Paras neuvoja arkeen

Etusivu Artikkelit Kielet

Historia ja maantiede

Voit oppia historiasta ja lukea maantieteestä ja historiasta maailman. Rooman historiaan, Euroopassa, Amerikassa, Aasiassa.

---------------------------------------------------------

Miten toinen Jugoslavia? | Historia

Miten toinen Jugoslavia? Under puhekielen nimi toisen Jugoslavian Titon Jugoslaviassa tai oletettuja SosialististenUnder puhekielen nimi toisen Jugoslavian Titon Jugoslaviassa tai hiljaisella Sosialististen. Tämän tasavallan mukaan nykyinen valtioiden Slovenia, Kroatia, Bosnia ja Hertsegovina, Serbia, Montenegro, Kosovo ja Makedonia, ja siellä oli vuodesta 1943. Vuoteen 1991. . | | | valtio on muuttanut kolme virallista nimeä: *
toisen istunnon AVNOJ - 29 marraskuu 1943. - uudelleen nimetty valtion demokraattisen liittotasavallan Jugoslavia - DFY - [6] Myytävät * julistus perustuslakia säätävän 29. marraskuuta 1945. tila nimeltään Jugoslavian liittotasavalta - Jugoslavian liittotasavalta - [7] Myytävät * perustuslain 7. huhtikuuta 1963rd tilaa kutsutaan sosialistisen Jugoslavian liittotasavallan - Jugoslavia - [8] Kun sen olemassaolosta kutsuttiin New Jugoslaviassa, joka on erilainen kuin aikaisemmin, eli vanhan Jugoslavian kuningaskunnassa.
Sodan jälkeen Kroatia oli osa Jugoslavian liittotasavallan - Jugoslavian liittotasavalta - yhdeksi kuudesta tasavalloissa. Kun valtio perustettiin kommunistisen totalitaarisen, Tito itsevaltaiset hallitukset luomaan unitarist Jugoslavian valtio. siviili-ja kansallisia vapauksia on rajoitettu, ja poliittiset vastustajat julisti kansallinen vihollisia. puolivälissä 60-t alkavat tuntea vapaampaa puhaltaa noin tuuli. kuitenkin, jakamatonta suuntauksia maassa provosoi 1970-71. Kroatian poliittisen ja kulttuurisen liikkeen tunnetaan Kroatian kevään Osa nuorista Kroatian kommunistien oikeus hakea taloudellista ja poliittista riippumattomuutta. hallinto tukahdutti tätä liikettä ja ovat tärkeitä osallistujia rangaistaan. Myytävät jälkeen Titon kuoleman vuonna 1980. Hän aloitti romahtaminen Jugoslavian. saapumisesta Slobodan Milosevicin Serbian poliittiselle näyttämölle 1987th viihtyvät Suur Serbian sovinismi ja ideat. Tämä tuo Slovenian ja Kroatian kommunistit 1990th mielenosoituksellisesti jättää yhteinen puolue kongressi. Kroatiassa on demokratisoitumisen yhteiskunnan ja opposition poliittisia puolueita. Ristin tie
nimi oli maaliskuussa väkivalloin kiinni sotilaita ja siviilejä - noin 250 000 - jotka selvisivät tappaminen Bleiburg kentän. oli suoritetaan jalka leiriltä leirille läpi lähes koko Jugoslavian jopa Makedonia järjestelmällisesti väärin, uupunut ja tappoi. Tämä Maaliskuu oli nimetty kuoleman marssit. Kroatian kevät? Myytävät Se on suosittu nimi uudistus liikkeen Kroatian politiikan, yhteiskunnan ja kulttuurin merkitty ratifiointia Kroatian kansallisen identiteetin. Myytävät helposti murskata liikkeen sorron, pidätykset ja puhdistaa puolueen, Kroatian jousi voidaan nähdä johdantona luomiseen riippumaton kroatia.
> Mark Antony and Cleopatra cocktail myrkkyjen ja huumeiden
> Miten kehittää höylää? | Historia
> sivistynyt kaupunki Petra World Heritage
> Miten sukellusvene sukeltaa? | Keksinnöt
> Avaruusalus Journey into Space
> ENERGIA JA TYÖ ilmastonmuutos
> Auringon ja kuun jättävät varjoonsa Maan ilmakehässä,
> legenda Draculan linna palatsi
> Land arkeologisia jäänteitä
> Miten talon näytti Roman? | Historia
> Etymologia sukunimet esiintyminen
> Sukunimi Horvat, kroatia sukunimet
> rasismia AMERICA tasaarvo
> Little Ice Age ilmasto seuraukset
> Maan ilmakehän kaasut
> Englanti kuningas, kuningas Henrik VIII ja rangaistus aviorikoksesta
> CITY VEDEN ALLA rakennuksia mereen
> Kuinka eurooppalaiset valloittivat Afrikkaa? | Historia
> punainen jättiläinen, uusi planeetta ja tähdistö Perseus
> Miten tehdään ensimmäinen tapetti? | Historia