De beste adviezen voor het dagelijks leven

Home Artikelen Talen

Reizen

Tips en ideeën voor reizen is te vinden in de Travels categorie. Hoe om te reizen per vliegtuig, trein, bus, studenten reizen, reiskosten per auto, familie vakantie-pakketten en goedkope reisverzekering.

---------------------------------------------------------

... Tips voor reizen zonder zorg

Tijdens het seizoen als miljoenen mensen op de treinen en bussen invoeren van het vliegtuig, schijf.
Tijdens het seizoen als miljoenen mensen op de treinen en bussen invoeren van het vliegtuig, rijden - de opgeslagen benzine - hun eigen autos, verhogen uw duimen om ze iemand om de snelweg aan te sluiten, op fietsen en motoren zitten te maken. ben ik begonnen met de zomer, het toeristische seizoen, wanneer de ontelbare bewoners van onze planeet voor te bereiden op reizen en vakantie. Daarom
het noodzakelijk is in de eerste alle te organiseren Neem een ​​potlood en papier, beroep doen op de hulp van fantasie en alles op wat je doet schrijven -... van het boeken van tickets voor het transport naar de antiseptische doekjes op te frissen regelen genummerde allen, en vink fix alles wat U zou kunnen denken dat een dergelijke voorbereiding op de reis en zijn niet verplicht, maar als je alleen reist zal het merken en voelen dat uw familie of bedrijf met wie u over op het moment.
tickets tijdens het wachten in de rij voor de balie geduld . Nee, parachute te zijn krachtig verwijderd, en de gehandicapten, zwangere vrouwen en moeders met kinderen hebben het voordeel dat bij het bereiken van de rode uiterste luid en duidelijk wat u wilt, indien nodig, voorafgaand aan de informatie propitajte voor meer informatie -. links, etc. en change-king -.. om niet in te gaan op de teller voor langer dan nodig
kaart die u dan in uw zak, exacte aankomsttijd van de trein en het perron zrate van waaruit pnazi op het station.. , maken een kwart van een uur voor vertrek van de trein. Waarom, als u tijdelijke aanduidingen? Soms is de trein is verplaatst naar een andere track, en hoewel het zelden gebeurt, zul je boos als dat gebeurt je gewoon naast te kopen Je bent kranten worden, misschien een broodje of snoep, en dit alles kost tijd. In de trein een seconde er twee waard, zeggen ervaren reizigers.
Stel dat je geplaatst alle tassen je nodig hebt, zul je niet vinden dat de manier waarop je vergeten bent de naald en flos regelmatig nemen van medicijnen en dergelijke. ark geen touw vasthouden en niet kopen, zelfs goedkoop, maar stevige borst of lenen van vrienden. ark mag niet te groot zijn omdat het moeilijk is te dragen naar, en als je met de auto zult u nemen om veel plaats in de kofferbak. AS dragen geen pakket, en een groot aantal kleine-voor motuljaka. Als uw bagage nummer, de tassen en pakketten te tellen? compartiment, zodat u niet iets vergeten in de trein. Wanneer u de bagageruimte plaatsen , eens met de andere passagiers en zij konden comfortabel Meestal.
voor het vertrek van de trein passagiers zijn bestemd waren allemaal een beetje van streek. Na de eerste gereden kilometer van de situatie tot rust en begint rustig praat. coupe in de trein in een hand een sociaal salon. echter mogelijk dat de passagier die zit tegenover je riije spraakzaam type, en niet accepteert het gesprek. Als je een slecht humeur, niet aandringen. Maar er kan worden afgerond en een vriendschap die is op hetzelfde moment moet niet aanwezig zijn. een aangename metgezel, als je een interessante gesprekspartner, geestig, en discreet. Toch niet pronken met het verhaal, niet schreeuwen, zingen niet ten koste van alles. Pas het temperament en de neigingen van andere passagiers. Onze mensen prostodu-shan en gastvrij en zal binnenkort bieden een aantal metgezel schotel. Maar om te reizen is vereist. biedt de snoepjes en koekjes, bieden een sigaret op, maar bieden niet het hoofdgerecht, zeker niet iemand dwingen om te eten. Als iemand beleefd weigeren te eten tot niet dat dat onbeleefd is. misschien gewoon zitten op een dieet en ga zo maar door. bedelen is de leeftijd waarop onwetendheid of armoede zamatala voedsel in de krant. Als ze niet mljackajte podrigujte eten niet en omdat je niet? waar de boeren een compliment huisvrouw. niet vergeten om een ​​papieren handdoek mee te nemen en je handen na het eten van een antiseptische schoon te vegen.
