Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Pets & Animals

Pets - qentë, macet, parrots, breshka, lepujt, derrat gini. Lexuar në lidhje me trajnimin për qentë, trajtimin e kafshëve, qentë prerje, alergji në macet.

---------------------------------------------------------

Si të rriten zogj zbukuruese në shtëpi

Si të rriten zogj zbukuruese në Canaries shtëpi dhe bylbylave dhe parrots dekorative janë zogj që shpesh race në shtëpi... Canaries
dhe bylbylave, dhe parrots janë zogj dekorativ të cilat shpesh race në shtëpi janë të animuar nga e brendshme e shtëpisë, dhe të çojë në një zog të pabesueshme Twitter atmosferë në mëngjes, ne mund të bëjë për të qetësuar Zakonisht ne kemi simpati për këto kafshë sepse ne shok me lirinë. Ata janë një simbol i butësi dhe delikatesë. kulturat e ndryshme qasje të ndryshme për kafshët, sidomos zogj. Për shembull, në Tajlandë, të Canaries janë një simbol i lumturisë. Dudek në Egjiptin e lashtë ishte një simbol i virtytit në Persi është menduar për hajdutë të shpendëve. Shumë Zogjtë janë të pranishme në të simboleve kombëtare, të tilla si shqiponjë në duart e polake. zogjtë kulti kontribuar për faktin që ne duam praninë tuaj në shtëpitë tona. Në këtë artikull do të gjeni informacion për kujdesin e shpendëve.
parë, para se të vendosni të blini ndonjë e zogjve zbukurues, ju mund të dëshironi të dini rreth kësaj sa më shumë të jetë e mundur. Shikoni në informatat në internet mbi natyrën, karakteristikat dhe futje e ushqimit. bën më të lehtë për ju që të zgjidhni një zog dhe përgatisin ambientin e duhur për të.
luan një rol qendror kafaz. Kjo është ajo ku e kafshëve do të shpenzojnë pjesën më të madhe të kohës. Pra, ajo duhet të zgjidhet siç duhet. Në varësi të zogut duhet të rregullohen për të madhësisë. zogjtë duhet të ketë asnjë problem për të zhvilluar në krahë. rrjetit në kutinë e nuk duhet të jetë shumë i gjerë, sepse ajo mund të shkaktojë një zog, duke u përpjekur për të marrë jashtë, të mbërthyer në mes të hekurave
Sigurimi vendin e duhur për të ngrënë dhe të vënë në vend për zogjtë Nuk janë një shumë e pajisjeve të specializuara pajisje që mund të montuar në një kafaz Mos harroni të ujit... - përdoren zakonisht për të varur PRODHIME tank ujë -. në kafaz mund të montuar ose pol-montuar swing, e cila do të shërbejë si një
vend Cfare ju bëni që të zvogëlojë pastrimin kafaz mirë wyściełać fund të një gazete të zakonshëm, ose një copë mushama Ai.?. për të lehtësuar pastrimin e kafaz. kemi një dyqan me kafaze pastrimit të përshtatshme.
Çfarë bëni kur ju bleni një zog tani dhe për të sjellë atë në shtëpi?. Jepini kohë për të acclimate Pa dyshim, mjedis i ri mund të jetë e vështirë për një kafshë, pse disa ditë për tu përdorur pronari i ri dhe kushtet e reja Disa zogjtë e dinë tyre të përditshme rutinore në ditët e para, duke shmangur .. zhurmës nuk dëgjojnë muzikë me zë të lartë, nuk shikojnë TV tepër me zë të lartë.
Vendosni orar për familjen e tyre të ri. ushqejmë atë çdo ditë në Në të njëjtën kohë. Në mënyrë që të shmangen lloje të ndryshme të sëmundjeve, nga koha në kohë, të blerë ushqime të veçanta me vitamina. Kjo do të siguronte zogjtë si dietën më të mirë. A nuk i japin atij mbetet e ushqimit, sepse ajo nuk mund të dëmtojë.
> . Si për të bërë një kuti për qentë
> Si për të luajtur me një lloj brejtësi
> Si të mësojnë qen tuaj për të sjellë pantofla
> GJERMANISHT PTIČAR WIRE gjueti instinkt
> Shi DOGS Tzu, thotë emrat pëlqeu
> Si për tu kujdesur për pallto qen tuaj
> Si për të trajnuar mobilje tuaj cat kruarje
> Si për të mbrojtur shtëpinë tuaj kundër mushkonjave
> Si për të luajtur me një mace
> Si të mësojnë qen tuaj për të dëgjuar
> Si për të minimizuar alergjik ndaj mace inat
> Argjendar në anglisht
> Si për të mësuar një papagall për të folur
> rozë DUPIN mungesa i pigment
> riprodhimit te kafsheve procesi i fekondimit
> Si për të bërë një ilaç natyror për mushkonjat
> Si të shpëtoj e mete krevat
> Si për të trajnuar tuaj qen po ha feces
> Merimanga interesante dhe me flokë të mëdha merimangë
> Si të bëni një shtëpi për një iriq