Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Para

Këshilla rreth transfertave të parave, normat e tregut, kreditë, kartat e kreditit, transferimin e bilancit, kursimet e larta të interesit, kreditë me interes të ulët.

---------------------------------------------------------

Si të sillet në rast të ngacmimeve në punë

Si të sillet në rast të ngacmimeve në punë çdo menaxher objektit ose mbikëqyrësi mund të jenë herët a vonë për ngacmimin në vendin e punës...
Çdo menaxher objektit ose mbikëqyrësi mund të jenë herët a vonë për ngacmimet në punë është më e rëndësishme, sigurisht, shqyrtim të qetë dhe të plotë të rasteve këtu janë disa këshilla se si të sillen në këtë situatë të vështirë , br
Gjëja më e rëndësishme që ju duhet të bëni është që me kujdes të regjistruar gjithçka. Disa kompani madje kanë forma të veçanta të plotësuar në këtë situatë. Nëse ju nuk keni një formë të tillë, të përpiqet për të me kujdes dhe në mënyrë sistematike përshkruan të gjithë. Nëse një punëtor lë akuzat
e ngacmimit seksual, ju duhet të dokumentojnë të gjitha detajet, nëse keni qenë për të shkruar histori e tërë në këtë temë - çfarë, kush, ku, kur -. Kjo do të jetë pika juaj duke filluar në qoftë se ju nuk mund të merrni informacion të saktë për rrethanat e rastit të paktën të caktojë një datë dhe
kohë Nëse një person është sulmuar nga një bashkë-punëtor, duke i thënë për të informuar abuzuesin e saj se sjellja e tij nuk është e mirëpritur - .. Mund ose jo të jenë të vetëdijshëm se unë them për të ndaluar një sulmues të sillet një mënyrë të caktuar bazuar këtu dhe ka të bëjë vetë një viktimë e ngacmimeve dhe viktimat e abuzimit nuk duhet të presin liri totale -. Natyrisht, pyetja duhet të përfshihet si një popull të vogël, por pak njerëz duhet të dini për atë - e shef, shefi i shtabit, etj. - .... Nëse keni rast
ngacmim, atëherë ju duhet të bisedoni me një agresor dhe për të gjetur se si ai e sheh të gjithë gjë që ju duhet të merrni informacion nga të dyja palët për të marrë një pamje të plotë të incidentit për të biseduar me dëshmitarët
pas diskutimeve me të gjithë të përfshirë në këtë, ju duhet të vendosë në bazë të të gjithë dëshmisë së dhe prokurorisë ka të drejtë dhe të vërtetë ka pasur një shqetësim. Ju duhet gjithashtu të informojë kompania mëmë dhe shihni se rregullat për gjëra të tilla.
Nëse ngacmimi është e rëndë, nuk vjen në konsideratë prekje apo sulmi, apo le të policisë bindë viktimën për të bërë kështu. Nëse, megjithatë, ajo ishte vetëm një incident i vetëm si një padëmshme informojnë shkelësin se nëse kjo ndodh shkarkimin kërcënuar përsëri, diciplinore dhe të hyjë në file.
Nëse kjo ndodh përsëri zgjidhë kontratën e një punonjës i cili është përgjegjës për ngacmim seksual. Mbani të gjitha shënimet e rastit, megjithatë. Nëse ai akuzon kompani e padrejtë shkelje të kontratës do të jetë në gjendje të sigurojnë një regjistrim të plotë të procedurave të saj. Është më mirë për të bërë se nuk ka bërë asgjë në lidhje me të dhe mungesa e tyre të veprimit -. pranoni që çdo
mëtejshëm ngacmimeve të arsyeshme, të qetë dhe logjik në aktivitetet e saj të gjitha të dhënat dhe dokumentacioni nga ngjarje do të jetë karta juaj atu kur është fjala për këtë proces. Gjykata. Askush nuk dëshiron të jetë çështja shkoi në gjykatë ju, kështu që çdo përpjekje për të marrë gjërat bërë siç duhet, dhe më miqësore. Nëse në dyshim, kërkoni ndihmë avokatët e korporatave ose të këshilltarëve ligjorë.
> Çfarë pyetje për të kaluar përzgjedhje?
> Si për të hapur dhe drejtuar një menaxhim restorant restorant si të jetë një Menaxher Restorant
> Si të kapërcejnë nostalgjinë duke punuar si një au pair
> Si të sillemi në praktikën e studentëve dhe të diplomuarit
> . Si të kurseni të holla
> Si për të ngritur një takim
> Parimet e kredive nga ana e familjes të tij në vitin 2012
> Si të apelojë kundër vendimeve mbi sigurimet shoqërore
> . Si për të bërë para me AdSense
> .. Si për të bërë një zarf
> Si mund të marr frymë
> Si të sillet në një intervistë për punë
> Si për të kontrolluar stresin në punë
> Si të bëhet një udhëzues të udhëtimit
> Si të merrni një punë
> Si për të shmangur dhimbje prapa duke punuar në kompjuter
> Përfundimi i punës pa paralajmërim
> Procesi pirja
> Si për të përmirësuar atmosferën në punë
> Përcaktimi i lustracionit