Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Shëndetësor

Këshilla rreth shëndetit si simptomat e alergjive, njohin, depresioni trajtimin e alkoolizmit, ilaçi më i mirë për migraines. Çdo gjë nga ushqimi të shëndetshëm për shëndetin insurence.

---------------------------------------------------------

Llogaritja BMI

Indeksi i masës trupore ose BMI llogaritet sipas peshës (m) të ndarë nga katrorë lartësi (h): BMI = m / h2 ...Indeksi i masës trupore ose BMI llogaritet sipas peshës (m) të ndarë nga katrorë lartësi (h): BMI = m / h2 Shembull: height = 165 cm (1,65 m), pesha 68 kg = Shuma: 68 ÷ (1.65X1.65) = 24,98 BMI kategori: kequshqyerja = <18,5 Peshë normale = 18,5-24,9 mbipeshë = 25-29,9 Trashje = 30 ose më shumë
> Vetë-efikasitetin
> alergji të luleshtrydhe
> migrenë Menstrual
> Bikarbonat natriumi si një trajtim - Trajtimi i urth
> Çaj për imunitet dhe izmokravanje çaj - një ilaç natyral për imunitetin dhe për izmokravanje
> Karbohidratet në dietë
> TEA për astmë dhe çaj për tretje më të mirë - një ilaç natyror për ilaç natyror për tretje astmës
> sheqer rrushit Glukoza
> Gratë shtatzëna, të zvogëlojë dhimbje prapa
> Shkarkimit të bardhë
> Normabel në shtatzëni
> Si për të kapërcyer,
> Si për të llogaritur Mass Index Trupit BMI. Body Mass Index BMI
> Ovulacion në femra
> . Ushqimi për të fituar peshë
> . Heqja e temperaturës natyrisht
> Çaj për dhimbje barku, hemorroide, çaj dhe çaj për dhimbjet menstruale - një ilaç natyral për të shtyllave
> . Gjashtë Arsyet për të pirë kafe para se të ushtrimit
> Laparaskopike fshikëz vrer kirurgji
> ... pilula e kontrollit të lindjes