Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Para

Këshilla rreth transfertave të parave, normat e tregut, kreditë, kartat e kreditit, transferimin e bilancit, kursimet e larta të interesit, kreditë me interes të ulët.

---------------------------------------------------------

Parimet e kompjuterit

Parimet e kompjuterëve kompjuterëve sot nuk është më e nevojshmeKompjuter
nuk janë më të nevojshme sot pothuajse të gjithë ka një kompjuter ose kanë patur kontakt me të, pa dyshim, kjo është një pajisje shumë e dobishme Kjo është një lehtësi e madhe për të dy studentëve dhe stafit ... institucione të ndryshme Megjithatë, disa. kush e di se si duhet të përdorni një kompjuter. Si të ulur siç duhet në kompjuterin tuaj? Sa larg nga sytë duhet të jetë në monitor? Të gjitha këto pyetje janë të destinuara për të zvogëluar rrezikun e sëmundjeve të ndryshme që lidhen me punën e kompjuterit. Para së të gjitha sëmundjet janë të lidhura me shpinë, apo dore . Më poshtë ju do të gjeni informacion mbi parimet e kompjuterit të sigurt të sigurt për shëndetin tuaj
Le të fillojmë me prishet Nëse ju shpesh punojnë në kompjuterin tuaj, mos harroni se çdo orë ju keni të drejtë për 5-minuta pushim -... natyrisht në qoftë se ajo është duke vazhduar punën në kompjuter - . Nëse ju shpesh përdorin një kompjuter në shtëpi, mos harroni të pauzë shpesh harrojmë ky është absolutisht mjedisi më i mirë për ndryshim, ndërsa ajo është edhe ajros Mos ajo shpejt .... gjimnastikë ose shtrihen. ende ulur në kompjuter nuk është e dëshirueshme, sepse caktimin e shpinë tuaj.
Le të përshkruajë vendosjen e duhur të kompjuterëve në dhomë. Sa i përket pozitës së të monitoruar në punë, ai duhet të jetë në atë në një distancë. së paku 0.6 m nga vëzhgues të afërta, megjithatë, distanca në mes punëtorit dhe monitoruar në anën e pasme duhet të jetë së paku 0.8 m të gjitha gjërat që një punonjës përdor në punë, duhet të jetë në dorë - kjo vlen për pajisje të operuar me dorë -.
kthehet tani të shohim shpesh dëgjojmë argumentet që kompjuteri -. apo televizionit -. ka një efekt negativ në sy kjo mund të ndodhë kur ju nuk i respektojnë parimet e ergonomi për të përdorur monitor kompjuteri duhet të jetë në 0. 4 -.? 0.75 m nga sytë e shumës që duhet të jetë në ekran Rregulli kryesor është se skajin e sipërm të monitoruar duhet të jetë pak më e ulët se syri i njeriut Shmangni vendosjen e monitoruar mbi të
nivelit .. br Çfarë ndodh nëse në karrige dhe pozita ku ata duhet të ulen? Baza e të dhënave duhet të jetë në pesë karrige. Ajo duhet gjithashtu të jetë i rregullueshëm në lartësi. Ajo nuk duhet të pengojë lëvizjen. domosdoshmëri edhe qëndron bërryla e tij. Me ndihmën e tyre ne mund të lirë deri shpinë. paragrafi duhet të korrigjohet. Shmangni tilting kokën e përpara. Është gjithashtu e rëndësishme në hapësirën nën tryezë. Ajo duhet të sigurojë lirinë e lëvizjes së këmbëve.
nuk harrojnë dorën e djathtë mban një mouse. dora e tërë duhet të jetë në të miut. A nuk e mbani atë pas miut, sepse pastaj ne të rrisë rrezikun e muskujve dore naciągnięć.
> Si për të bërë mirë në intervistë
> Si për të lexuar gjuhën e trupit
> Si të trajtuar djegien
> FORMULA për alkool
> Si për të luftuar marramendje
> Si për të lexuar mendjen
> ..? Çfarë është zhvlerësimi
> Si për të transferuar kontribut për OPF
> Si të jenë të sigurt dhe të luftojnë për punën e tyre
> Si të bëhet një mjek i fluturimit apo menaxher
> Si për të gjetur një punë më të mirë të paguar
> Si të shpenzojnë para më pak
> Si për të luftuar kundër abuzimit në vendin e punës
> Si për të ringjallur një dhomë të mërzitshëm
> Konsumi i gatimit dhe pjekjes në furrë
> Si te njohin me shume toksike në vendin e punës
> llojet e politikës së dividentit dhe stabilitetin e dividendëve

> Si të merrni një stazh
> Si për tiu përgjigjur pyetjeve të vështira për intervistë
> Si për të gjetur një punë brenda 40