Най-добрите съвети за ежедневието

Начало Статии Езици

Празници и почивки

Коледни картички и подаръци, коледна украса, шоколади и бонбони за Великден, пощенски картички от почивка.

---------------------------------------------------------

Как да направим звезда на Витлеем се усеща

Как да направим звезда на Витлеем стои пуста Друга идея за коледно украшение, с филц! Друга идея за коледен орнамент от филц Постоянен Витлеемската звезда може да се добавя във ваза или да направите част от коледната тунер може да изпълни някои от тези звезди и направи красив букет Коледа решение е останал да те .... ръководство за този проект, които са изброени по-долу.
тъмно синьо чувствах, нарязани на шест кръгове с диаметър малко по-голяма от диаметъра на един бутон. Плъзнете цветя тел чрез на центъра needlefelted колело, след това бутона, така че те са около три четвърти от дължината на телта чрез на едно и също нещо, над и отново, и ключ -., но от обратната страна -. издърпайте друг тел Включете двата къси края на телта и огънете всеки наполовина да образуват един голям цикъл - около 5 cm -.. Повторете този процес на останалите 10 жици Изберете всички тел и образуват дебел корен-червен филц, нарязани пет средни и седем големи люспи. тях в тъмното колие с тъмно синьо смятат, конци за бродерия, а след това изрежете използвайте прав бод. Няма шевове база венчелистче.
Поставете венчелистчетата в една верига от тел. Старт на върха, поставете иглата в средното люспеста. Други тел контур, огънете едно малко и пуснати на люспи. Ако е необходимо, шият всяко венчелистче база.
синьо чувствах, нарязани, пет малки листенца. тях в яка флот филц и отсечен. Готов люспи стик на бутона за назад и да се запази горещо лепило. окончателната форма на Витлеемската звезда.! Ако предпочитате, можете да дебнат в звезди записват зелен цветен лента.
> Как да изберем подарък за Дядо Коледа да колеги
> как натруфен къща фасади
> Как да си направим торти за Хелоуин
> Как Bento за Хелоуин
> Как тартар
> Как да направите яйца в соев сос
> Как да се мотае поле на знамето
> Как да си направим коледни орнаменти с карти
> Как да си направим канела ролки
> Как да се разшири свежест на живо коледно дърво
> Как да направите лицето Дядо Коледа с метална закачалка
> Как да лакирайте ноктите си в сърцето
> Както закътано хартиени ленти
> Как да направите знак на почит към баба ми по повод на Коледа
> Как козунаци
> Как да украсят Великден Бъни
> Как да направим 3D baubles с филц
> Как да си направим карта за Деня на бащата с бутилка
> Как да украсят коледна покривка на масата