Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

I llojllojshëm

Kategoria Ndryshme përfshin përmbajtjen nga sferat e ndryshme të jetës. Këtu ju mund të gjeni këshilla për sport, para artit, ... Cilat janë përfitimet shëndetësore të ecje të shpejtë, terapi rekreative, komunikim dhe interesave të ndryshme.

---------------------------------------------------------

Perandoria Samoil

Samoil Empire State i cili ka dalë nga komitopula kryengritjes (komisionet bijtë / Princi Nicholas) është e para ...Samoil Empire State i cili ka dalë nga komitopula kryengritjes (komisionet bijtë / Princi Nicholas) është i pari në një seri prej tre, një kryengritje sllav kundër Perandorisë Bizantine në 10 dhe 11 shekulli. Arriti kulmin e saj gjatë mbretërimit të Samuil. Pas disfatës së vdekjes Belasica dhe Samuel së (1014), nipi i tij Ivan Vladislav vrasje i afërt i familjes Samueli mori qeveria. Bizantin ishte atëherë në gjendje për të mposhtur kryengritësit, dhe pas vdekjes Vladislav në mbrojtjen e Durrësit (1018) fitues të shkoj në Ohër dhe kolapsin e Maqedonisë perandorisë, dmth Komitopula shtypur kryengritjen. Tradita e shtetit Samuil perandorisë u ngritën dy herë nga hiri: Vendin e tij bashkangjitur janë: Epirit, Thesalisë, Duklja, Rashka, Bosnja, Travunia, Sirmium, sot edhe Podunavska Shqipërinë dhe Bullgarinë (Moesia). Samuel më pas shpalli perandor duke iu referuar titullin e Simeonit të Madh, u ngjit arqipeshkopinë e Ohrit në nivelin e patriarkalizmit, dhe kryeqyteti u zhvendos nga Prespa në Ohër.
> A vinyl për të shkuar në të kaluarën?
> .. Për të pajtohen Aries dhe Virgjëresha
> Mësoni anglisht për fëmijët dhe fillestar, në shtëpi - se sa shpejt mësojnë anglisht
> Si për të blerë një shtëpi dhe çfarë duhet të shikojnë për kur blejnë një apartament
> . Si për të mësuar për të luajtur kitarë
> .. për të rënë dakord Binjakët dhe Binjakët
> Si për të përzënë automatic
> . Si të hap skedarët RAR
> Si për të udhëtuar me çmim të ulët dhe si të udhëtojnë vetëm
> Si të lidhin një kravatë
> njësi masë cent metrikë dhe masat për shpejtësi shpejtësia e njësisë
> Rregullat rum Si për të luajtur rum pëlqeu
> Të sulltanët Perandorisë Otomane dhe Oghuza fisi
> lexim FILOZOFIA jeta urtësi
> Si për të kapur mantis dua |? Biologji
> filmit Black Swan, përmbajtja e filmit Black Swan, Black Swan Baletit
> Si të dal - shtëpi të lëvizshme dhe paketim
> Embrion gruri
> Për të pajtohen një virgjëreshë, dhe Scorpions
> Si të njohin dashurinë e vërtetë