De beste adviezen voor het dagelijks leven

Home Artikelen Talen

Geld

Adviezen over geld transfers, marktrente, leningen, credit cards, evenwicht overdracht, hoge rente sparen, leningen tegen lage rente.

---------------------------------------------------------

Hoe om de creativiteit te verhogen

Hoe de creativiteit van ieder van ons te verhogen is creatief is en wat niet geen twijfel over bestaan
Ieder van ons is creatief is en wat niet geen twijfel over het Niemand wordt geboren zonder de creatieve ontwikkelingen en mogelijkheden, zijn wat meer geneigd om hun projecten in te voeren in hun leven dan anderen .. Veel mensen schamen zich voor hun ideeën, omdat ze hoeven niet om hen te overtuigen. Maar als u denkt dat uw idee goed is, dit leiden tot andere, misschien ze willen. Mensen die werken in een sector die hen verplicht om te zeggen dat grote creativiteit is erg moeilijk om creatief te denken elke dag, vooral als je moe bent drijven op meerdere projecten tegelijk. Hier volgen enkele tips over hoe je je creativiteit te verhogen.
u overal hun notebook te nemen. / u
zonder twijfel de beste manier om al haar innovatieve behouden idee is om de dag te redden. Gebruik geen Notepad aan uw lijst op te slaan van het kopen van andere niet-essentiële dingen, het mee te nemen alleen maar om interessante ideeën op te slaan. Je weet nooit wanneer en hoe je hersenen om u enkele ideeën. uw handheld zender maakt het mogelijk om noteer alle interessante ideeën u zich wellicht herinnert de dagen racen.
u luisteren cultuur.
/ u lezen, bezoek de galerij, films kijken, naar het theater, en andere interessante plaatsen zijn erg leuk. Daarnaast is er een vergadering van de cultuur zijn de sleutel tot creativiteit te vergroten, omdat ze u toelaten om inspiratie voor hun werk te vinden.
u op zoek naar nieuwe ervaringen. / u
voortdurend op zoek naar nieuwe ervaringen in de dagelijkse leven om hun creatieve horizon te verbreden. om de zes maanden door te schakelen naar een nieuwe hobby, een reis om te leren over verschillende culturen, gebruiken en probeer nieuwe dranken pokarmówi. Als elke dag luisteren naar klassieke muziek, ga dan naar club dance muziek. Als u wilt romantiek boeken te lezen voor de verandering, lees een paar detectives.
u routine. / u
routinematig maakt veel dingen goed zijn, maar niet onder controle routine in je leven. U heeft de mogelijkheid om iets nieuws te beleven. experiment op het werk Probeer verschillende manieren om plezier te hebben, denk aan nieuwe plekken om vrienden te ontmoeten.
u brainstormen.
/ u Let op de motto eronder, en nieuwe ideeën podopisuj niet te veel na te denken over wat je schrijft Breng 15 minuten om absoluut alles te redden Wat komt voor de geest om te vragen om ondersteuning vraag: ... waarom, wie, zoals waar, wanneer Lees dan alles wat je schreef en kies de beste ideeën
u mindmap / u Karta... geest is een diagram gebruikt om woorden te presenteren, pomysłó, in en relaties tussen hen op een visuele manier kan erg handig zijn om een ​​mindmap van alle ideeën die naar voren tijdens de storm weglopen Sommige mensen denken dat het meer aangewezen om het tegenovergestelde tactiek te maken: .. denkproces moet starten vanaf de hitlijsten , om alle redelijkerwijs op afstand van het begin.
u contrasten van tegengestelde ideeën. / u
Als u worstelt met een nieuw idee en vroeg zich af of het goed is, je kunt twee of drie oude ideeën. Schrijven op het papier naast elkaar en vergelijk. Bepaal de beste van elk idee en proberen ze samen te voegen tot een, het creëren van iets geheel nieuws.
