Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Arsimi dhe Psikologji

Arsimi dhe Psikologji kategoria në të cilën ju mund të gjeni të gjitha në lidhje me kujdesin e fëmijëve, ADHD në fëmijët, divorc të lartë konflikti dhe fëmijët, Business Intelligence, etikës në vendin e punës, të mësuarit në distancë, mirësjelljes në internet, trajnim komunikimi...

---------------------------------------------------------

Si të shkruani një kolonë

Si të shkruani një formë të plotësuar kolonë të shkurtër letrare që u jep liri të madhe për shkrimtar



..
shtojcë formë e shkurtër letrare që i jep liri të madhe për të shkrimtari i parë-person dhe autori i referohet ngjarjeve aktuale, komentet, shpesh çështjet satirike kyçe për popullin pra, me shkrim tipar është i mbushur me urrejtje subjektivitetit dhe individ e tyre parë i realitetit. Dëshironi të shkruar një ese të mirë? ndoshta ju mund të përdorni udhëzimet e mëposhtme.
Zgjidhni nje teme për tekstin tuaj. Ju keni një mundësi e madhe, sepse ju duhet të shkruani artikuj mbi gjithçka, nga i zakonshëm, kultura, politika apo problemet sociale. Megjithatë, Shmangni fushat ku ju nuk keni ide, as ata që janë indiferentë, si bazë për një artikull funksion është të shprehim vetët, të menduar mirë nga mendim në këtë temë. Faqet e jo tema e diskutueshme. për të krijuar një artikull tipar është që të tërheqë lojë lexuesit, duke e quajtur atë një emocion dhe për të nxitur debatin, i shkëputur kështu nga realiteti kolona zakonisht është e vështirë për të lexuar
Zgjidhni një ese, një pranuesin potencial, dhe masa që ju doni të përmbushur qëllimet tuaja felietonowy Tekst karakterizohet me lehtësi të lartë dhe për të shmangur kohë deklaratat e bërë dhe në vend të tërheqjes terminologjia shkencore.. - . për të hequr vëmendjen e lexuesit në trup, në parim, çdo gjë është e lejuar satirë, thashetheme, anekdotë, ose sarkazëm, të gjitha këto masa duhet të sigurojnë që teksti të lexohet nga e rrahjeve te zemres shpejtë .., të zhvilluar temën me të vërtetë lëviz. Gjithmonë përdorin fondet në përputhje me tyre qëllimet, duke përfshirë çdo ditë dhe vulgarities, nëse konsiderohet e nevojshme. Ju mund të referohet në përvojën e tyre, shprehja mendimi im është këtu sa më shumë të jetë e mundur në vend.
doganore teksti dalje pikë, e cila duhet të jetë përmbledhje, thelbi i tërë tekstin, dhe të përpiqet të nxjerrë konkluzione.
Së fundi, mendoj se për titullin. Nëse gjatë apo të shkurtër, por do të doja të jetë përfundimisht një fokus të fortë dhe për të tërhequr vëmendjen e lexuesit.




> Si të visheni fashionably në shkollë
> Sa shpejt dhe me efektivitet të mësojnë një gjuhë të huaj
> Teknika e pikturë me bojra uji Vizatim Mëso se si të pikturoj
> Si të pranojë vdekjen |? Spiritualiteti
> Testet e IQ ? Ku ju mund ti gjeni dhe ku ata mund të bëjnë
> Si të largoj një fëmijë të shtrirë
> Si për të mësuar fëmija juaj një drejtshkrimin në gjuhë të huaj
> Si për të ndërtuar besimin
> Si për të bërë të mësuarit
> Si për të studiuar në kolegj
> Si te zgjidhni një shkollë
> kundër Veriut. Si bombë atomike
> akronim kodet letër vendit
> fëmijë i padisiplinuar dhe varësia në video games
> TRAJTIMI e mirësjelljes Sa njohur dhe sjellja e sjellshme
> .. Si të lexohet shpejt
> është metodë e të mësuarit e gjuhës shpejt, për shembull, metoda Callan është efektiv?
> Si te zgjidhni një shkollë pas shkollës së mesme
> Si për të zbuluar një gënjeshtar |? Psikologji
> SHPËRNDARJES i fëmijës