De beste adviezen voor het dagelijks leven

Home Artikelen Talen

Gezondheid

Adviezen over de gezondheid, zoals het herkennen van symptomen van allergie, depressie, behandeling van alcoholisme, beste medicijn voor migraine. Alles, van gezonde voeding voor de gezondheid verzekering.

---------------------------------------------------------

Druk het overtollige water uit het lichaam

Druk het overtollige water uit het lichaam. Diuretica helpen bij het water en gifstoffen te verdrijven uit het lichaam via de urinewegen.Druk het overtollige water uit het lichaam. Diuretica helpen bij het water en gifstoffen te verdrijven uit het lichaam via de urinewegen. De natuur heeft ons bepaalde voedingsmiddelen die gebruikt kunnen worden voor dit doel, en deel ze op natuurlijke diuretica, voedingsmiddelen die rijk zijn aan kalium en planten met een hoog watergehalte. Natuurlijke diuretica zijn: - Grote hoeveelheden groene thee - Een glas cranberrysap - Twee theelepels appelazijn gemengd in een glas water - neemt drie tot vier keer per dag - Paardebloem thee die rijk is aan kalium en handelt zeer krachtig - Anijszaad, die koelt - Voedingsmiddelen rijk aan water, zoals meloenen en komkommers zijn ook vol zwavel en silicium dat de nieren te stimuleren - Asperges zijn rijk aan alkaloïden asparagine, die ook de nierfunctie verbetert - Sla stimuleert de stofwisseling en het verwijderen van gifstoffen - Tomaten zijn rijk aan vitaminen A en C, en ook de verwijdering van gifstoffen te bevorderen via de nieren - Radijsjes, uien en mierikswortel zijn echte mijnen van zwavelverbindingen die het metabolisme van de verwijdering van gifstoffen te stimuleren - Een gids kokosnoot koelt ook het lichaam en onderhouden elektrolytenbalans.
> Hoe voor te bereiden op de bevalling
> Hoe deurstijl spelen Jamba, spelregels en dobbelstenen spelen - dobbelstenen met 6 dobbelstenen
> van de massa - metrische centenaar en maatregelen om de snelheid - de snelheid unit
> Allergische conjunctivitis
> Bananen zijn goed voor het hart
> Oefening - wat zijn de mythen van de oefening
> Selenium in de voeding
> . Bronchitis
> Galstenen Dieet
> Groene bladgroenten - spinazie en snijbiet
> Effect van alcohol
> hangt voor een man, maar hij was te dronken, hij zegt dat hij zal stoppen en de zależy.Jak op mij om hem te helpen om een ​​betere kans op succes je vertrouwen in hem hebben.?
> Feng Shui dieet
> Herbal laxerende thee lever en het bloed reiniging - een natuurlijke remedie voor lever
> Hoe aardig te zijn en veilig bruinen in de zon
> Jeukende huid, de term Morgellons
> thee gemaakt van haver
> Corticosteroïden Side Effects
> Hoe om te gaan met stress op het werk en priveleven