Най-добрите съвети за ежедневието

Начало Статии Езици

Храни и готвене

Харесвате ли готвене и приготвяне на добрата храна? Здравословен обяд или тестени изделия, идеи за шоколадови сладкиши, кафе, коктейли. Ето рецепти за всичко!

---------------------------------------------------------

Как да се яде MANGO витамини, плодове, рецепти, калории и здраве

Един от начините да се яде манго, че той беше намален на половина, махнете семената и да яде. Mango Плодът е известен като "цар на плодовете", с него няма да се разграничат рецепта, тя осигурява важни витамини за здраве, 100 грама манго съдържа около 75 калории.



Един от начините да се яде манго, че той беше намален на половина, махнете семената и да яде. Mango Плодът е известен като "цар на плодовете", с него няма да се разграничат рецепта, тя осигурява важни витамини за здраве, 100 грама манго съдържа около 75 калории. Манго може да бъде полезна за хора, които искат да наддават на тегло. В действителност, 100 грама на мангото съдържа около 75 калории. Също така, сурово манго съдържат нишесте, което се преобразува в захар. Така зрели манго, ако се консумира с мляко (богати на протеини) могат да бъдат много полезни за увеличаване на теглото. Манго е широко известна като "цар на плодовете" и не е без причина. Той е богат на аминокиселини, витамини С и Е, флавоноиди, бета каротин, ниацин, калций, желязо, магнезий и калий. Феноли в манго, като например кверцетин, isoquercitrin, astragalin, fisetin, галски киселина и ензими, имат противоракови свойства. Mango е и много фибри, известни като пектин. Учените са установили силна връзка между яденето на много фибри и нисък риск от рак на храносмилателния тракт. Чаша нарязани манго (около 165 грама) съдържа 76 процента от дневната стойност на витамин С, който е мощен антиоксидант, който защитава клетките от свободните радикали и намалява риска от рак.




> сладки подправки черен пипер и лют червен пипер
> Дейзи СТАНЦИЯ
> розов ликьор, ликьор, рецептата за розов ликьор, роза laticinih
> ЛЕТНИ моркови, салата и ябълки
,

> Как да се почисти и подготви подготовка SQUID и почистване калмари и Lignjun
> торта с орехи, предястие
,

> лешникови кубчета, паста и крем
,

> Коледна торта съставки и подготовка
,

> печено говеждо месо, как да се подготви
говеждо

> Изготвяне на заешко месо ZECA

> растения, трайни насаждения кенгуру лапа
> РАСТИТЕЛНА Мирта храстовидно растение
> развъдните KRIZANTEMA цъфтящи хризантеми
> пресовани на СВИНСКИ предястие

> ЛЕЧЕНИЕ Канела канела и мед - Канела Rolls
> трева пшеница сладката трева
> РАСТИТЕЛНА Драголюб антибактериално действие