Paras neuvoja arkeen

Etusivu Artikkelit Kielet

Vauvat ja lapset

Lasten hoito - kaikille terveydestä ja hygienian vauvoille ja lapsille, vauvan vaatteita, lasten vaatteet, vaipat, suuhygienian ja vauvanruokaa.

---------------------------------------------------------

Kuinka valmistautua raskauteen 10 vinkkiä

Kuinka valmistautua raskauteenMyytävät u valmistautua raskauteen, meidän täytyy huolehtia kehosi En mieli ei riitä tavoitella lehtien minulla on tulevaisuutta tai lukea kirjaa aiheesta, vaikka se on hyödyllinen suunniteltaessa raskautta voi auttaa ... valmistaa meitä tässä erittäin tärkeässä vaiheessa käydä läpi sitä terveellisempää, nopeampi ja helpompi palauttaa muotonsa jälkeen syntymän. tietoinen suunnittelu on myös vähentänyt riskiä komplikaatioita raskauden ja tulevaisuuden terveysongelmia lapselle. / u
b Kun aloitat / b asiantuntijat, tutkijat, lääkärit suosittelevat alkaa valmistautua vuotta aiemmin. ensimmäisten raskausviikkojen ovat erittäin tärkeitä oikean sikiön kehitykseen, joten on tärkeää kehon alusta alkaen hän oli valmis antamaan uudelle asukkaalle. 12 kuukautta sekä raskauden ajan on myös aika kyseenalaiseksi taloudellisesti valmis on uusi perheenjäsen. vakuudet riitoja antaa sinulle fyysistä lohtua viime kuukauden aikana ja synnytyksen jälkeen. b Myytävät Kuinka valmistautua raskauteen? / b u Myytävät Huolehdi liikuntaa. / u Raskaus ja synnytys on iso ponnistus kehon lihakset, luut, nivelet ja kudokset. Huolehdi oman. liikunta valtiovallan suoritetaan parantaa toiminnan sydän-järjestelmä - He tekevät sydämesi lyö nopeammin -. jotka parantavat joustavuutta lihaksiin uinti, pilates, aerobic, pyöräily, sauvakävely - mahdollisuudet ovat aika paljon.
u hoitoa terveellisen ruokavalion / u, ravinteikasta. Vältä pitkälle jalostettuja elintarvikkeita, makeisia, elintarvikkeita runsaasti suolaa, sokeria ja epäterveellisiä rasvoja. Syö ruokia foolihappoa, kuten. appelsiinit, banaanit, munankeltuainen, riisi, ohra, vehnä, vihreät lehtivihannekset - pinaatti, lehtisalaatti, persilja - . unohtaa muita tärkeitä kivennäisaineita raskauden aikana kalsium-, E-vitamiinia, jodia, magnesiumia, omega-3 tapauksessa. epäilystäkään, että annat kehosi ravintoaineet riittäviä määriä, tallentaa joka päivä viikon tai kaksi, mitä söit, että tällainen lista osoitteessa ravitsemusterapeutti. Älä käytä ravintolisiä oman! Myytävät u Vältä alkoholia, makeutusaineet, kofeiini rajoituksia. / u Vältä energiajuomia, cola, jne. tutkimuksessa, joka julkaistiin tämän vuoden toukokuussa British lehdessä Journal of Pharmacology / em, u toteutettiin yhdeksän tuhatta naista todettiin, että juominen päivässä yli neljä kuppia kahvia vähentää mahdollisuuksia tulla raskaaksi neljänneksellä. / u Kokeile siis antaa enintään kaksi kuppia kahvia päivittäin.
u Vältä hormonaalisia ehkäisymenetelmiä. / u lopettamisen jälkeen hormoni pillereitä keho voi palata täysin normaalia suolaliuosta, jossa ensimmäiset kuukautiset, mutta tämä voi tapahtua vain vuosi / em. . ja usein olet käyttänyt hormonaalista ehkäisyä tai sattuvat anovulatorisia jaksoa tai useita ovulaatio. tulos tablettien epäsäännöllistä sykliä, verenvuoto śródcykliczne tai lyhennetty luteaalivaiheen. / em On siis erittäin tärkeää ennalta lopettaa muodossa ehkäisyä ja antaa kehon aika palata normaaliin toimintaan. Myytävät u Varo kuukautiskierron. / u Knowledge funkcjonawania elimistö on erittäin tärkeää, ei vain lääkäri pystyy vastaamaan kysymyksiin liittyviä aikana, mutta itselleen. Myytävät u keskustele lääkärisi / u. Säännöllisissä tarkastuksissa oman gynekologin, kerro suunnitelmistasi. Keskustele muita testejä, ota rohkeasti kysyä kysymyksiä, rikkoo epäilyksiä. Suunnitellut raskaudet myös keskustella teidän GP, ​​varsinkin jos sinulla on diabetes, korkea verenpaine, anemia tai kilpirauhasen ongelmia. Myytävät Raskaus on suuri haaste ruumiin / em - onkin valmistella elin tämän toiminnan on oltava riittävän vahvoja luoda uutta elämää . / em Pidä huolta muodossa, jotta kauan ennen hedelmöitystä. Terve, vahva runko on suuria investointeja lasten terveyttä, mutta myös suuri mahdollisuus turvalliseen synnytykseen.
> Miten lapset oppivat vierasta kieltä
> Ylipaino ja raskaus
> MITÄ vaippaihottumaa vaippaihottumaa vauvojen, näppylöitä, punoitusta ja hoito
> Miten opettaa lapsesi lausua r
> Mitä ja miten dosładzać lapsi 6 kuukauden välein maitoa
> Mistä lapset harjaamaan hampaitaan?
> Miten tehdä raskaustesti
> Miten tehdä lettuja vauva Onko teillä resepti?
> Pidätkö 2 kk vauva makaa vatsallaan, onko tarpeen pitää päätään?
> Sylkeminen jopa vauvoilla jälkeen imetyksen, hoitotyö, nenän kautta - miksi vauva bljucka
> Ways rauhoittaa lasta ennen nukkumaanmenoa
> Jos voit antaa kuuden kuukauden aikana lapsi haluaa ja kuinka valmistaa sitä?
> Miten käsitellä koliikki lapsilla
> KEHITYS BEBE kuukausiin vauva 9, 10, 11 ja 12 kuukautta
> Kuinka kauan lapsi sopeutua päiväkotiin
> Miten opettaa lapsesi harjata hampaat
> synnytyksen jälkeinen masennus oireet ja hoito
> Rakastan tanssia, tekee minulle paljon iloa, käytännössä ei väsynyt, koska mielestäni ihana tanssiaerilainen maailma se on minulle pieni ongelmaOlen in 56 viikkoa mielestäni erittäin hyvä, mutta jos sinulla on siihen varaa ..
> Raskausviikolla BY kolmaskymmeneskuudes raskausviikon 37 raskausviikon ja 38 raskausviikon - termi toimitus
> Miten ostaa lapselle turvallinen lelu