Paras neuvoja arkeen

Etusivu Artikkelit Kielet

Vauvat ja lapset

Lasten hoito - kaikille terveydestä ja hygienian vauvoille ja lapsille, vauvan vaatteita, lasten vaatteet, vaipat, suuhygienian ja vauvanruokaa.

---------------------------------------------------------

FAKE kuukautiset raskauden oireet ja raskaus - kuinka tunnistaa väärät kuukautiset

Vääriä aikoja raskauden aikana usein tapahtuu. Oireet tunnistaa vääriä kuukautiset ja miten se liittyy raskauteen ....Vääriä aikoja raskauden aikana usein tapahtuu. Oireet tunnistaa vääriä kuukautiset ja miten se liittyy raskauteen .... Emättimen verenvuotoa raskauden alkuvaiheessa ei ole harvinaista - sitä pidetään yhtenä viidestä raskaana näyttävät, onko sillä niukkoja bleed ilman muita oireita, joko vahvempi verenvuotoa tai erityisen vahvoja, sekä joitakin muita ongelmia, joita tässä tapauksessa edustaa hyvin vakavaan tilanteeseen. Emättimen verenvuotoa raskauden aikana vaatii lantion tentti. Raskaana oleva nainen ei voi tietää emätinverenvuoto liittyy normaali raskaus vai ei ja onko se liittyy raskauteen (raskaus kohdussa tai kohdunulkoinen, jos sikiö kehittyy oikein vai ei, onko verenvuoto emättimen seinämässä, onko elimet mahdollisesti vammoja sukupuolielimissä, jne.). Gynekologi perustuu esitietoihin tiedot (milloin ja miten aloittaa, onko raskaana olevat naiset ja muita ongelmia, jne.), kliiniset piirteet (harva / runsas, löytyvät kohdunkaula ja emätin) ja ultraääni (jos raskaus kohdussa, kuinka monta alkioiden tulokset - nimeäminen monisikiöraskauden, onko syke), tarvittaessa, ja laboratoriolöydökset (punasolujen määrä, hemoglobiini, hematokriitti ja rautaa veressä), johtopäätös että tilanne vakavasti. Emättimen verenvuotoa raskauden aikana johtaa uhkaa keskenmeno, ja on tärkeää huomata, että raskaana olevat naiset eivät tarpeettomasti järkyttää. Erityisesti ensimmäinen askel hallintaan naisten verenvuotoa emättimestä (riippumatta siitä ovatko ne verenvuoto kohdusta tai emättimen seinämässä, onko yksittäiseksi tai višeplodnoj raskauden, se oli aivan mahdollinen kohdunulkoinen raskaus, kun hoito hyvin erilainen) on suositus (tiukasti) paikallaan, joka avaa sairauden ja raskauden komplikaatioita. Ohut verenvuotoa emättimestä ensimmäisellä neljänneksellä, jolla ei ole muita ongelmia, liittyvät pääasiassa: - Istutus (kun alkio löytää paikkansa kohdussa), - (Suhteellinen) puute progesteroni (hormoni toisen vaiheen aikana, eli keltarauhasen, joka on tuotettu raskauden aikana ja tukea moitteettoman säilytyksen raskauden), - Venyttely lihakset kohtuun tai - Vaaratonta ammunta pienin verisuonet - kapillaareja. Tällainen vuoto yleensä suositellut toimenpiteet ja lääkitys Siirry loppuun ensimmäisen neljänneksen, eikä niillä ole kielteistä vaikutusta entisestään raskauden kulkuun.
> muodollisuudet kasteessa lapsi roomalaiskatolinen kirkko
> Miten käsitellä punaisella vauvabuumi
> Kuinka lopettaa lapsen rintaa
> miten diagnosoida ADHD lapsilla
> Miten hoitoon kylmän raskauden aikana
> Rakastan tanssia, tekee minulle paljon iloa, käytännössä ei väsynyt, koska mielestäni ihana tanssiaerilainen maailma se on minulle pieni ongelmaOlen in 56 viikkoa mielestäni erittäin hyvä, mutta jos sinulla on siihen varaa ..
> Mitkä ovat ensimmäisiä merkkejä raskaudesta?
> Mitä tehdä, kun veljet ja sisaret ovat ristiriidassa, ja talo?
> johdotus ruokkia lapsi on 6 kk vanha
> Mitä tehdä, jos lapsella on nuha?
> Onko turvallista imettää raskaana?
> aika raskauden aikana määrittää lapsen sukupuoli
> Mitä tehdä, jos lapsella on kuumetta?
> Kuinka valmistaa lapsia First ehtoolliselle
> Ylipaino ja raskaus
> Raskausviikolla BY viides, kuudes, seitsemäs ja kahdeksas viikko - ensimmäinen syke
> cart Gondola
> Miten opettaa lapsesi harjata hampaat
> Mitä tehdä kun lapsi oparzy kuuma levy, joka on paras toimenpide palovammoja
> minun 5 kuukautta vanha tytär ei halua juoda mleka.na päivä sain lehdistössä ja unelma 300ml.zmienialam vaan maitoa ja muuta pomoglo.badania virtsaviljelyn ja morfologia ilmestyi dobrze.jesli muita aterioita syödään dobrze. zajada elokuu