Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Arsimi dhe Psikologji

Arsimi dhe Psikologji kategoria në të cilën ju mund të gjeni të gjitha në lidhje me kujdesin e fëmijëve, ADHD në fëmijët, divorc të lartë konflikti dhe fëmijët, Business Intelligence, etikës në vendin e punës, të mësuarit në distancë, mirësjelljes në internet, trajnim komunikimi...

---------------------------------------------------------

Si të shkruani një letër

Si të shkruani një letër Edhe pse shumë njerëz nuk e përdorin format e vjetra të komunikimit, në mënyrë që të shkruarit e letrave, bën thirrje për përdorimin e tyre do të mbetet në kujtesën tonë si forma më të kërkuar angazhimin tonë, romantike, apo tradicionale të komunikimit, ku dëmi do të jetë i braktisur
Edhe pse shumë njerëz nuk e përdorin format e vjetra të komunikimit, në mënyrë që të shkruarit e letrave, bën thirrje për përdorimin e tyre do të mbetet në kujtesën tonë si forma më të kërkuar angazhimin tonë, romantike, apo tradicionale të komunikimit, ku dëmi do të braktisur. Si mund të shkruaj letra e saktë?
pari ju duhet të dini për të cilin letra juaj duhet të adresohen. Me këtë njohuri ju mund të marrë formën e duhur të shprehjes, formale ose joformale, dhe çfarë ju doni të kalojë personin. Prandaj është e qartë se letrën dërguar kolegëve të ose mik të formulohet në mënyrë informale. Nëse kjo nuk është një letër personale, për shembull, por lloj letër përcjellëse, ju duhet / duhet të përdorë fjalorë më formale dhe serioze.
Nëse ju tashmë e dini që ju doni të shkruani, ju duhet të zgjidhni të përshtatshme shkrimi. Nëse ju shkruani një letër me një mik ose një mik, pajisje mund të përfshijnë ngjyra dhe modelet duhet të jenë të dashuroj, dhe kështu me radhë. Megjithatë, i njëjti parim nuk zbatohet për letrat formale që duhet të jenë të shtypura në të bardhë. ose krem ​​me ngjyrë
shkrimi I kushtoj vëmendje për faktin se letrat e tuaja janë shkruar saktë, dhe stilistike dhe gramatikore gjuha, sepse çdo gabim -. sidomos spelling -. mund të ndikojë në estetikë dhe dërgoni mesazhin tuaj Pra, nëse ju doni letrat tuaja paraqesin një nivel të lartë, dhe vlera e tyre është vetëm kënaqësi e njohjen me informacionin e marrë nga ju, të kujdeset e domosdoshme të cilësisë së tyre.
është gjithashtu e rëndësishme që letra juaj është as shumë i shkurtër dhe as shumë të gjatë. letër shumë të shkurtër mund të vërtetë do të thotë kohë që pak dhe përpjekje të përkushtuar për shkrimet e tij. Nga ana tjetër, shumë letër mund të thotë se keni ndërmend të mburrem për sukseset e tyre apo të ankohen shumë, dhe kjo mund të jetë detaj i mërzitshëm të përfshira në përmbajtjen
harroni të ndarë listën tuaj në disa pjesë -. ka zakonisht tre apo katër pjesë -. pjesë
e parë personal Letra duhet të jetë para së gjithash ju falenderoj letër që e keni pranuar këtë mesazh. gjithashtu shpjegojnë pse ju ka pëlqyer letrën për mikun e tij, ose shikoni pse një periudhë kaq të gjatë të kohës, për të mos odpisywało. paragrafët
vijim të letrës suaj duhet të përfshijnë informacion mbi tuaj jeta, ju duan të ndajnë me një të dashur. Ju shkruani në lidhje me dilemat e tyre, problemet, shkollë, punë apo familjen. Ajo të gjitha varet nga ajo që ju doni të kalojë në çdo formë. kapitull
fundit në një letër jozyrtare duhet të përmbajë informacion në lidhje me përgjigje të shpejtë e marrësit . letër, përshëndetje transferimin dhe përshëndetja jetë i sigurt për të përfunduar në letër me nënshkrimin emrin tuaj, ose emrin
mend titullin, për shembull:.. I dashur Martën dhe shkruani datën, e cila duhet të jetë në këndin e djathtë të letrës suaj si jo më pak fle bang praktikë
nënshkrimi juaj kudo në kërkim për një nënshkrim identike në provë - .. të ketë një të plotë 90 minuta të praktikës. hulumtimit - në teori - duhet të mësojnë. dobishme gjëra
lexuar një libër apo gazetë, por në qoftë se ju uleni në dhomë nuk duhet të mashtrohen se errët dhe fanar ulur nën hundët tona ky mësues nuk do të vini re. . Luaj anijet
me personin ulur pranë tij. Shkarko
fundit nganjëherë shkon pa u vënë re, të marrë një sy gjumë, por vetëm rrezikoj nëse ju nuk gërhij. Përndryshe, shqyrtimi indeksi dwói të marrë një masë gërhitës.
Përdoreni këtë kohë krijuese, dhe praktikojnë punëtori e artit. Është e këshillueshme për të nxjerrë karikaturat e mësuesit.
Çdo vit, idiot i në zyrë. Namówcie se fanatik aq papritmas nxituan në dhomë në një veshje Superman apo Batman, dhe zhurma është bërë evakuimi. Oh, për ICU. Leksionet
është një mundësi e madhe për të ushtruar origami. Në fund të semestrit të ju do të keni aftësi të mira, dhe ju do të jetë në gjendje të mësojnë të tjerët, duke e bërë atë kështu i nderuar .. Origami Emri guru i
tuaj departamentit Disi një interes ka luajtur, rock letër, gërshërë Regjistro rezultatet dhe më në fund deklarohet një humbës leksione fitues i blen atij një
birrë Sudoku dhe fjalëkryq - .. zgjidhje shumë e thjeshtë dhe janë në dispozicion në çdo przyuczelnianym kiosk. Një
mirë rri e qartë e këtij leksioni, në qoftë se ju nuk e kujdesit. Sidomos pasi që shumica dërrmuese e leksioneve është fakultative.
> Si të largoj një fëmijë të shtrirë
> SI DO vetë e vërteta e njohura
> Si për të përgatitur fëmijën tuaj për klasën e parë
> Mënyrat për të kanë një kujtesë të mirë
> Si të përdorni anijet tregëtare |? Arsimi
> Si për të përgatitur mirë për testin e matematikës
> . Çfarë është demokracia
> Si për të shkruar një ese
> Si të dal një CD
> Testet e IQ ? Ku ju mund ti gjeni dhe ku ata mund të bëjnë
> Si të Permiresimi Your Memory
> Cila është Marrëveshja e Dejtonit
> Si të mësojnë të shumëfishohen
> është metodë e të mësuarit e gjuhës shpejt, për shembull, metoda Callan është efektiv?
> Si e kujtoni | Psikologji?
> Si për të luftuar marramendje
> Si për të motivuar për punë
> A është e duhur për të ardhur me fëmijën në zyrën e dekanit në qoftë se ju nuk e lënë atë për të cilin?
> Çfarë filloi përdorimin posterat | Arsimi?
> Në cilin qytet studim