Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Arsimi dhe Psikologji

Arsimi dhe Psikologji kategoria në të cilën ju mund të gjeni të gjitha në lidhje me kujdesin e fëmijëve, ADHD në fëmijët, divorc të lartë konflikti dhe fëmijët, Business Intelligence, etikës në vendin e punës, të mësuarit në distancë, mirësjelljes në internet, trajnim komunikimi...

---------------------------------------------------------

Si për të mësuar fëmijët me autizëm

Si të mësojnë fëmijë me Autism autizmi apo sindromi Kanner, një çrregullim në zhvillimin e fëmijës. Autizmi
, apo sindromi Kanner, një çrregullim në Fëmijët e zhvillimit të fëmijëve me autizëm kanë vështirësi të shprehur ndjenjat, krijimin e marrëdhënieve sociale dhe integrimin e eksperiencave shqisore autizmi më ndodh në tre vitet e para të jetës .. Ai është shtuar edhe për katër herë Fëmijët më të zakonshme tek djemtë sesa tek vajzat. Autistic shpesh kanë probleme me të mësuarit dhe përqendrim. Prandaj, është e rëndësishme për qasje të tillë fëmijës një artful. ajo kërkon mësues të specializuara të kujdesit që ia ka mundësuar të zhvillimit mendor.
duhet së pari të them disa . fjalë mbi karakteristikat e kësaj sëmundjeje duhet të kuptojnë fëmijët autistic dhe, si të përshtatshme për qasjen e tyre Çfarë sjellje karakteristike të këtij çrregullimi fëmija mund të izolohet, jo në ndërveprim social të ketë ndonjë çrregullim të fjalës -.?. si përmbysur përemrat - .. .. fëmija është i gatshëm për të ndryshuar mjedisin, por ajo lehtë fjala për
kujtesës Çfarë është edhe më e rëndësishme për fëmijët me autizëm organizojnë lodra duhet të jetë vendi i duhur nuk ndërhyn me fëmijën Përveç simptomat karakteristike të këtyre sëmundjeve mund të klasifikohen si?. prekje e keqe, mungesa e apo buzëqeshje shumë të rralla, si dhe lloje të ndryshme të gabimeve. Kur ne jemi të vetëdijshëm për simptomat e kësaj sëmundje, ai do të jetë më e lehtë për ne për të punuar me fëmijët autikë.
njohur, fëmijët vuajnë nga autizmi si një rutinë dhe është më e lehtë për të gjetur. Kështu, plani i të mësuarit duhet të themelohet. Fëmijët duhet të dinë se çfarë do të ndodhë pas këtyre hapave, ju mund ta bëni lehtë. Town Hall dhe shikojnë MMA me planin ditor. Në këtë mënyrë, fëmijët më lehtë mund të gjejnë veten në realitet. Nëse keni nevojë për të ndryshuar rendin e operacioneve , të bëjë atë në një mënyrë delikate që të mos prishin rendin e ditës në mënyrë dramatike mjedisin
për të mësuar në klasë duhet të strukturohet, pra, çdo gjë duhet të bien në vend Shmangni rrëmujë Për shembull, Ndani klasën në disa fusha:.. një vend për argëtuese, punë, vendet për të ngrënë dhe duke bërë më të lehtë për fëmijët për të kryer detyrat e planifikuara przemeblowań jo në klasën e ata mund të jenë ndryshimet e vogla delikate, por nuk e bëjmë atë shumë shpesh ... të zhvilluar talentin fëmijët autistic
. Prandaj është e rëndësishme që të njohin talentet e fëmijës. Shumica e fëmijëve autistë kanë talent artistik, duke arritur në drejtim të tërhequr ose krijuar diçka me duart e tyre. Nëse fëmija juaj ka këto karakteristika, për të siguruar atë me mjete të përshtatshme për të zhvilluar këto aftësi. Kjo ju lejon të lidheni me kënaqësi.
Siguroni hapësirë ​​të mjaftueshme për të mësuar. vendin që duhet të ndriçuar mirë dhe mund të hutojnë fëmijën. Shmangni në lartësi të mëdha, imazhe ngjyra dhe ndriçim fluoreshent. shpesh dekurajojnë fëmijë. Mos vendosni pajisje në dhomë, që e bën një zhurmë shumë të papritura dhe me zë të lartë. Ajo mund të frikësojë një fëmijë me autizëm .
> Unknown Relax .
> Si për të bindur fëmijën tuaj në kopsht
> Si të shkruani poezi
> bestytni premtimet dhe arsimi i mesëm
> Si diamante formuar |? Arsimi
> .. Si të fix normat
> SËMUNDJA Shtrirë
> Si te zgjidhni pushtimin më të mirë fit
> Si të shpëtoj nga një shokun
> Si të kapërcejnë nostalgjinë duke punuar si një au pair
> Si të merrni një kredi studentore
> kënaqësinë e punës
> Si të mësojnë anglisht në polonisht flasin.
> Si për të zhvilluar krijimtarinë
> Pse fëmijë kafshojnë thonjtë e tyre, gozhdë thumbues tek fëmijët, thonjtë në fëmijë
> TAKIM MENAXHIMI
> frika e panjohur
> Sa shpejt mund të keni lexuar
> Si të mësojnë anglisht me këngë
> ushqyerit fëmijëve dhe të hahet fruta dhe perime