De beste adviezen voor het dagelijks leven

Home Artikelen Talen

Onderwijs en Psychologie

Onderwijs en Psychologie de categorie waarin u alle informatie over de zorg voor kinderen, ADHD bij kinderen, hoge conflicten echtscheiding en kinderen, business intelligence, ethiek op de werkplek, leren op afstand, internet etiquette, communicatietraining ...

---------------------------------------------------------

Hoe om te gaan met een slechte leraar

Hoe om te gaan met een slechte leerkracht wanneer uw kind zijn leraar beschuldigt, werd hij boos en hij doet dat alleen als u te brengen in een dagboek of deze beoordeling kan het heel normaal
Als je kind zijn leraar de schuld geeft, was hij boos en hij doet dat alleen als u te brengen in een dagboek of deze beoordeling kan het heel normaal om op te letten als een kind klaagt de hele tijd .. Hier zijn enkele tips over hoe je te maken met een slechte leraar.
u Maak je eigen onderzoek / u
Praat met je ouders of andere kinderen klagen ook van non-stop leraar. Als ouders weten dat het zal bevestigen dat de docent fout is . Maar zo niet, kan dit betekenen dat uw kind en de leraar natuurlijk niet onder voor de smaak.
u Praat met je leraar / u Stel leraren
de situatie en probeer te denken, en dus en dergelijke problemen. U moet weten dat de leraar kan je vertellen een aantal dingen over je kind, hoef je niet te had geen idee.
u Wees je bewust van de situatie / u
Als, na overleg met de docent vindt u dat bron van het probleem dat u altijd een oog op de situatie. komt vaker voor op school, en merk op hoe ze nog steeds leraren te behouden.
u krachten bundelen / u
proberen een ontmoeting met andere ouders van wie de kinderen hebben dezelfde problemen te regelen . als je het vermogen combineren heb je meer macht. Wanneer een grote groep om naar school te komen over dit onderwerp, de docent zal zien dat dit niet de enige aanklacht. kan hem van alles te denken en hun gedrag veranderen.
u Maak kennis met de school / u
Voordat u naar het kantoor van directeur, stelde een petitie die zal kunnen aanmelden bij andere ouders. gelegenheid gesteld te worden beschouwd als een positief geval voor u groter is des te meer mensen zullen op de lijst.
u Verplaats het kind naar een andere klas / u
mei bleek dat het nemen van maatregelen om het geschil met de leraar op te lossen zal het uiterst moeilijk. In deze situatie is het best om hun kind naar een andere klasse die niet in contact komen met deze leraar . Dit zal de beste oplossing voor beide partijen als het gaat om persoonlijke conflicten.
> tiener problemen uit het huis en de tijd voor Nieuwjaar
> Taal Spaans basic uitdrukkingen
> kinderen van gescheiden ouders
> Oxidatieve stress en vrije radicalen Antioxidanten en beroep Scheikunde
> Hoe Arkan werd vermoord
> eerste sollicitatiegesprek
> Hoe om uw kind voor te bereiden op school
> prom bijgeloof en secundair onderwijs
> Hoe maak ik een au pair te worden
> De beste kleuren voor lezing
> Hoe het geheugen door middel van goede voeding te verbeteren
> Hoe raketten voor vuurwerk te produceren |? Onderwijs
> Hoe maak je een begeleider te kiezen
> INTERNET WOORDENBOEK en definities
> Hoe het goud is uitgegroeid tot een wereldwijde valuta |? Onderwijs
> verlies van een dierbare
> Stranden het begrijpen van je eigen lichaam
> Voorbereiding voor Kindergarten
> .. Hoe kan ik snel lezen
> Hoe schrijf ik een reactie