De beste adviezen voor het dagelijks leven

Home Artikelen Talen

Sport en recreatie

Lees over sport - voetbal, handbal, basketbal, skiën - en alle soorten van recreatie - zwemmen, wandelen, aerobics, plan van de oefening en pilates voordelen.

---------------------------------------------------------

De beste oefeningen voor een platte buik

. De beste oefeningen voor platte buik Dus je wilt hebben aan het einde van een platte, gespierde buik Het uitvoeren van bepaalde oefeningen, zul je niet krijgen
Dus je wilt zijn aan het einde van een platte, gespierde buik Het uitvoeren van bepaalde oefeningen, zul je niet bereiken moet je een perfecte maag regelmatig uitvoeren van een aantal verschillende oefeningen en het gebruik van voeding, waardoor u zich te ontdoen van vet maag en onthullen een grote plastic spieren.. Hier zijn 29 oefeningen voor gevorderde platte buik.
u ondersteuning van de onderarmen en ellebogen / u
Adopteer een positie om push-ups doen, maar leun je gewicht op je knieën en onderarmen. Ellebogen moeten worden geplaatst onder de arm. Druk op onderarmen op de grond en draai je buikspieren strak. Houd zo lang als je kunt.
zee gesteund door buitenlandse handen en knieën / u
Lig op je zij met je benen gebogen op de knieën. Til uw linkerarm en trek je buikspieren strak als je zou verwachten dat iemand zal binnenkort in shock Til de zijkanten van het lichaam van knie tot schouder moet een rechte lijn te vormen in een positie te houden voor een paar -. ... tientallen seconden en herhaal aan de andere kant
u. rekwisieten op je vingers zal smelten uw onderarm / u
Goedkeuren van de houding die het al zoals push-ups op de handpalmen leunend zijn lichaam op je onderarmen. Je lichaam moet een rechte lijn te vormen. Span je buikspieren in en druk op . onderarmen op de grond behouden zo lang mogelijk in deze positie - aan het begin van een goede prestatie zal doorstaan ​​30-60 seconden -.
kust ondersteuning persoon op de bal voor de uitoefening / u
Plaats je handen op de bal uit te oefenen en nemen een positie om push-ups doen. span je buikspieren strak en de rest van het lichaam om je stabiel te houden op de bal. Houd deze positie zo lang als je kunt.
U Ondersteuning bij de hand en de voet / u
liggen op de grond aan de linker kant met rechte benen. Hef je linkerhand en til je heupen, zodat je lichaam vormt een rechte lijn. strak Span je buikspieren en houd een paar seconden. Herhaal aan de andere kant.
u ondersteuning vingers zal worden Smelt de onderarm met een verhoogde voet / u
Ga op je buik. Til de tenen smelt de onderarm en til een been zo hoog als je kunt. Tijdens de oefening, strakke hold tight abs, stevig duw je ellebogen in de vloer, niet Beweeg de romp of heupen van links naar rechts, of ze naar beneden te verlaten.
u ondersteuning vingers smelt naast de voorste onderarmen / u
Lig op je buik en til de vingers om de ontbinding van onderarm. naar voren verplaatsen je handen op de lijn hoofd. Til je heupen omhoog, trek je je bilspieren, span je buikspieren en benen. Houd deze positie zo lang als je kunt.
u Klek ondersteund met been en arm elevatie / u Neem
hoofdlagers knielende houding en een strakke knoop in je buikspieren. handen moeten worden uit elkaar geplaatst op schouderbreedte uit elkaar, knieën en heupen breedte. Til het been en arm, die is gelegen aan dezelfde kant van het lichaam, om zo te vormen met zijn torso rechte lijn . Houd deze positie ongeveer 5-10 seconden, terug naar de beginpositie en herhaal met andere been en arm.
u Klimmen op de bal voor de uitoefening / u
Plaats je handen op de bal voor de uitoefening en Set hele lichaam in een horizontale positie met de heupen iets wypchniętymi. span je buikspieren om de beweging van het lichaam te voorkomen. Buig een knie en been vooruit, het brengt de bal. Tijdens de oefening, je lichaam niet nodig heeft om terug te gaan moet recht blijven. Neem een ​​paar serie over beide benen.
u vierde generatie / u
Leun met uw ellebogen op de bal voor de praktijk en corrigeer je hele lichaam. romp benen en enkels moet een rechte lijn te vormen. houden van het hele lichaam gespannen spieren beginnen aan de elleboog te bewegen cirkel, alsof ze de soep mengen. Neem de 10 ronden in beide richtingen.
u blijven op een oefening bal lichaam / u
op je knieën, je heupen terug te dringen, strek je armen en rust zijn hand op de buitenste randen van de bal. span uw buikspieren en langzaam begint af te dalen, L hand in hand voor hem. mij zo laag mogelijk, zonder het verlagen van de heupen naar beneden. Stop en langzaam met behulp van de buikspieren te trekken naar de uitgangspositie.
u zetten van de top rope knielend / u
