Paras neuvoja arkeen

Etusivu Artikkelit Kielet

Historia ja maantiede

Voit oppia historiasta ja lukea maantieteestä ja historiasta maailman. Rooman historiaan, Euroopassa, Amerikassa, Aasiassa.

---------------------------------------------------------

Kuten avaruusluotaimet tutkia maailmankaikkeuden? | Astronomy

Kuten avaruusluotaimet tutkia maailmankaikkeuden? Universe, Cosmos, ja maailmankaikkeus on ääretön äärettömyys, joka ympäröi meitä ja herättää meidän uteliaisuusSpace, Space, tai maailmankaikkeus on ääretön äärettömyys, joka ympäröi meitä ja herättää myös uteliaisuutta. Avaruusluotain on nimi, mahdollisesti avaruusalus, jonka tehtävänä on suorittaa Maan ilmakehään laitteet ja välineet tiedostojen siirtoon ja tietoja Earth: aineet, paine, lämpötila muuttuu ja niin edelleen. lokakuussa 1959. entisen Neuvostoliiton lähetti anturi Lunik 3, joka kiertää ympäri kuun ampui ensimmäistä kertaa erilainen kuva hänen kasvonsa piilossa. He olivat ensiluokkaista tieteellistä ja historiallisia asiakirjoja. Myytävät Space Probe saapui ja Venus. Yhdysvaltain anturi Mariner 2 ja 5 sekä kahdeksan ensimmäisen Neuvostoliiton luotain Venera sarjassa. US Pioneer Venus koetin kiertää planeettaa vuodesta 1978. pieniä satelliitteja, roiskua Venera anturit, he olivat alas planeetan pinnalla ja todentaa olettamukset Venuksen korkeita lämpötiloja. Kun Kuu ja Venus-anturit ovat saapuneet ja muiden taivaankappaleiden on aurinkokunnan. Myytävät Mars on saanut Yhdysvaltain luotain Mariner ja Mars. Mariner 9 lähetettiin kiertoradalla Marsin 1971st vuoden Viking Mission ottivat kaksi laboratoriot Marsin pinnalta. Mariner 10 teki kolme nadletio Merkuriuksen pinnalla. mukaan Jupiter ja Saturnus ovat ulos anturi Pioneer - Pioneer 10 ja 11 koskettaa 1974th ja 1979th - samoin koettimina Voyager 1 ja 2 - tämä on viimeinen kerta jatkoi Uranus ja Neptunus -. Näissä pitkillä matkoilla käytetään ritsa vaikutus. Tämä tarkoittaa avaruusalus, joka astuu painovoimakenttä on planeetta, nopeuttamalla työnnetään pois planeetan uuden polun. lähettämällä avaruusluotaimet ja planeetat oli erityisen vaikea ongelma, mutta tulokset saavutettiin kerättiin valtavia kustannuksia ja aika. On todettu, että Mercury ei tunnelma kuin kuu. Jos Venus olisi voinut siirtää kautta tihein tunnelma ensimmäisen kerroksen ja mitataan lämpötila 460 ° C. luotain lähetettiin Marsin etsiä merkkejä elämästä, mutta tuloksetta. Jupiter ja Saturnus järjestelmät lävistetään kanssa tallennus telekamerama, joten ne saadaan täydellinen kuva heidän tunnelmia. Saturn löysi monimutkaisuudesta sen renkaat, Jupiter Research ja lähemmäksi, jotta löytämään uusia satelliitteja. Hän havaitsi myös rengas Jupiter, ja yksi sen satelliittien löydettiin aktiivisia tulivuoria.
Olimme lähestymässä auringon, mutta ei liikaa, jotta tuhojen tukahduttaminen lentokoneen. Kuvien siirtäminen satelliitista maahan, ja yli miljardin kilometrin päässä, vaatii uusimman teknisen tuen ja käyttää tehokkain energialähteitä koetin. Tämä saavutetaan käyttämällä radioaktiivista lämmönlähteen, lämpösähkölaitteita muuntimia.
> meteorisuihku JA KEHITYS MAAN Life on Earth
> canis SHIELD kohtalainen lämpötila
> Mohorovicic epäjatkuvuus löytö
> Englanti Revolution, Englanti Civil War
> ENERGIA JA TYÖ ilmastonmuutos
> Kuinka perustaa puhelinkaapelia valtameren yli? | Keksinnöt
> Roman kolikot vanhat rahat Numismatiikka Numismaattinen Directory
> vedenalainen kalastus VIDEO, eläimet mereen
> Valkoinen rotu on puute auringonvalo ja Dvitamiinia
> Kuinka eurooppalaiset valloittivat Afrikkaa? | Historia
> Englanti kuningas, kuningas Henrik VIII ja rangaistus aviorikoksesta
> MAP Balkanin historiallinen alue
> sisällissota Espanjassa
> Maan etäisyydellä SUN
> Life On The Moon Myytävät vesi ja energia
> Pimeä aine aallonpituus
> Kevät alkaa, kevätpäiväntasaus
> Miten erotamme galaksit? | Astronomy
> roomalainen amfiteatteri symboli teho
> kuinka lumihiutale lumi