Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

I llojllojshëm

Kategoria Ndryshme përfshin përmbajtjen nga sferat e ndryshme të jetës. Këtu ju mund të gjeni këshilla për sport, para artit, ... Cilat janë përfitimet shëndetësore të ecje të shpejtë, terapi rekreative, komunikim dhe interesave të ndryshme.

---------------------------------------------------------

Mbrojtja nga rrufeja dhe si për të mbrojtur kundër sulmeve rrufe

Mbrojtja nga rrufeja është shumë e rëndësishme për të shmangur pasojat ndodhur. Prandaj, duhet të dini se si për të mbrojtur kundër sulmeve rrufe.Mbrojtja nga rrufeja është shumë e rëndësishme për të shmangur pasojat ndodhur. Prandaj, duhet të dini se si për të mbrojtur kundër sulmeve rrufe. Nëse ju jeni në shtëpi ose banesë vulën të gjitha dritaret dhe dyert, të ulëta blinds, apo afër dritares kapakëve. Leviz prapa nga xhamit të dritares. Për shembull, një televizor apo kompjuter dhe stakoj antenës. Në fakt, nëse ju keni një ndërtesë e muratorit të shmangur në këmbë pranë dritares, dyert e hapura, zjarrit, shtyllat metalike dhe objekte metalike, të tilla si faucets, priza elektrike dhe ndizet. Është e dobishme për të qeverisur 30 30: kur ju shoh rrufe dhe mund të numëroj deri në 30 sekonda derisa ju dëgjoni thunder, ju duhet të kërkojnë strehim. Të paktën 30 minuta e fundit është parë e rrufe dhe bubullima, ne nuk duhet të lënë strehë. Gjatë stuhisë Mos përdorni telefonat celularë ose radio. Mos harroni se stuhia rrufe në fund po aq e rrezikshme se kurrë më parë. Nëse gjeni gjatë një stuhie në të hapur nuk qëndron nën pemë, por të përpiqet për të fshehur në shtëpi. Qëndro larg nga pajisjet elektrike, dhe nëse ju gjeni veten në një makinë të ngushtë-ups. Kur stuhia pushon të presë një tjetër 15 minuta pas rrufe për të dalë.
> Arkitekturë karakteristika romakë
> Cili është kufiri i pikave të metë në rrugë si ajo shton deri dhe sa kohë ai fshihet
> duke punuar si një zonjë, si të bëhet një zonjë
> Si për të blerë syze dielli dhe si të njohin gota të rreme
> Facebook mik takim dhe koha reale
> Si të duhur të vendosur një tabelë
> Si të jetë fotozhenik për të lënë një tablo më të mirë
> AS binjakët ORIGJINUESE, e binjakët identik dhe vëllazërore
> Sa përdor kompjuterin ose kompjuter dhe fuqi kompjuterike të konsumit
> . Si për të nxjerrë grafite
> Teoria Porter e diamanti i konkurruese
> Mirë filma epike, syze epike, filma klasik
> Çka e shkakton një stuhi | gjeografinë?
> Si te zgjidhni një dhuratë për të parë Kungimit
> .? Çfarë është Bruce Lee vdiq
> ekuacion logaritmi funksion dhe përkufizimet
> .. Si të interpretojnë kodet beep error
> Më shtrenjtë Pikturat vlera e imazheve
> Si për të rregulluar hotele të lirë dhe restaurimin e mobiljeve të vjetra
> Çfarë duhet të blejnë avull pranga hekuri dhe pastrimi