Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Arsimi dhe Psikologji

Arsimi dhe Psikologji kategoria në të cilën ju mund të gjeni të gjitha në lidhje me kujdesin e fëmijëve, ADHD në fëmijët, divorc të lartë konflikti dhe fëmijët, Business Intelligence, etikës në vendin e punës, të mësuarit në distancë, mirësjelljes në internet, trajnim komunikimi...

---------------------------------------------------------

Si për të mësuar anglisht

Si të mësojnë anglisht keni ndonjë problem me anglisht ti mësojnë disa vjet më parë, por ende nuk e shihni rezultatet nëse po, ju lutem lexoni këto këshilla për të ndihmuar ju të zotëruar gjuhën angleze
A keni një problem me anglisht ju mësuar disa vite më parë, por ende nuk e shihni rezultatet nëse po, ju lutem lexoni këto këshilla për të ndihmuar ju të zotëruar gjuhën angleze
Fra?.
në flasin pa frikë. / u Problemi
më i madh shumica e njerëzve që mësojnë një gjuhë të re është frika e tyre. Ata ishin të frikësuar që të mos anulojë fjalën e saktë, ose ajo do të duket i trashë, kështu që nuk flasin fare Mos e bëni atë në asnjë mënyrë Mënyra më e shpejtë dhe më të mirë për të mësuar të gjitha këto -. përsëri .. dhe përsëri, deri në mënyrë të duhur
Ashtu si çdo gjë, për të mësuar gjuhën angleze kërkon shumë praktikë nuk e le frika pak penguar marrjen e asaj që ju doni gjëja më e rëndësishme është që flasim -... .. nuk ka rëndësi në qoftë se ju flisni mirë, ose të bëjë gabime përpjekjet tuaja me siguri do të jetë i vlerësuar dhe nuk duhet të jetë frikë se dikush do të qesh
avantazh u e mundësive / u Edhe nëse
ju mësojnë anglisht në shkollë që nuk do të thotë që ju nuk mund të mësojnë jashtë klasës për të përdorur burime të shumta, metodat dhe mjetet - .. për të mësuar një gjuhë të huaj shumë më të shpejtë Ka shumë mënyra të ndryshme për të bërë këtë është për të praktikuar anglisht e tyre, kështu që nuk kufizojnë një ose dy. Internet për mënyrën perfekte për të mësuar anglisht.
u rrethojnë në gjuhën angleze. / u
absolute mënyra më e mirë për të mësuar anglisht është që të rrethojnë atë. Merrni shënime në gjuhën angleze, në dhomën e vendosur të shkruara në libra anglisht, dëgjoni programet e radio kryera në atë gjuhë, anglisht shikojnë lajme, filma dhe televizion. flasin anglisht me shokët kur lind mundësi. sende më shumë anglisht rreth jush grumbulluar, më shpejt ju të mësoni dhe të fillojnë të mendojnë në gjuhën angleze. Dëgjoni
bregdet native speakers sa më shpesh të jetë e mundur. / u mësues
disa të mira që mund të mësojnë Anglisht. Megjithatë, ka disa arsye për këtë janë shkollat ​​më të mira gjuhësore preferojnë të punësojnë amtare folësit e gjuhës angleze. Një arsye është se theks natyrshme që studentët duhet të përpiqen të imitojnë. Watch
u filma dhe televizive në gjuhën angleze / u
jo vetëm një mënyrë e mirë për të mësuar gjuhën, por edhe shumë efikas Kërkoj filmóww Anglisht - .. sidomos me titra anglisht - ju mund të zgjerohet fjalorin tuaj dhe të dëgjojnë shqiptimin e fjalëve për ju mundimshëm Nëse ju dëgjoni lajme, ju gjithashtu mund të kapur një shumëllojshmëri të thekse u
Dëgjoni këngët anglisht / u
... br Muzika mund të jetë gjithashtu një mënyrë efektive për të mësuar anglisht. Në fakt, kjo është një mënyrë e mirë për të mësuar shqiptimin e duhur. mënyra më e mirë për të mësuar është për të ndjekur dhe lexuar, dhe artisti këndon. Ka shumë vende të mira në faqen ku ju mund të gjeni tekstin këngët më të madhe. Në këtë mënyrë ju mund të ushtrojë lexim dhe dëgjim të njëjtën kohë. Dhe në qoftë se ju doni të këndoj me zë të lartë së bashku me artist.
Mëso u shpesh është e mundur. / u
vetëm të mësuarit gramatikore dhe fjalori ushtrime, të cilat në fakt mund të përmirësojnë një gjuhë të huaj. u
për të zgjidhur ushtrime dhe teste. / u Shumë njerëz mendojnë se ushtrimet dhe testet janë të mërzitshëm. Megjithatë, për ata që ju mund të vërtetë të përmirësoni gjuhën angleze. Një nga arsyet më të mirë për të bërë testin, është e mundur për të krahasuar ato me rezultatet e mëparshme. Kur përdorni testin e gjashtë muaj më parë dhe duket pas tij, shikoni sa ju tashmë e dini. Nëse ju nuk provoni, ju nuk do të dinë se sa ju kanë përparuar. të fillojë tani dhe të bëjë disa ushtrime në faqe , kthehen ata për disa ditë dhe të shohim atë që keni mësuar. të fillojë të punojë, dhe përparim sigurisht poczynisz më tej në mësimin e anglishtes.
u
Record up. / u
di askush pëlqen dëgjojnë zërin tuaj në kasetë, por kjo është një test i mirë. Ajo është e mirë për të krahasuar kaseta tuaja nga koha në kohë. Ndoshta ju do të jetë i impresionuar me përparimin e tij nuk e njohin zërin e tij. u
Dëgjoni në anglisht. / u
Unë mendoj se të flasim në telefon, duke dëgjuar radio apo CD në gjuhën angleze. Kjo ishte një eksperiencë të ndryshme se duke shikuar filma apo TV, sepse ju nuk e shihni personin duke folur për ju. nxënësit Shumë angleze thonë se duke folur në telefon është një nga gjërat më të vështira dhe i vetmi mënyrë për të studiuar efektet e përmirësimit praktikë.
> Si mund të krijoj një dizajn kartëvizitë
> Cili është Kupa Davis
> Si për të thyer pengesë të shëndoshë | Arsimi?
> Si për të rritur përqendrimin dhe për të përmirësuar kujtesën
> Si Arkani u vra
> Cili është LOL?
> Dita Si të clipe Shën Valentinit
> dhe vendimet TEST karakter
> gjenerata e vjollcë dhe Fëmijët Lejla
> Si të qëndroni zgjuar në shkollë
> Si të mirë për të kujtuar
> Gjuhë e huaj nuk është e vështirë!
> Hypochondria është pjesë e jetës
> Si të shpejt të mësuar
> .. Si të fix normat
> Karakteristikat e një menaxher dhe si për të fituar besimin
> filma kauboj dhe perëndimore
> dhe himni kombëtar francez si pasojë
> Si mund ta gjej starch |? Arsimi
> Si është IQ |? Psikologji