Paras neuvoja arkeen

Etusivu Artikkelit Kielet

Vauvat ja lapset

Lasten hoito - kaikille terveydestä ja hygienian vauvoille ja lapsille, vauvan vaatteita, lasten vaatteet, vaipat, suuhygienian ja vauvanruokaa.

---------------------------------------------------------

Kolmaskymmenes raskausviikko raskausviikon 31 raskausviikon ja 32 raskausviikon

Mitä tapahtuu, kun se saavuttaa 30, 31 ja 32 raskausviikon? Katso mitä tarkoitat raskausviikon ...Mitä tapahtuu, kun se saavuttaa 30, 31 ja 32 raskausviikon? Katso mitä tarkoitat raskausviikon ... Vuonna kolmaskymmenes raskausviikon Lapsesi aivojen jatkaa kehitystä. Tähän asti sen pinta oli sileä. Tällä viikolla aivot alkavat ottaa sen erityisiä ryppyinen ulkonäkö. Näitä ryppyjä kutsutaan convolutions ja anna aivot, joka sisältää enemmän aivosoluja. Tällä viikolla vauvasi painaa noin 1,3 kg, ja rullalle pitkä, hieman yli 27 cm. Kokonaispituus lukien jalat noin 40 cm. Vuonna 31. raskausviikon vauva on painaa noin 1800 grammaa ja 29 cm pitkä. Poimuihin vauvan ihoa katoavat, ja kädet ja jalat tulevat bucmastije. Lanugo hiukset on laskussa, vaikka siellä on joitakin pitää ja synnytyksen jälkeen. Vuonna kolmaskymmenestoinen viikolla tiineyden vauvojen paino 2250 grammaa ja noin 32 cm. Tällä viikolla tunnet enemmän väsynyt ja sinulla on taipumus löytää mukava asento joko istuen, tai nukkumisvaikeuksia. Yritä saada mahdollisimman paljon levätä.
> Kun ensimmäisen rokotuksen
> Miten lähestyä kolmannen lapsen ja hauska tapa näet !.
> Mitä tehdä kun lapsi oparzy kuuma levy, joka on paras toimenpide palovammoja
> Voinko saada rokotettu flunssa taas raskaana?
> Raskausviikolla BY viides, kuudes, seitsemäs ja kahdeksas viikko - ensimmäinen syke
> Alkoholin raskauden aikana
> Mistä lapset harjaamaan hampaitaan?
> BABY VUODEN yksi lapsi - vauva 13, 14 kuukautta ja lapsi 15 kuukauden
> miten pukeutua lapsen ja lenkille talvella, keväällä, kesällä ja syksyllä
> cart Gondola
> Jos kuukaudessa, sinun täytyy pitää lapsen pään takaa, roikottaa häntä sylissäni Miten voin tarkistaa, ettei ole tarpeen pitää vauvan ja pitää liikkeessä.
> et saa syödä raskauden aikana ?
> Sitting lapsille missä kuussa
> Mitkä ovat oireita raskaudesta?
> Miten valita oikea lastenhoitaja
> Miten tunnistaa lukivaikeus lapsilla
> ? Kuten vaipat tai parempi vaippaa hugiss
> Ways rauhoittaa lasta ennen nukkumaanmenoa
> My 3kuukauden ikäinen poika voi tehdä saman nipun sinulla on lämpömittari auttaa häntä tänään Bebilon juoda maitoa ja sama Tämä on toinen maitoa humanististen, Nan, Isomil, Nutramigen ...
> Syötän 4 kuukautta vanha vauva ja ruokinta äidinmaidossa HA1 nan kun pitäisi ottaa käyttöön uusia elintarvikkeita ja voivat muuttua maito ja muut