De beste adviezen voor het dagelijks leven

Home Artikelen Talen

Onderwijs en Psychologie

Onderwijs en Psychologie de categorie waarin u alle informatie over de zorg voor kinderen, ADHD bij kinderen, hoge conflicten echtscheiding en kinderen, business intelligence, ethiek op de werkplek, leren op afstand, internet etiquette, communicatietraining ...

---------------------------------------------------------

Hoe is de IQ |? Psychologie

Hoe wordt het IQ Intelligentie is de mentale kenmerkenIntelligentie is de gemeten mentale karakteristika.Moguće, alhoewel onvolmaakt, intelligentie testen of IQ maatregelen bestaat uit het vermogen om te leren van ervaringen, aan te passen aan nieuwe situaties, begrijpen en gebruiken abstracte begrippen, en gebruik de kennis om de nieuwe omgeving te navigeren. waarin geen helpt stereotiep instinctief gedrag, en zelfs leren hun gewoonten, vaardigheden en kennis.
geestelijke en lichamelijke ontwikkeling worden doorgaans overeen met elkaar. Beide stop in verschillende jaren van het leven, die afhankelijk is van persoonlijkheid.
Zo kan een jonge man de leeftijd van zestien jaar is 170 centimeter hoog en in het algemeen niet groeien, terwijl zijn broer kan een hoogte van 185 centimeter bereiken.
Mind de ontwikkeling van de meeste mensen ergens te stoppen tussen de 13 en 20 jaar leeftijd.
Als alle kinderen die geboren zijn op dezelfde dag, 10 april, bijvoorbeeld tien jaar geleden, nu kijk, zal het worden onderscheiden door hun lichamelijke ontwikkeling. Sommigen zullen hoog zijn en een aantal lage groei. Maar het zal ook verschillen op het gebied van mentale ontwikkeling. Sommigen zullen intelligent en in staat om gemakkelijk nieuwe dingen leren, een aantal gemiddelde en een aantal zeer traag in het leren. Dit verschil in de Noëtische ontwikkeling kan worden beschouwd als een verschil in de Noëtische looptijd.
Als we iemands hoogte , dus we kunnen de persoon die de mentale ontwikkeling te meten Hiervoor hebben we een reeks testen aangemaakt Hier
is hoe het werkt:... Eerst bepalen we welke problemen kunnen worden opgelost door kinderen van verschillende leeftijden van zes jaar oude kinderen kunnen oplossen van enkele problemen, de andere acht jaar oud, enz..
gaan ervan uit dat kinderen van verschillende leeftijden een test voor de zes-jarige te geven. Laat hem kinderen, vier of vijf jaar, ook kunnen worden opgelost. Aan de andere kant zijn er tien en twaalf, waarvoor de test is te moeilijk. Wel, nu hebben we een manier om intelligentie te meten. Als zes jaar worden toegepast op de test alleen de leeftijd van zes jaar op te lossen, was hij een gemiddelde intelligentie. Als er vier of vijf jaar oud kan deze test op te lossen, ze zijn meer dan gemiddelde intelligentie. Als je niet kan ontdoen van de tien test voor de leeftijd van zes jaar, hij achter was.
QI
letters zijn een afkorting van intelligentie quotiënt, het is een wiskundige manier om de resultaten van deze tests te berekenen. Bijvoorbeeld, een van zes jaar kind met mentale volwassenheid, dat het kind Noëtische looptijd van zes jaar overeenkomt, QI 100e Mental einde van de looptijd wordt verdeeld met de leeftijd, en vervolgens te vermenigvuldigen met de honderden . Als uw kind vijf jaar mentale leeftijd van zes jaar, zijn QI is 120 - zes gedeeld door vijf, maal 100 -. IQ tussen 90 en 100 geeft de gemiddelde intelligentie en boven de 110 wordt beschouwd als een bovengemiddelde intelligentie
. Afhankelijk van de IQ-waarde, kan de hoeveelheid intelligentie te verdelen in verschillende groepen: Genius - IQ hoger is dan 140 - / li zeer hoge intelligentie - IQ tussen 120 - 140 - / li ineteligencija High - IQ tussen 111-120 - / li gemiddelde intelligentie - IQ ligt tussen de 90-110 - / li borderline niveau van intelligentie - IQ tussen 70-89 - / li milde mentale retardatie - IQ tussen 50-69 - / li matige mentale retardatie - IQ tussen 35-49 - / li ernstige mentale retardatie - IQ tussen de 20 -34 - / li ernstige mentale retardatie - IQ onder de 20 - / li / ul Statistieken: 50% van de IQ-scores tussen 90 en 110 70% van de IQ-scores tussen de 85 en 115 95% van de IQ-scores tussen 70 en 130 99,5% van de IQ-scores tussen de 60 en 140 slechts ongeveer 1-2 % van de proefpersonen een score 140 of meer / ul |
> Hoe om wakker te blijven op school
> Hoe om geld te krijgen voor het college
> Oxidatieve stress en vrije radicalen Antioxidanten en beroep Scheikunde
> MUDRE gedachten over het leven
> pijn in de armen, geld als geneesmiddel
> . Hoe te gedragen op een magistraat
> Hoe om fouten in de taal te voorkomen
> Tekenen STRIP te trekken met de hand, pen en was tekenen voor beginners, strips
> Hyperactiviteit bij volwassenen
> beroemde vrouwen QUIZ
> INTERNET WOORDENBOEK en definities
> Hoe snel kan je lezen
> Hoe maak je een huisgenoot te vinden
> .? Wat is Codex Alimentarius
> Hoe in te halen met hun huiswerk
> Hoe concentratie te verbeteren bij kaarslicht
> BESTE KINDEREN spaarrente op termijndepositos voor een stuk speelgoed
> Wat doe je als je kind heeft een hekel aan school ?
> Is het de moeite waard een vrouw te leren op school?
> Hoe een beroep te kiezen