knielen met spanning. voeten voor je moet worden gebogen op de knieën een hoek van 90 graden van de grond. weg Houd het touw in de ene hand en de arm-lengte, en de andere aan het eind ervan. til kabel zonder het verplaatsen van het bovenlichaam in de richting van de buitenste heup. een reeks herhalingen, dan van richting veranderen.
u aanscherping van de onderste touwen knielen / u
knielen met spanning. speler is op buitenkant van de naar voren te schuiven en buig de knieën een hoek van 90 graden ten opzichte van de vloer. Start trek de kabel van de onderkant naar de bovenkant van de binnenste haak buitenste arm. Tijdens de oefening, je rug recht te houden en niet je heupen te bewegen van links naar rechts.
u aandraaien van touwen van boven / u
knielen met spanning en draai de buikspieren. eind van het touw buiten arm om de spanning te grijpen. hand grijpt het touw in de remote sites binnen handbereik. Trek de kabel van de binnenste naar de buitenste arm van de haak. Houd er rekening mee dat de tijdens de oefening om je rug recht en niet bewegen met je heupen van links naar rechts.
u zetten het touw van de bodem / u
haalt links hechten aan de string. knielen met spanning en draai de buikspieren, en rug recht. Grijp de koordgreep en gaat van de onderkant naar de buitenste arm. Tijdens de oefening niet bewegen je heupen.
oefening aan de kust op de band / u
de tape, rubber of veer dat aan machines bewegen en houd deze met beide handen op borsthoogte. Controleer
kant tot je voelt de spanning in de band. Strek langzaam je handen te worden teruggestuurd en houd een paar seconden. Keer terug naar de beginpositie en doe een paar herhalingen. vervolgens over naar de andere kant en het opnieuw doen van de oefening.
u Wandelen met een lading in de ene hand / u
Pak zware stom bel en rechtop staan. Ga dan naar de voorkant van 20-50 meter zonder dat het lichaam te kantelen naar een kant in elke richting. worden uitstekende borst en schouders naar beneden en weer terug. Na het passeren van een bepaalde afstand Reload gebruikt om domme bel en komen terug om deze op dezelfde manier.
kust Push heupen / u Lean
plecówo bovenste bank, voeten op heupbreedte afstand en buig je knieën. Til nu je heupen tot het lichaam vormt een rechte lijn met de dijen. dijen en kuiten moeten in een rechte hoek. Stop en laat de heupen naar beneden. Als u wilt oefenen hard, U kunt de balk tussen de knieën.
u swingen op TRX / u Catch
TRX behandelt zijn gezicht in de tegenovergestelde richting van het punt van schroevendraaiers, strek de armen en leg ze op heuphoogte. vooruit Leun en hef je je handen op het hoofd zo hoog te wijzigen in een rechte lijn met het lichaam te vormen. Tijdens de oefening, houd je buikspieren gespannen.
u depositie TRX / u Catch
TRX behandelt zijn gezicht in de tegenovergestelde richting vanaf het punt van de schroevendraaiers. Lean lichaam naar voren, span je buikspieren aan en houd de handgrepen op de hoogte van het middel met uitgestrekte armen. Lift armen rechtdoor tot aan het lichaam vormt een rechte lijn, terwijl het buigen van de hele lichaam naar beneden Ł. stoppen voor een paar seconden en dan terug naar de startpositie.
u dubbele roller / u
knielen op de grond en de as met beide handen te grijpen. langzaam beginnen op de as naar voren te duwen, zoveel als je kunt zonder het verlaten van de heupen naar beneden. vervolgens, met behulp van de buikspieren aan terug naar de uitgangspositie.
u bankje dumbell liggend op de bank / u
je stomme bel en ga liggen op je rug Pak op de bank. Houd de domme bel aan de zijkant van de borst en hem te lopen duwen. boven houd enkele minuten en laat de positie van de basis. Ik herhaal, en de handen.
u bankje halter verticaal met een hand / u
Pak je domme bel. Scheid je voeten op schouderbreedte uit elkaar en knieën licht gebogen. Start domme bel rechtop te duwen tot bijna vlakke zijden, en vervolgens te laten vallen rond de schouder. een bepaald aantal herhalingen, verander dan de handen.
u squat met extra gewicht / u Houd
gewicht verticaal met beide handen dicht bij zijn borst dan. Scheid je benen en span je buikspieren. je heupen te duwen rug, buig je knieën en onderlichaam rechtop als je kunt om de laagste. Houd een paar seconden en dan terug naar de beginpositie.
in uitval van het lichaam, en het opheffen van gewichten / u
Deze oefening is zeer vergelijkbaar met een back met het verschil dat deze keer, gelijktijdig op de halter te verhogen met beide handen. liggen horizontaal, ondersteboven op een machine of bankje om de romp te trekken. Zorg ervoor dat uw rugspieren, heupen en billen zijn strak. Neem een ​​lichte halter arm en til je bovenlichaam in het hele lichaam bestond uit een rechte lijn. beginnen te bewegen op hetzelfde moment retraite halter. indicatoren te houden horizontaal zonder hem te laten vallen of draaien.

