Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Sport dhe rekreacion

Lexuar në lidhje me sport - futboll, hendboll, basketboll, ski - dhe të gjitha llojet e rekreacion - not, ecje, gjimnastikë, plani i ushtrimit dhe përfitimeve pilates.

---------------------------------------------------------

Si për të praktikuar pozicionet anije yoga Navas paripurnam

Si për të praktikuar pozicionet anije yoga.
Navas Paripuna kujton një anije të pajisura me lopata dhe emri i saj në anije, anije referohet varkë Nava do të thotë, anije, dhe paripurnam një të plotë, pozicion i plotë që forcon muskujt e ijet, shpinë dhe muskujt e czterogłowe veshkat ... stimulon aktivitetin në zorrë. Këtu janë disa
dhe si për të kryer këtë pozicion. Sit
në dysheme. këmbët duhet të jenë të sheshtë. shpinë drejt. duart shtrirë në tokë, vetëm pas hips. Ata duhet të jetë i drejtë dhe bërryla tërheqë siluetë, i cili më tej shtrihet në shpinë.
pastaj ligët mbrapa. Mbani mend, megjithatë, se ishte i drejtë shpinë gjithë kohën.
kërrusem tuaj gjunjë, dhe pastaj korrigjuar ato, duke mbajtur kofshët në ajër.
Heqin këmbën duke tërhequr kundër çdo armë të tjera. dy këmbët dhe krahët duhet të jetë i drejtë gjatë gjithë kohës. armëve paralele në dysheme. duart në pjesën e brendshme duhet të kthehet në drejtim të në dysheme. bilancit të trupit. këmbët
duhet të nxirren. ngriti një gisht.
> . Si pllaka në bark
> Si të trajnojë muskujt e barkut
> Si të hapave filloi të kërcente për valsi angleze dhe muzikë këngë
> .. teknikat xhudo
> . Si për të praktikuar pozicionin karrige yoga
> Si për të shmangur mikrobet në palestër
> Si për të parandaluar dhimbje të muskujve
> Si të ngasin një biçikletë për të humbur peshë
> .. Si të sillen në një përleshje rruge
> Rregullat e mirësjelljes në palestër
> Si për të motivuar për ushtrimin
> .. Leg dhimbje barku
> Si për të kapur pike
> Si të shfletoj
> Si të dal në malet
> Si të kartës një jaht
> Si për të bërë një botë borë | Libri Hobbies & Lojra
> .. Yoga për dhimbje në pjesën e pasme
> . ushtrimin yoga gjatë shtatzënisë,
> . Metodat e reja të palestër për një trup të përsosur