Paras neuvoja arkeen

Etusivu Artikkelit Kielet

Historia ja maantiede

Voit oppia historiasta ja lukea maantieteestä ja historiasta maailman. Rooman historiaan, Euroopassa, Amerikassa, Aasiassa.

---------------------------------------------------------

Kuten avaruusluotaimet tutkia maailmankaikkeuden? | Astronomy

Kuten avaruusluotaimet tutkia maailmankaikkeuden? Universe, Cosmos, ja maailmankaikkeus on ääretön äärettömyys, joka ympäröi meitä ja herättää meidän uteliaisuusSpace, Space, tai maailmankaikkeus on ääretön äärettömyys, joka ympäröi meitä ja herättää myös uteliaisuutta. Avaruusluotain on nimi, mahdollisesti avaruusalus, jonka tehtävänä on suorittaa Maan ilmakehään laitteet ja välineet tiedostojen siirtoon ja tietoja Earth: aineet, paine, lämpötila muuttuu ja niin edelleen. lokakuussa 1959. entisen Neuvostoliiton lähetti anturi Lunik 3, joka kiertää ympäri kuun ampui ensimmäistä kertaa erilainen kuva hänen kasvonsa piilossa. He olivat ensiluokkaista tieteellistä ja historiallisia asiakirjoja. Myytävät Space Probe saapui ja Venus. Yhdysvaltain anturi Mariner 2 ja 5 sekä kahdeksan ensimmäisen Neuvostoliiton luotain Venera sarjassa. US Pioneer Venus koetin kiertää planeettaa vuodesta 1978. pieniä satelliitteja, roiskua Venera anturit, he olivat alas planeetan pinnalla ja todentaa olettamukset Venuksen korkeita lämpötiloja. Kun Kuu ja Venus-anturit ovat saapuneet ja muiden taivaankappaleiden on aurinkokunnan. Myytävät Mars on saanut Yhdysvaltain luotain Mariner ja Mars. Mariner 9 lähetettiin kiertoradalla Marsin 1971st vuoden Viking Mission ottivat kaksi laboratoriot Marsin pinnalta. Mariner 10 teki kolme nadletio Merkuriuksen pinnalla. mukaan Jupiter ja Saturnus ovat ulos anturi Pioneer - Pioneer 10 ja 11 koskettaa 1974th ja 1979th - samoin koettimina Voyager 1 ja 2 - tämä on viimeinen kerta jatkoi Uranus ja Neptunus -. Näissä pitkillä matkoilla käytetään ritsa vaikutus. Tämä tarkoittaa avaruusalus, joka astuu painovoimakenttä on planeetta, nopeuttamalla työnnetään pois planeetan uuden polun. lähettämällä avaruusluotaimet ja planeetat oli erityisen vaikea ongelma, mutta tulokset saavutettiin kerättiin valtavia kustannuksia ja aika. On todettu, että Mercury ei tunnelma kuin kuu. Jos Venus olisi voinut siirtää kautta tihein tunnelma ensimmäisen kerroksen ja mitataan lämpötila 460 ° C. luotain lähetettiin Marsin etsiä merkkejä elämästä, mutta tuloksetta. Jupiter ja Saturnus järjestelmät lävistetään kanssa tallennus telekamerama, joten ne saadaan täydellinen kuva heidän tunnelmia. Saturn löysi monimutkaisuudesta sen renkaat, Jupiter Research ja lähemmäksi, jotta löytämään uusia satelliitteja. Hän havaitsi myös rengas Jupiter, ja yksi sen satelliittien löydettiin aktiivisia tulivuoria.
Olimme lähestymässä auringon, mutta ei liikaa, jotta tuhojen tukahduttaminen lentokoneen. Kuvien siirtäminen satelliitista maahan, ja yli miljardin kilometrin päässä, vaatii uusimman teknisen tuen ja käyttää tehokkain energialähteitä koetin. Tämä saavutetaan käyttämällä radioaktiivista lämmönlähteen, lämpösähkölaitteita muuntimia.
> faraon Tut elämästä ja merkityksestä nimet
> Kuinka haarukka? | Keksinnöt
> pyramideista MARS maisema kuvia
> mielenkiintoisia faktoja MAAILMANKAIKKEUDESSA hajuaisti
> Valkoinen rotu on puute auringonvalo ja Dvitamiinia
> Faaraoiden Egyptin kuolemaan
> Kuinka laskuvarjo? | Keksinnöt
> Äiti Teresa biografia, beatified
> jäätiköiden sulaminen Ridge
> Kuinka asetan American Civil War? | Historia
> Kuinka ne keksittiin kondomeja? | Historia
> Space Pelit lämpötila
> laskemiseen eläkejärjestelmää eläkkeet
> Child Soldiers
> Mark Antony and Cleopatra cocktail myrkkyjen ja huumeiden
> Murder ARKAN hallituksen edustaja
> Miten Saturnuksen renkaat? | Astronomy
> Miten kehittää höylää? | Historia
> ENERGIA JA TYÖ ilmastonmuutos
> vedenalainen kalastus VIDEO, eläimet mereen