De beste adviezen voor het dagelijks leven

Home Artikelen Talen

Reizen

Tips en ideeën voor reizen is te vinden in de Travels categorie. Hoe om te reizen per vliegtuig, trein, bus, studenten reizen, reiskosten per auto, familie vakantie-pakketten en goedkope reisverzekering.

---------------------------------------------------------

Hoe maak je een vliegtuig overleven

Hoe maak je een vliegtuig Misschien heb je enthousiast over de aanstaande reis overleven, maar je bent niet blij met de mogelijkheid van het luchtvervoer.
.. Misschien bent u enthousiast over de aanstaande reis, maar je bent niet blij met de mogelijkheid van het vliegen Hier volgen enkele tips over hoe om te overleven en om het vliegtuig om het zo comfortabel mogelijk te maken
Registratie losse, comfortabele kleding Meld u aan voor zichzelf meerdere lagen, dus je zult in staat zijn om iets te verwijderen, of beginnen, afhankelijk van de temperatuur. Planes, zijn vaak ook te intens conditioning, zodat men meer lagen dan je denkt dat het nodig zal zijn.
Voor een kleine tassen, pakken alles wat je nodig hebt tijdens de vlucht -. boeken, tijdschriften, MP3-speler en mineraalwater
kauwgom kauwen tijdens het opstijgen en landen, dus vermijd de verstopte oor ongemak dat voortkomt uit het verandert in hoogte te voorkomen de vorming van..
samentrekken van de spieren door ze te slepen voor, tijdens en na de reis. Ga naar de badkamer, draai je polsen, armen en nek roll.
vermijd het eten van zoute voedingsmiddelen, zoals pindas, want het zorgt ervoor dat het vasthouden van water. In plaats daarvan eet fruit . twee keer
Drink meer water dan je normaal zou doen.
gezicht en de handen, breng dan een vochtinbrengende crème. om uitdroging van de huid te vermijden door de lucht in het vliegtuig.
Probeer om een ​​adequate doorbloeding te onderhouden. Zittend in een stoel Zo nu en pak je voeten en benen, neem dan een paar slagen los.
> Waar te skiën in de Dolomieten Tips voor gevorderden
> Adventure Travel Solo reizen voor studenten en jongeren
> Hoe om te reizen met een hond
> uitrusting voor bergbeklimmen, wandelen rugzakken, bergschoenen
> Hoe veilig verblijf in het vliegtuig
> Hoe zeeziekte te voorkomen
> Hoe om uw dag te plannen in Lancut
> Wat is er te zien in Noorwegen
> Hoe voor te bereiden voor de reis
> Hoe in te pakken
> grootste stad van Canada aan de Pacifische kust, steden in Canada
> De grootste Europese landen, de meeste Europese landen, de lijst van Europese landen
> Hoe om richting te bepalen zonder kompas
> Hoe in te pakken
> Wat is er te zien in Korzecku?
> Hoe om te reizen goedkoop
> CUBA TRAVEL salsa, clubs en toerisme
> bergen van de wereld hoogste berg van Afrika bergbeklimmers veroverd Dubrovnik
> Australian Capital bevolking
> Hoe om te schilderen op het strand