Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Arsimi dhe Psikologji

Arsimi dhe Psikologji kategoria në të cilën ju mund të gjeni të gjitha në lidhje me kujdesin e fëmijëve, ADHD në fëmijët, divorc të lartë konflikti dhe fëmijët, Business Intelligence, etikës në vendin e punës, të mësuarit në distancë, mirësjelljes në internet, trajnim komunikimi...

---------------------------------------------------------

Si për të bërë një detektor metalik

Si për të bërë një detektor metalik metalike Përgatitja detektor është shumë e thjeshtëMarrja detektor metalik
është shumë e thjeshtë Shumica prej nesh kanë sendet e nevojshme për të përmbushur me detektor është pothuajse në dorë që do të japë vetëm 30 minuta Këtu janë këshilla se si të bëjnë një detektor metalik, ...

kur Në
Merrni aparate të lirë - të tilla si Walkman ® - .. dhe prerë me gërshërë para të dhëna me kohën, të sigurt për të lënë një kohë të gjatë
mjaft kabllor Hiq tela, duke i ekspozuar 10 cm kabllo, tela secili duhet të jetë në një dhe një teli me ngjyrë bakri çdo tela kështu që ju keni dy kabllo -. .. kjo është një tel i bakrit dhe ngjyra tel celular Shumica në një kabllo të kuqe dhe kabllo bakri, dhe blu tjera dhe
bakrit vënë një zam pak kudo në pjesën e pasme DVD-R - ku janë titra -. ngjitëse për telave të bakrit e celularit, e cila është kabllor blu palë nuk ngjyrat tel ngjitës do të përdoret më vonë Prisni deri dries zam, dhe të lidhura pastaj me një tel bakri me shirit elektrike.. , duke shmangur vendin ku zam. Vendi tani
një pikë e zam në anën e pasme të CD-R sekonda
dhe të përsëritur me përjashtim se telat plug mbi pjata të bakrit, të cilat së bashku me kabllo të kuqe. Mos të bashkëngjitni drejtimin e kuqe. Përsëri obklej pa ndërprerja e tela me shirit elektrike, duke lënë një hapësirë ​​të kontaktit me
pjatë në këtë mënyrë, ju merrni dy CD dhe DVD janë të lidhura me tela bakri dhe dy telat e lira me ngjyra. kuqe dhe blu
Merrni baterinë 9 volt me ​​shirit ngjitës Connect. telat - e zezë të kuqe dhe negative --- pozitiv - + -. kasetë bashkangjitur mirë me tela në
vend të hapin një makinë llogaritëse dhe një vend në mes të CD-R përdorimin e izolimit dhe e bashkangjitur .. shkoni në barkë, ku telat gjobë.
Fut DVD-R direkt me kalkulator e internetit, e cila është e bashkangjitur në tel. bordet Page shtypura duhet të vendoset përballë kalkulator. Përdorimi
kasetë kanal për të lidhur dy pjata së bashku. Sigurohuni që ju të lidhura fort. Llogaritësi duhet të vendosen në mënyrë të vendosur mes tyre. Vendi
bateri direkt në një DVD-R në mes, në anën e të pastër. Fix. fort me
shirit Hang Leviz pajisjen mbi zonën ku ju doni të gjeni një zhurmë metalike kur ka dëgjuar përmes metalike Me këtë pajisje ju mund të gjeni objekte të fshehura në thellësitë e 15 - ... 20 cm.
> ? Shokun Student apo atë për të zgjedhur
> ngjyra portokalli kuptimi portokalli
> miqtë më të mirë Përgjithmonë mendimet e mençur për miqësi
> Si të citoj referencat , revista libër, web faqe, Bibla, ligji
> Teoria e preferuar ngjyra dhe me ngjyra
> Si zemra e pemën e Krishtlindjes
> Pregaditja për kopsht
> studiojnë jashtë vendit Australia
> . Si për të kapërcyer frikën e provimit
> Si të përdor aparati vizual në shkencë
> Si për të përgatitur një vendim përfundimtar të ekranit
> Si për të përgatitur fëmijën tuaj për kopshtin
> Si për të identifikuar të rrezikshëm plastike |? Arsimi
> Si për të gjetur një hotel të mirë
> Çfarë bëni kur fëmija juaj urren shkollën ?
> Unë kam të drejtë të përdorë rodzinego dhe fëmijën tim në shkollë, përveç ata jetojnë, nëse unë të kualifikohen për ndihmë për qasje të fëmijëve në shkollë
> TRAJTIMI e mirësjelljes Sa njohur dhe sjellja e sjellshme
> Si për të prodhuar raketa për fishekzjarre |? Arsimi
> Memory dhe Harruar procesin e kujtesës
> atmosferë MARS Metani në Mars