Paras neuvoja arkeen

Etusivu Artikkelit Kielet

Sisä-

Kaikki kotiini. Feng shui-sisustus ja sisustus, koristelu tyylit ... Lausunnot valita esimerkiksi värit seinät, huonekalut makuuhuoneeseen tai ratkaisuja pienasuntoja.

---------------------------------------------------------

Miten puhdistaa verhot

Miten puhdistaa verhot. varma puhtaus ja pienin osa kodin ja tämän artikkelin oppia pestä verhotVarmista puhtaus ja pienin osa kotona, ja tämän artikkelin oppia pestä verhot. Kun verho tulee, vaikka ne eivät kuulu luokkaan asioita, sinun täytyy puhdistaa ja pestä kerran viikossa, ne tulisi pestä päivittäin. on poistettava kaikki lika verhon vahingoittamatta niitä. Noudata näitä ohjeita. Myytävät Miten puhdistaa verhot?
1 - Kiinnitä huomiota julistuksen ja tottelemaan annettuja ohjeita. 2 - Poista verhot ja poista verho koukut. 3 - Laita verho pesukone itse, joten ei muuta konetta. Jos se tulee tiettyyn aineistoon, sinun täytyy Käsinpesu verhon tub. 4 - Lisää jauhe pesukoneeseen tai kylpyamme, jossa peset verhot. Jos peset verhot käsin kylpy, käännä cedit ilman mitään äkkinäisiä liikkeitä, jotka eivät repi. Purista vesi. Sitten lisätään tuoretta vettä pestä verhot. 5 - Aseta pesukone tietyn tyyppisen pesun. Valitse kuuma tai kylmä aikana. Et halua repiä tai vaurioittaa verhot lämpimän pesun. 6 - riippuen tyypistä verhot, dozirajte vesimäärä - paksut verhot tarvitsee suuremman määrän vettä huuhteluun. 7 - Irrota varovasti verhon rummusta Kun kone on valmis pesuun. nujerrettu niiden kuivua. Jos et heti pesun jälkeen, estää puristamiseen verho. Jos olet pessyt ne amme, verho viemäri mahdollisimman paljon. Poistettuasi verhot langasta vaatteita, hang ne takaisin ikkunan kuivua loppuun asti. asioita sinun tulee: kasvattaja, pesuaine
> Miten istuttaa omenapuita
> Miten valita kasveja puutarhaan
> Miten viljellä kasveja talvella
> Miten sohvapöytä peili
> Kuinka muuttaa normaalin ikkunat, ranskalaiset ikkunat
> Miten menettää patteri
> Miten pysyä turvassa syöttötuoleja lapsille
> Miten piristää vanhoja huonekaluja
> Cooking pöydässä Toinen tapa taittuvat lautasliinat
> Miten pad kupin muotoinen tuntui ugryzionego omenat
> Miten koristella joulukuusi tuntui Styrofoam
> Miten muuttaa ulkonäköä verhoiltuja tuoleja
> Miten ruiskuttaa pesualtaan ilman kemikaaleja
> Kuinka tehdä yksinkertainen kupillisen huopaliukunastat
> Miten käsitellä koita Elintarvikkeiden
> Energiansäästö kotitaloudessa
> Miten puhdas hopea
> Miten mikroaaltouunissa
> Miten käsitekarttoja? | Education
> Miten hoitaa laminaatti