Най-добрите съвети за ежедневието

Начало Статии Езици

Здраве

Съвети за здравето като разпознаване на симптомите на алергии, депресия, лечение на алкохолизъм, най-доброто лекарство за мигрена. Всичко от здравословна храна за здравето insurence.

---------------------------------------------------------

Червен вятър, червенка симптоми, червен вятър заболяване

червен Вятър инкубация е 3-4 дни заболяването започва внезапно със симптоми на общи инфекциозни синдром: скок на температуратаActualno.com инкубация на червен вятър е 3-4 дни заболяването започва внезапно с симптомите на общи инфекциозни синдроми: скок на температурата - от 38 до 40 градуса с висока температура, главоболие, неразположение и povoraćanjem Местни признаци се появяват след 12. -24 часа. се появяват първите стягане на кожата, сърбеж и лесно върху кожата на засегнатите райони, на следващия ден има зачервяване, това е рязко към здравата кожа, бързо се разпространява и се издига над повърхността на кожата. засегнатата кожа еризипел - червен вятър е топло, zategnta, напрегната, zbrisanih гънки, блестяща, гладка, ярко червено, болезнено чувствителна. След 5-7 дни от началото на заболяването, когато симптомите са най-ясно изразен заглушаване води до заболяване. общи признаци на инфекция изчезне, промени по кожата са оттеглени, и зачервяване избледнява от центъра. при нелекувани пациенти, болестта продължава от 15-25 дни. Лечението, еризипел се извършва с антибиотици и пеницилин е най-ефективният антибиотична терапия да се прилага възможно най-скоро, за да избягване на тежка инфекция и разпространил към други органи. Ако пациентът е алергичен към пеницилин, терапията може да се извърши и други антибиотици или сулфонамиди.
> Намаляване Коремът
> Въглехидратите в храната
> на глюкозата в кръвта референтна стойност, съдържанието на желязо в кръвта на базовата линия, глюкоза по време на бременност
> Как добър нощен сън3333333333 ?
> Бирена мая пречиства и украсява
> Целулитът и храненето
> Развлекателни басейн
> Правилното дишане
> Как да се справим с критика
> Как да има бели зъби и как правилно да си миете зъбите
> Йога нд Обръщение
> Какъв шок симптоми на шок и първа помощ за шок
> Как да се намали кръста
> Какво помага магданоз?
> Какво е инфекциозна мононуклеоза ли е?
> МИСЛЕНЕ UGRIZ ухапване от насекоми
> възраст и остаряването
> цинк в организма
> Как да се справим с настинка
> царевица лечение