Най-добрите съвети за ежедневието

Начало Статии Езици

История и география

Можете да се поучат от историята и да прочетете за географията и историята на света. Историята на Рим, Европа, Америка, Азия.

---------------------------------------------------------

Средиземно море MAP

Средиземно море карта, учените са открили детайли okatastrofalnoj наводнение, което изпълни на Средиземноморския басейн prijepet, милион години..! Учените са открили информация за катастрофалното наводнение че vodomispunila средиземноморски басейн преди пет милиона години! Наводнения, причинени, когато водите на Атлантическия океан dug200 километра издълбани преминаване през Гибралтар Проучване, представена в časopisuNature, показва отне около две години да обединят ispunivodom.! екип, ръководен от Даниел Гарсия-Castellanos izIstraživačkog център на Испания, въз основа на техните резултати proučavanjutektonskih езерни. изследователския процес, сушене планина jezerakroz ерозия е възможно да се създаде модели, които са извън simuliralipoplavu Zancleana време - в началото на плиоцена.
За първи път успяхме да се свърже количеството на водата, която е prolazilakanalom размера на ерозията, че в крайна сметка, причинени.
Средиземноморския басейн се пълни с вода и svebrže бързо като ерозия задълбочаване на канала. najdramatičnijimtrenucima Морето ниво е нараснал с 10 метра на ден
В някои предишни проучвания, процесът отне много по-дълго дори do10.000 години По това време те са живели на Земята в началото на човешкото preciaustralopitekusi-|. -
> легендата на замъка двореца на Дракула
> Как Ford модел T | История
> Планета Луна лунно затъмнение
> Как календар? История
> Как грим? История
> възникване на етимологията фамилия
> времето ще е Синоптична карта
> замърсяването на околната среда вегетарианец
> температура на RING на Сатурн
> Марк Антоний и Клеопатра коктейл от отрови и лекарства BR
> Пигмеи Life
> Като космически сонди опознаването на вселената? Астрономия
> Как барометър? Изобретения
> египетски Бижута и силен грим
> Как гръцката митология | Митовете и легендите?
> Как първите изкуствени зъби? История
> Как изглеждаше като римска |? История на къщата
> Tramontana Вятър северния вятър,
> Примати животните и човека и шимпанзето