De beste adviezen voor het dagelijks leven

Home Artikelen Talen

Reizen

Tips en ideeën voor reizen is te vinden in de Travels categorie. Hoe om te reizen per vliegtuig, trein, bus, studenten reizen, reiskosten per auto, familie vakantie-pakketten en goedkope reisverzekering.

---------------------------------------------------------

Hoe maak je een vliegtuig overleven

Hoe maak je een vliegtuig Misschien heb je enthousiast over de aanstaande reis overleven, maar je bent niet blij met de mogelijkheid van het luchtvervoer.
.. Misschien bent u enthousiast over de aanstaande reis, maar je bent niet blij met de mogelijkheid van het vliegen Hier volgen enkele tips over hoe om te overleven en om het vliegtuig om het zo comfortabel mogelijk te maken
Registratie losse, comfortabele kleding Meld u aan voor zichzelf meerdere lagen, dus je zult in staat zijn om iets te verwijderen, of beginnen, afhankelijk van de temperatuur. Planes, zijn vaak ook te intens conditioning, zodat men meer lagen dan je denkt dat het nodig zal zijn.
Voor een kleine tassen, pakken alles wat je nodig hebt tijdens de vlucht -. boeken, tijdschriften, MP3-speler en mineraalwater
kauwgom kauwen tijdens het opstijgen en landen, dus vermijd de verstopte oor ongemak dat voortkomt uit het verandert in hoogte te voorkomen de vorming van..
samentrekken van de spieren door ze te slepen voor, tijdens en na de reis. Ga naar de badkamer, draai je polsen, armen en nek roll.
vermijd het eten van zoute voedingsmiddelen, zoals pindas, want het zorgt ervoor dat het vasthouden van water. In plaats daarvan eet fruit . twee keer
Drink meer water dan je normaal zou doen.
gezicht en de handen, breng dan een vochtinbrengende crème. om uitdroging van de huid te vermijden door de lucht in het vliegtuig.
Probeer om een ​​adequate doorbloeding te onderhouden. Zittend in een stoel Zo nu en pak je voeten en benen, neem dan een paar slagen los.
> Hoe goedkoop reizen
> Hoe maak je een hond te vervoeren met het vliegtuig
> Zoals te zien in Plock
> Hoe reisziekte te voorkomen |? Reizen
> Waar de nacht door te brengen in Noorwegen
> Wat te doen tijdens een aanval?
> Hoe maak je een badpak te kiezen
> BESTE STEDEN VOOR HET LEVEN Verhuizen naar Amerika en het leven in New York
> Hoe om weg te overleven van de beschaving
> Wat is er te zien in China?
> TransSiberische spoorweg of spoorwegen Transibirska najdužapruga
> Kan ik aanspraak maken op vergoeding voor de vertragingen?
> Park Biokovo de biologische diversiteit en bijzonderheden
> Reizen met het vliegtuig
> Wat te bezoeken in Barcelona?
> Wind surfen, windsurfen, waterskiën
> . Hoe in te pakken voor meer
> Hoe maak je een foto van het document te nemen
> Hoe veilig tan
> Hoe niet te verdwalen in de bergen