De beste adviezen voor het dagelijks leven

Home Artikelen Talen

Sport en recreatie

Lees over sport - voetbal, handbal, basketbal, skiën - en alle soorten van recreatie - zwemmen, wandelen, aerobics, plan van de oefening en pilates voordelen.

---------------------------------------------------------

.. Hoe eiwit te drinken

. Hoe eiwit te drinken Als u een van degenen die regelmatig in beweging en wenst toe te voegen in uw dieet en een aantal supplementen, is het de juiste keuze van eiwitAls u een van degenen die regelmatig sporten en wilt toevoegen aan uw dieet en sommige supplementen, is het de juiste keuze van eiwit Hoe te drinken eiwit zal beantwoorden.? vinden in dit artikel. Om te beginnen moet je weten dat er zoveel soorten van eiwitten, de meest populaire is natuurlijk Wei-eiwit dat wil zeggen wei-eiwit. Dus eerst iets anders, wat je moet weten over het gebruik en gebruik als eiwitsupplementen .
Hoe eiwit
Go drinken voor bewezen producenten. Praat met de werknemer in de winkel en zorg ervoor dat aan te vullen maar het begin van wat bekend is en bewezen te kiezen. Voorafgaand aan de aankoop van een en wilde controleren met een aantal andere vrienden en collegas van de sportschool om eiwit te drinken, aan te bevelen dat de hoogste kwaliteit. een proteïne die het beste voldoet aan uw behoeften. besluit over de selectie eiwit moet zich aanpassen aan hun eigen behoeften, en s dat als je gewicht wilt en gewichtstoename Kies een eiwit dat daarnaast zijn er veel koolhydraten en een bepaalde hoeveelheid vet. Als zodanig, als je wilt vetvrije massa te krijgen, dan moet u zeker proberen om supplementen die veel koolhydraten en vetten te vermijden. Bij het oplossen van deze twee zeer belangrijke punten, dan gaat proeven op smaak is een individuele zaak, en in degenen te selecteren die te bereiken voor u is de beste en wie je denkt dat zal zijn eenvoudigste om te consumeren de meeste eiwitten komen veel smaken:.. chocolade, aardbei en vanille , en in toenemende mate te vinden in de winkels en een aantal exotische extensies, zoals bessen, pina colada en zo verder. Zodra u hebt geselecteerd en gekocht van de juiste eiwitten, nu is het noodzakelijk om te bepalen hoeveel je moet dagelijks Merica drinken. Sommige standaard maatregel ongeveer 3 -4 schepjes per dag. Typisch dronken Merica een ochtend, een of twee bolletjes na de training en een voor het slapen gaan. Maar dit weer is een individuele zaak, en voor het maken van een plan is het raadzaam om een ​​personal trainer te raadplegen. wanneer gemengd met eiwit ? Protein Poeder meestal vermengd met water of melk. Sommige natuurlijk geloven dat het beter is om water, en sommigen zelfs met melk. Bodybuilders zijn bijna altijd verdeeld in vele dingen, zelfs voor dit. Ons advies is dat als je drinkt een beetje sneller absorptie van water en als je wilt om het eiwit te remmen breekt u veilig kunt drinken de melk, dat is zeker lekkerder optie. shaker. eiwit poeder en melk / water in iets dat je moet mengen en tot opgelost te schudden. Wij raden u aan om te doen de cursus speciaal ontworpen shaker die je kunt kopen in elke winkel een beetje beter uitgeruste sport-supplementen. meer supplementen. eiwitten die je mee kan drinken met creatine en glutamine bijvoorbeeld. U zult een betere en snellere resultaten. meer informatie over deze andere formuleringen lezen in deze . subcategorie SavetiPre gebruik van eiwitten wordt geadviseerd te overleggen met uw arts of diëtist
> Leren om te skaten
> Hoe triceps te trainen
> .. Hoe maak je een goede presentator te zijn meczowym voetbal ?
> . mooi gevormde met de hand
> Hoe kan ik stoppen met het masker niet in paren
> Hoe poeder snowboard rijden
> Hoe om te dansen op de buis
> Hoe komt u bij de competitie
> Wat zijn de basis oefeningen thuis voor gevorderde gebruikers.
> ER Hoe bevriezing te behandelen?
> Hoe voor te bereiden op de training
> .. Pilates oefeningen voor mannen
> Hoe bass vangen
> Hoe een goede gezondheid voor meer dan 50
> Hoe Uno, een kaartspel regels en Uno spelen voor volwassenen tickets voor Uno
> Begrip verkeersborden Waarschuwingsborden en verkeersborden uitdrukkelijke verklaring
> . gezonder te gaan leven
> ... Hoe om te groeien met behulp van yoga
> Hoe dunne armen
> . Aerobics Tae Bo