tykkää. Sitten he molemmat pitäisi sanoa joko yhdessä tai toinen vanhemmista. tilanne kysymys. Myytävät Jos et halua jatkaa tätä keskustelua sanoa, että koko tilanteen ja antoi meille paljon pelkoa ja ahdistusta ei ainoastaan ​​hänen, vaan erityisesti tulevaisuuden hänen syntymätön lapsensa. Kuitenkin ne vahvistavat uskovansa, että se vastaa kaikista seurauksista ankaran vastuun. Myytävät koskee reaktio vanhempien kuulla asiantuntijan. käynti lääkärin, joten emme tule, joten kannattaa tehdä tarvittavaa tutkimusta kysyä, miten tiedottaa vanhemmille raskaudesta. Varmista lääkäri antaa meille arvokkaita vinkkejä siitä, miten toimia tässä tilanteessa. Myytävät Tämä keskustelu ei ole muutosta tuomioon on vaikeaa ja tuskallista. Tietenkin on niitä vanhempia, jotka eivät ole pitkään tulla toimeen tämän tosiasian, mutta useimmat heistä lopulta relents, ne alkavat tarjota apua. Lopussa silmissä pienen lapsen kasvot alkaa nauraa lopulta alkaa olla ylpeä lastenlasta.
> Hupi ja pelit ensimmäisen elinvuoden
> Miten valita oikea lastenhoitaja
> Napa vauvoille, pikkulapsille - milloin jäte uima navasta ja vastasyntyneen - navan kanto
> Rakastan tanssia, tekee minulle paljon iloa, käytännössä ei väsynyt, koska mielestäni ihana tanssiaerilainen maailma se on minulle pieni ongelmaOlen in 56 viikkoa mielestäni erittäin hyvä, mutta jos sinulla on siihen varaa ..
> Miten opettaa lapsesi siivoamaan itse
> Kun lapsi oppii uimaan? | Family
> My kolmen kuukauden ikäinen poika on ongelmia mahan, kun kulkee kaasu ja huusi hirveän jännittynyt, en tiedä mitä robić.pije Bebilon maha maitoa, antaa hänelle kupin teetä Hipp ruoansulatuksen edistämiseen, mutta se ei paranna Onko tämä normaali sen. Maluca
> Miten olla hyvä isoäiti
> Mitkä ovat ensimmäisiä merkkejä raskaudesta?
> synnytyksen jälkeinen masennus oireet ja hoito
> Miten opettaa lapsesi nukkumaan
> Raskaus myöhään elämässä mikä on tärkeää lapselle
> Lapseni on valkoinen pinnoite punaiset pilkut kielessä mikä se olisi?
> ? Kuten vaipat tai parempi vaippaa hugiss
> valmistella harjoituksen tai mitä voit vähentää vatsa synnytyksen jälkeen 5 kuukautta sitten synnytin lapsen
> Kuinka valmistautua raskauteen miesten
> Jos voit antaa kuuden kuukauden hyytelö vauva?
> Fun Learning
> Kehittyvä lapsi kuukaudessa - vauva 3 kk, 4 kuukautta ja 5 kuukautta
> Miksi lapsella on vihreät ulosteet 3 kk