Най-добрите съвети за ежедневието

Начало Статии Езици

История и география

Можете да се поучат от историята и да прочетете за географията и историята на света. Историята на Рим, Европа, Америка, Азия.

---------------------------------------------------------

Как те е измислил презервативи | История

Как те е измислил презервативи Има няколко различни теории за произхода на думата презервативИма няколко различни теории за произхода на думата презерватив - презервативи - но всички те са твърде усложнени поради твърдяната му изобретател, определен д-р Condomi, поставена през втората половина на седемнадесети век От друга страна , е лекар или евнух в услуга на Чарлз II на английски - 1660тия до 1685-тото прословутия развратник, който очевидно е притеснен много извънбрачни деца, но всички усърдни усилия да копаят някои съвременни доказателства на индивида нарича д-р Кондом приключи. с неуспех. А освен това, то е ясно и го дава презерватив, съществувало дълго преди седемнадесети век.! Първото описание на някои презервативи сто години по-рано в работата на големия италиански анатом публикувани маточната 1564-то Той твърди, че той е изобретил малки ръкави плат, които са поставени зад препуциума, и трябва да се предотврати предаването на сифилис. Общото мнение на експерти в тази област, че Falopijev изобретение е просто работят на по-стари устройства, но целият въпрос е все още забулени в мистерия.
Един теория твърди, че презервативите са съществували през Средновековието, и че името им е съставен като забавен заем, научил латински, персийски презерватив дума или кендо., което означава дълъг ястие, направени от животински черва, които разбъркване зърното. Също така, обаче, вероятно презерватива, измислена в Персия и с него дойде името. Често се твърди, че презервативите са реалните изобретатели на древните римляни. Доказателство за това трудно може да се нарече решаващ, но те със сигурност са интригуваща. теория е , в действителност, въз основа на историята, тъй като е записана от римски писател Антонин Liberalis - вероятно от 2-ри век от н.е. - и се отнася до Минос Минос е легендарен цар, който се предполага, че е управлявал около 1400 г. пр. Хр г. пр. Хр, и той е наименован. и цяла праисторическа цивилизация, минойската на остров Крит Според Liberalisu, Минос хвърли семена много змии и скорпиони., че можех да спя с него, без опасност, жената се беше пусната в коза мехур Този мит, а след това, се отнася за жена, а от мъжки гнездо, въпреки че основният принцип е същото. Норман Himes, великият историк на контрацепция през двадесети век, вярва, че тази история разказва за случайни използването на предпазни контакти, направени от животински черва, в римско време.
Това са доказателствата, е много убедителен, като се има предвид, че Гърците очевидно взел тази идея от Египет, защото лекарите от тази страна в Стария свят са особено ценени за познанията му на гинекологията. |
> Как легендата за Атлантида | Митовете и легендите?
> Как Ford модел T | История
> Как Марко Поло идва в Индия | История
> египетски Бижута и силен грим
> Как азбуката? История
> плаващ самолет през Ламанша по време на
> митът за тантал! Символ на страданието
> китайска стена дължина, Световно наследство
> развитието на човека мъж и жена
> VUČEDOL културата и гълъби
> историята на бирата, как бира се създава!
> Какви са астероиди | астрономия?
> Хомо сапиенс предци
> Как европейците са колонизирали Африка | История
> Марк Антоний и Клеопатра коктейл от отрови и лекарства BR
> Вино история имперски изби
> Откриване на Австралия, който разкрива, Австралия
> Млечния път светлина
> Тъмна материя дължина на вълната
> слизането на Човека запазен фосил