Най-добрите съвети за ежедневието

Начало Статии Езици

Здраве

Съвети за здравето като разпознаване на симптомите на алергии, депресия, лечение на алкохолизъм, най-доброто лекарство за мигрена. Всичко от здравословна храна за здравето insurence.

---------------------------------------------------------

Стойности на кръвното налягане, измерено налягане сфигмоманометър

При измерване на кръвното налягане да се определят стойности на диастоличното (долната стойност) и систоличното (горна стойност) налягане, което отразява силата на която компресира кръвоносните съдове ...Има някои параметри, които се считат за нормални стойности и кой ще, след като си спомнят, за да могат от гледна точка на намирането или освободен, или освободен от време на време да предприеме необходимите мерки. Кръвно налягане Стойностите на максимални и минимални граници на кръвното налягане идеален за здравето на сърцето са 120/80. При измерване на кръвното налягане да се определят стойности на диастоличното (долната стойност) и систоличното (горна стойност) налягане, което отразява силата на която компресира кръвоносните съдове. Леко повишени стойности (например 140/90) са приемливи, но ако сте още по-далеч от границата, която се счита за идеал, трябва да уведомите своя лекар първични грижи. Ще ви насочи да се измери кръвното налягане три пъти седмично в продължение на два месеца и редовно измерената стойност се записва. Това ще бъде ясно дали увеличението е временно (които могат да настъпят, например, поради излагане на стрес), или е въпрос на хипертония, изискващи специализирани изпит. След преглед на специалист ще реши дали се изисква лечение с лекарства за понижаване на кръвното налягане и диетично хранене с много ниско съдържание на сол. С ниско кръвно налягане, обаче, няма ограничение, под който цифрите трябва да се притесняват: Някои жени се чувстват добре и здрави, дори с 80/60 кръвно налягане.
> Шоколад калории
> Spider хапят ухапване от насекоми
> лечение на чернодробни
> Бананите съдържат витамин B6 доза
> Болка в долната част на корема
> Как да се отървем от боклука на основния принцип на разделяне на боклука
> Желязо
> Найдобрите хранителни добавки, витамини, добавки, мултивитамини и минерали
> как упражнения на мозъка, мозъчни упражнения, упражнения за подобра памет
> Почистване на маркуча
> Как добър нощен сън3333333333 ?
> Компенсация на наркотици 01.01.2012 г. Какво да направите в случай на отказ за премахване на рецепта от лекар медикаменти се връща
> Причините за мъжкото безплодие
> Как да се бори акне
> Как да се грижим за зъбите си като възрастен
> Хипотиреоидизъм щитовидната жлеза
> Как да отслабнете за един месец
> Как да ядем плодове?
> гроздова захар
> South Beach Diet Меню