De beste adviezen voor het dagelijks leven

Home Artikelen Talen

Sport en recreatie

Lees over sport - voetbal, handbal, basketbal, skiën - en alle soorten van recreatie - zwemmen, wandelen, aerobics, plan van de oefening en pilates voordelen.

---------------------------------------------------------

Hoe maak je een skivakantie Overleef

Hoe de eerste stormloop van de wintersportvakantie te overleven om te skiën mag niet langer zijn dan zes weken in het gips..
eerste stap op de ski hoeft niet ouder zijn dan zes weken in het gips U hoeft alleen maar aan bepaalde regels te volgen om ervoor te zorgen veiligheid op de eerste die u reeds het formulier heeft ingevuld, rijd dan niet onder invloed van alcohol, en niet proberen te slalommen tussen de bomen als James Bond.
u Doe je huiswerk. / u
8 van 10 mensen besluiten om te gaan skiën voor het eerst in mijn leven overschatten hun capaciteiten in het bijzonder jonge mensen, vooral mannen. Na het eerste uren van de ochtend op de pistes genoeg. urazówu meest voorkomende oorzaak is een slechte staat skiërs. voor de ski-seizoen is het raadzaam dat de opleiding duurde zes weken tot drie maanden, afhankelijk van de ernst. paden, waar te gaan Het is belangrijk om grondig voor te bereiden het cardiovasculaire systeem, en ontwikkelen van voldoende kracht in de benen - fitness - is het ook belangrijk om evenwicht en coördinatie - pilastes -.
Voordat je op een reis naar de bepalingen van de Internationale Ski Federatie zie skiërs of snowbordzista zich zou moeten gedragen op een helling, om niet om zichzelf in gevaar brengen en. andere personen gelegen aan de uitvalswegen.
u Drink geen alcohol. / u
niet alles bederven door het uitgeven van lange avonden in de bar. alcohol kan je lichaam een ​​negatieve invloed hebben invloed hebben op concentratie en coördinatie. Als je toevallig aan de helling van een kater kiezen om veel vocht te drinken.
u langzaam beginnen. / U
wintersport zijn relatief duur, zodat u kunt voelen de druk op alle mogelijke om tijd te besteden op de piste. U kunt echter wel veel leuker als je komt zachtjes op de vraag. Op de eerste dag is het beste om te verblijven op de piste alleen voor de lunch en dan naar huis gaan om te rusten. U kunt ook eten late lunch en ga naar de piste tijdens de lunch, en daarna de cursus zal zijn minder mensen die je zullen helpen om te rijden.
Stick u op bepaalde tracks. / U
u geen James Bond, en niet skiën slalom manoeuvreren tussen de bomen aan strzałówz wapens te voorkomen. Als u absoluut niet kunt weerstaan ​​om op ongestoorde sneeuw naar buiten gaan van de gemarkeerde routes, het huren van een gids. Hij wijkt nooit uit bepaalde richtingen.
u Denk aan de helm. / U
helmen worden aanbevolen voor kinderen en volwassenen. Zelfs als je denkt dat het goed is om te rijden, vergeet dan niet dat het altijd iemand anders kan komen en onbedoeld pijn doen. helm op de piste te beschermen tegen de schedel en de hersenen verwondingen.
u Gebruik je ogen en oren. / U
Kijk voordat u besluit om de track af te sluiten. verrassend groot aantal beginners die houden niet van de steile en moeilijke weg. Een andere fout gemaakt door veel beginners en ervaren skiërs rijden met een koptelefoon in hun oren. Als muziek wordt afgespeeld zul je niet horen het geluid, dat is achter je. Iemand beginner kan krijgen in je, omdat ik niet hoor de schreeuw zou worden onderdrukt.
u vermijden het doel. / U
pad bestaat het principe dat degenen die minder dan voorrang op die die boven, maar niet gebruikt als een excuus. Zeker als je begint te leren dat loopt langzamer dan anderen en moeten reizen om een ​​spoor te laten voor dit stuk, die u zal voorafgaan. Probeer niet zajeżdżać weg, omdat het kan leiden tot vervelende ongelukken. Stop niet, niet om te zitten in een zeer levendig.
u niet geloven dat de voorgeschreven niveaus van moeilijkheid. / U
Green route is gemakkelijker dan blauw, blauw is makkelijker dan rood, en rood is makkelijker dan zwart. Dit is slechts een theorie, in de praktijk vaak niet het geval. kleur is niet alles. De moeilijkheidsgraad hangt af van de pistes, het weer, wind, en het aantal skiërs op de piste. makkelijk naar beneden te volgen in moeilijke weersomstandigheden kan zeer gevaarlijk zijn. gewicht pad is ook afhankelijk van de voorbereiding, slecht bereid of groene of blauwe route zal veel harder dan de goed voorbereide rood.
u geen kind. / U
Dat domme jongen. Iedereen zegt dat vrouwen op de piste een groter gevoel dan mannen. Het gaat om mannelijke trots, iedereen, zelfs beginners willen zijn beter dan anderen en onnodige risicos. Maar het grootste voordeel van skiën is om alles te doen wat in zijn manier, in hun eigen tempo.
u En tot slot ... / U
niet stam en maak je geen zorgen de hele tijd dat er iets gebeurt met je, omdat je terug van vakantie als een bundel van zenuwen.
> ... letsel tijdens het zwemmen
> Hoe kan ik opwarmen
> Hoe blaren en schaafwonden te vermijden, en lopen
> Hoe te deadliften
> Hoe om te leren zwemmen zwemmen voor kinderen en ademhalingstechnieken zwemles voor kinderen
> Hoe marznięciu voeten op de piste te voorkomen
> Hoe skischoenen te kopen
> . TaiChi oefeningen
> Blessures tijdens het zwemmen
> Hoe om te leren om te zwemmen
> .! Oefeningen voor de borst
> Hoe de Tour de France te rijden |? Sport en fitness
> Wat zijn de voordelen ervan?
> Hoe voor te bereiden voor de winter fietsen
> Hoe om de spieren te voorkomen
> .. Hoe maak je een platte buik te krijgen
> . Hoe kan ik goede oefeningen op zoek naar de dijen, billen, buik en armen
> De beste oefeningen voor een platte buik
> . Hoe de sauna te gebruiken
> Hoe maak je een fietsketting te reinigen