komt het voor dat van het compartiment zijn niet gereserveerd, en je kwam op tijd en ging op de stoel, en later toen er al gevuld is allemaal nog wat oudere persoon als u op reis ongeveer 400 kilometer, bent u verplicht om plaats te maken voor haar plaats? Zo niet, omdat je echt geen plaats waar dan ook, moeten de reizigers het erover eens om de beurt te nemen en op te komen naar de bestemming. Als u reist s nachts, zodat je twee of drie plaatsen een bed en het station langs de wegen zwerm passagiers misschien niet zo moe als je te maken -. je stijgen, omdat je niet in de slaper
reizen een langere route om mee te nemen een aantal comfortabele schoenen. Als je benen moe zijn akkoord met de metgezel die ligt tegenover u uw benen strekken. Als u geen Vajta slipper-schoenen te bestuderen, vooral als u vergeten bent of u kunt uw voeten te wassen voordat u op reis.
openings-en het sluiten van vensters kan vaak leiden tot geschillen en zelfs ruzies. Veel mensen, vooral als ze zijn zwakke gezondheid, de geest als ze wind in mijn hoofd voor uren, terwijl anderen zich tot het genieten. Zo veel kan worden opgelost door overleg, en probeer dit geval. Vervang spaties. en open de ramen van de cellen.
roken kan een oorzaak van onenigheid zijn. rijtuigen waar er gedeelten voor rokers, maar in het hoogseizoen wanneer u tevreden bent naar elke plaats anders te kijken te krijgen . Dus, als je een roker voor niet-rokers in het compartiment-kam, vragen of kunt u de pu-steek. Als het last van andere mensen, uit te gaan in de gang om een ​​sigaret te roken. kontjes, natuurlijk, je niet gooien naar beneden en vertrappen, maar zetten ze in de asbak.
u meegebracht een transistor. Dit is een kans om mede-passagiers en niet alleen omdat de transistor kuif, maar ook vanwege de keuze voor het programma te ergeren. Vandaag transistor is geen korter bewijs sociale en financiële status als in het begin. je Decency vereist dat de transistor niet kan worden ingeschakeld, tenzij de hele samenleving bereid is te luisteren naar muziek. Maar dan wat muziek om stil te zijn, zodat er geen de bewoners in de aangrenzende afdeling verstoren. Reizen de slaapkamer
Hi krijgen een couchette auto bedden. Natuurlijk is het onderste bed is comfortabel en handiger dan de bovenstaande. Beoordeel zelf of het een betere plek om een ​​* te bieden oudere of zieke passagiers die moeilijk te klimmen naar de bovenste stapelbed. Als een van de passagiers het voorbereiden om te slapen, het beste hebben om uit te gaan in de gang. Dit alles lijkt te zijn stilzwijgende overeenkomst. In de cabine is er een wastafel, geen Umit zal, natuurlijk, voordat men opstaat voor.
Dit zijn enkele tips die u kunt profiteren wanneer u reist, want reizen is, in de woorden van een schrijver, het leven zelf, net als het leven -. een reis
> Hoe het niet om uw bagage te verliezen op de luchthaven
> Hoe om geld te besparen in New York |? Reizen
> de binnenlandse voedselproductie familiebijeenkomst en Deense keuken
> Hoe vliegangst te overwinnen
> Hoe maak je een vuur maken zonder lucifers
> Wat neem ik mee op vakantie?
> Plitvice Meren tickets voor de prijs van de tickets
> Wat is het grootste eiland in de wereld, de wereld grootste eilanden, Groenland Klimaat
> Hoe goede manieren op het strand te behouden
> Hoe veilig tan
> Appartementen in Dubrovnik een toeristische bestemming
> Oezbekistan Oezbeekse som VALUTA
> Hoe in te pakken voor het reizen met een kind
> Hoe kan ik kopjes laten vallen met de kaart
> de hoofdstad van Finland bevolking
> CAPITAL Nederland Amsterdamse bevolking
> Golija accommodatie en toeristische bestemming
> Wat te doen tijdens het weekend Wisla: SPA zwembad ...?
> biertechnologie, soorten bier en wijn uit honing
> Wat is er te zien in Noorwegen