Paras neuvoja arkeen

Etusivu Artikkelit Kielet

Terveys

Lausunnot terveydestä kuin oireiden tunnistamista allergioista, masennuksen, alkoholismin hoitoon, parasta lääkettä migreenin. Kaikkea terveellistä ruokaa terveydelle insurence.

---------------------------------------------------------

Valmistautuminen kolonoskopia

Epäsäännöllinen ruokavalio, liiallinen stressi, huono laatu ruoan puute liikkumiseen ja liikunnan johtavat usein laiska suoli, joka on tarpeen niille kuuluvien yli 12 - 24 tuntia.Kolonoskopia ja gastroskopia dijagnostickoterapijski menettely, joka mahdollistaa asiantuntija endoscopists (sisätautilääkäreitä tai kirurgit) tutkia paksusuolen limakalvo crijeva.Da kolonoskopia tehty paksusuolen oltava tyhjä. Valmistelu voidaan tehdä tehdä vuonna 2 eri tavalla. Pesurit avulla kaksoispiste vesihoito, jonka jälkeen haku on tehtävä välittömästi, koska se kokoontuu jälleen alkaa peristaltiikkaa ja paksusuolen jos odotat liian kauan tarkastella. Valmistelu voidaan tehdä puhdistuksessa siivoojat ja ruokavalion järjestelmä aikana viimeiset 3 päivää ennen tutkimista vanhuksilla, diabeetikoille ja melko rankka ja vaikea tapa valmistelua. On huomattava, että lääkäri ennen tutkimista on sellaisia ​​lääkkeitä, varsinkin kun se tulee diabeetikoille ja potilailla, jotka ottivat tai ottamaan lääkkeitä, jotka hitaasti veren hyytymistä. Muita yleisiä hoitoa ei tarvitse keskeyttää. Hyvä valmistelu potilaan ja neuvokas endoscopists ovat keskeisiä tekijöitä laadun tuloksen.
> White, Musta tai täysjyväleipää
> Miten laihtua 10 kg
> Kuinka lopettaa hikka
> Vinkkejä syömishäiriöihin kilpirauhasen
> Anoreksia nervosa - oireet
> Haluan alkaa käyttää ehkäisypillereitä, ongelmana on, että isäni sairastui syöpään, ja siksi pelkään, että jos aloitat pillerit chroby riskiä ei esiinny minua.
> Haavainen paksusuolitulehdus Nutrition
> Viisi strategiat kyllästymys
> Meteoropatija
> Insomnia seitsemän tapoja nukkua paremmin
> Kuinka paljon painetta - Miten mitata painetta
> Miten käsitellä päästä eroon hilse
> Vehnänalkiot
> tai keltaisuutta voi olla syy CMV?
> ilmaisin syövän
> Ravinto AB veriryhmät
> Pellavan siemenet ovat uskomattomia uusia elintarvikkeita
> hammassärky
> Genetics ihmisen
> Diabetes lapsilla oireet ja hoito