u laten vallen lichaamsgewicht tillen voor de verandering / u
liggen horizontaal, ondersteboven op een machine of bankje om de romp te trekken. Zorg ervoor dat de spieren in de schouders, heupen en billen goed vast zitten. Neem je handen vast en til het licht halter bovenlichaam in het hele lichaam bestond uit een rechte lijn. Start hantelkami roeibeweging. Laat torsowi drop of twist.
u Pull-ups met je voeten / u Grab bar
nachwytem. verlaten laten vallen torsowi uw benen buigen, op de heupen til ze, zodat het lichaam een ​​hoek van 90 graden vormt. Houd je benen in deze positie, maak een serie van traditionele tractie.
u Til je heupen op basis van ras / u
van de bar. Adopteer een positie om push-ups doen met zijn voeten op de loopband en arm op de grond. Verhoog je heupen op rente vanaf de lopende band in de richting van de hand te trekken. Tijdens de oefening, probeer dan de romp rechte benen buigen van de heupen alleen houden. dan terug naar het startpunt positie door op de voeten van zijn hand.
u geneeskunde bal oefeningen / u
Plaats geneeskunde bal aan zijn voeten. bukken, je handen op de bal en duw je heupen. rug moet recht zijn, niet gebogen. Nu langzaam de hand te gaan op de bal, zodat het naar voren beweegt, blijft slagen, en wat niet tot de heupen te verlaten naar beneden. Als we doorgaan, je de bal van richting te veranderen en komen terug op dezelfde manier in de uitgangspositie te rollen.
> Hoe maak je een fiets om gewicht te verliezen
> Hoe het te doen op een sportschool bal
> . Hoe om gewicht te verliezen op een bepaald lichaamsdeel
> . Voetbal technieken
> . Oefeningen voor cellulitis verwijderen
> Hoe BMI te berekenen
> Hoe je borst beweegt tijdens het buikdansen
> SOAP Broken Heartserie, inhoud, afleveringen en actoren
> Oefeningen voor versteviging van de benen
> . Training voor terug
> . De perfecte buikspieren in slechts 3 maanden
> Hoe om uw benen te trainen in de sportschool bal
> .. Hoe cellulitis te verminderen
> Hoe maak je een leuk plaatje voor de zomer te houden
> Hoe te lopen
> Hoe om te landen op een snowboard
> Hoe abs trainen
> Hoe de maag te verwijderen
> Hoe maak je een rol kiezen
> . Hoe nabildovati