Paras neuvoja arkeen

Etusivu Artikkelit Kielet

Taide

Millaisia taiteen ja oppia tärkeitä taiteen luokan art. Perinteinen estetiikka kuusi eri taiteen, elokuvia ja sarjakuvia laajensi perinteisiä jakolinjoja taiteen. Näitä ovat: musiikki, teatteri, kirjallisuus, maalaus, kuvanveisto, arkkitehtuuri, elokuva, tanssi ja nauhat.

---------------------------------------------------------

Anna Karenina LEKTIRA sisältö romaani

Sisältö romaani Anna Karenina kertoo Ana, että naisten korkea virkamies Alexei Karenina. Niiden suhde on oikea, mutta ilman tunteita. Uusi alkaa Anas saapuminen kotiin Steve Oblonskog Anas veli.Anna Karenina on nainen korkean virkamiehen Aleksei Karenina. Uusi alkaa Ana tulossa kotiin Steve Oblonskog, Anas veli. Stivin vaimo Dolly on vain tietää, että hänen miehensä tuskailla, ja se aiheuttaa särön perheessä. Anna hyppää kuten diplomaatti ja hallinnoi tasoittaa tilannetta. Ana tapaa vronskog, joka ei salaisuus hänen tunteitaan, mutta hän ei uskalla tehdä ja palasi Moskovaan. Vronski Ensimmäistä kertaa vakavasti rakastunut ja seuraa häntä. Ne alkavat säännöllisesti näkemisen ja Anas aviomies kapinoivat sitä vastaan. Huolimatta Ana jatkuu tapaavat Vronskim ja pian tulee raskaaksi. Vronskom havaita suoraan ennen kuin hevoskilpailujen ja hän melkein kuoli. Leo Tolstoi: Anna Karenina
Hänen pelottaa reaktio paljastuu julkisesti tunteitaan ja hänen miehensä myöntää Hänen rakkautensa. Se vaatii vain virallista avioliittoa ja vronskog kaukana Anne. Ana säteitä ja villi mies etsii anteeksiantoa. Hän armahtaa häntä ja hyväksyy lapsi. Kun hän takaisin hän palasi Vronskom Ana ja hänen miehensä eivät haluaa antaa pojalleen ottaa hänen tyttärensä on Vronskim menee Italiaan. Kun palasi, tuli taloon, jossa lähteet sanovat virallisesti kuolleeksi. Yritetään Vronskim mahtua yhteiskunta, joka hyväksyy ne, ja miksi he menevät Village. Siellä Vronski uhraamaan uransa Annalle ja tulee äreä, koska että. Erityisen huolestuttavaa on se, että hänen lapsi nimeltään Karenina ja pyrkii Anne avioero. Mutta hänen miehensä ei halua antaa avioeroon. Ana on vronskog vieraannuttaa ja lopulta heitetään junan ja Vronski sovelletaan armeijaan, ja menee sotaan. Levin on maaseudun maanomistajan, yksinkertainen mies, joka rakastaa luontoa ja Kiti. Kiti puolestaan HAKU vronskog kun Levin vihdoin koottu voima hylkii sitä. tajuaa, että Vronski täysin välinpitämätön mitään vakavaa suhde, hän sairastuu ja menee Saksan spa, jossa hän on toipumassa. Palattuaan Vronski uudelleen herättää ja hän nai hänet. Heidän Avioliitto on kova ja kestävä. He elävät rauhassa ja onnea, ja viimeinen luku kirjoja omistettu uskonnon Levin.
> Miten tulla studiomuusikko
> Miten saada tekstitys Subtitle Workshop
> LATIN TARJOUKSET rakkautta, kuuluisa lainauksia kirjoista
> Dostojevskin Idiootti ja Rikos ja rangaistus Myytävät
> Mikä kirja lomalla?
> Miten tehdä korttitemppu arvailla
> Miten ottaa kuvia liikkeessä
> kiva sanoma ystävyydestä
> Miten kuvata ihmisiä tiellä
> Miten ampua kortteja
> HEIDI sisältö Myytävät
> Kuinka piirtää kovalla esineellä
> Miten linocut
> Homer ILIJADA sisältö Myytävät
> Kreikan jumalat
> Miten kuvia pilvien läpi
> TILINPÄÄTÖS Crazy Love
> Tekstiviestit Ystävät