u bespreken van ideeën. / u Als u wilt bewaren
het hoogtepunt van hun creatieve vermogens, moet je regelmatig hun ideeën te bespreken met een andere persoon. Als hij niet kan bedenken wat interessant, waarom niet proberen om storm mózgóww groepen? U kunt gezamenlijk te overleggen over hun voor-en nadelen van dit idee slip elkaar interessante oplossingen.
u Praat met iedereen / u
U kunt uw ideeën te praten met vrienden uit de industrie -. wees voorzichtig geen ruchtbaarheid geven aan de handel geheimen -. niet bang om te vragen ook volledig willekeurig mensen als je niet kunt krijgen geen nieuwe ideeën , probeer te praten met iemand buiten hun kring. perfecte oplossing kan ook praten met hun kinderen. Ze hebben heel wat interessante ideeën wordt niet beperkt door enige beperkingen. Met een beetje hulp van kinderen, kunt u iets heel innovatief te creëren.
u Bepaal het hoogtepunt van zijn creativiteit. / u
Sommige mensen zijn het meest creatieve in de ochtend, anderen voelen zich beter na de lunch, en weer anderen zijn creatief, slaapmutsje. moet u bepalen welke tijd van de dag is het beste voor u en er je voordeel te gebruiken. banen die niet nodig creatief denken in de uitvoering tijd dat je hersenen is het minst creatief, niet te verwarren het hoofd op een moment dat je het meest creatief.
u rust en beweging. / u
Als u een hoog te houden niveau van creativiteit in een lange tijd, moeten op een regelmatige basis, zou het niet verbranden. De oefening is een geweldige manier om te ontspannen en voor een lange tijd om duidelijke en open geest. gezonde voeding en voldoende slaap is ook belangrijk.
u voordeel van laptops . / u
Het heeft geen zin om de hele dag zitten voor de open Word-document en wacht op ideeën. kunt u een snellere doorstroming van ideeën met behulp van gewoon papier en merkt het op alles wat in je opkomt. altijd bij de hand kleurpotloden en stiften zal u helpen bepaalde informatie door het doolhof van ideeën.
u vinden van een tool die je helpt je denkproces. / u
Zoek een plek waar je het meest creatieve rijm Dat kan een bibliotheek, park, museum of Controleer het blok onder de zitting plaats die u kiest is goed verlicht, comfortabel en rustig
u ... veilig te zijn. / u
niet bang om ideeën te ontwikkelen die op het eerste belachelijk lijken. meest creatieve mensen voldoen aan de dromen van vechten voor hun ideeën. als ze gedwongen om hun ideeën te verdedigen, mensen zullen ongeveer twee keer zeggen voordat je gooi ze weg.
u het stimuleren van de hersenen. / u
Net als andere delen van je lichaam, je hersenen moet. uit te oefenen tijdens de downtime creativiteit om kruiswoordraadsels, puzzels, sudoku op te lossen, en zelfs computerspelletjes te spelen in het onderwijs. Dit zal je helpen je geest te trainen.
> Potentiële energie en hernieuwbare energie

> goudmijnen goud

> Hoe de vermoeidheid van het werk te overwinnen
> Hoe maak je een goede serveerster zijn
> Hoe de pijn van het standbeen werk te vermijden
> Hoe om te onderhandelen met de cliënt
> Hoe zwangerschapsen ouderschapsverlof te krijgen
> Hoe om je baas te overtuigen om me een raise
> Hoe zijn alpha
> Geen tijd voor enkele tips over hoe om het te vinden?
> Hoe maak je een foto model te worden
> . Hoe om te sparen voor een sollicitatiegesprek
> . Hoe om aandelen te kopen op de beurs
> Wat moet een goede baas te zijn?
> Hoe burnout te voorkomen
> Managers ROL Om een ​​goede manager
zijn

> Hoe het niet om enthousiast te raken
> Hoe om de creativiteit te verhogen
> Hoe om inkomsten te berekenen voor een kinderbijslag
> Hoe maak je een saaie kamer te doen herleven