Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Arsimi dhe Psikologji

Arsimi dhe Psikologji kategoria në të cilën ju mund të gjeni të gjitha në lidhje me kujdesin e fëmijëve, ADHD në fëmijët, divorc të lartë konflikti dhe fëmijët, Business Intelligence, etikës në vendin e punës, të mësuarit në distancë, mirësjelljes në internet, trajnim komunikimi...

---------------------------------------------------------

Si për të mësuar fëmijëve anglisht

Si për të mësuar fëmijëve anglisht nuk ka konsensus të gjerë se gjuha e huaj më të mirë për të mësuar fëmijëturtësi
konvencionale është se gjuha më i mirë i huaj për të mësuar fëmijët në lidhje me mendimet e tyre janë thithjen e njohurive të reja jo si diçka që është e detyrueshme, por fun Shumë prej nesh kanë në kokën time si një fëmijë mëson të flasë një gjuhë të huaj, .. ose për të praktikuar të huaj Gjuha me fëmijën e tyre në shtëpi. E pra, kjo nuk është e pamundur. di vetëm disa truket ju mund të përdorni ndërsa mësimi në shtëpi ose në shkollë. u
Për të inkurajuar fëmijët që të flasin me njëri-tjetrin në një gjuhë të huaj / u Është e thjeshtë. Nevoja për një të vogël, kukulla butë dore. duhet të ketë një emër, nëse ju mësojnë anglisht në anglisht, frëngjisht, në qoftë se ju mësoni frëngjisht, etj Supozojmë se ne të mësojmë fëmijëve gjuhën angleze. nuskë jonë me emrin Matt. Zgjidhni një person nga grupi. Pyet ajo i mbuluar sytë për një moment nga publiku. nuskë dytë hide. detyrë për një fëmijë i cili ka ardhur se ata kanë gjetur këtë lodër. fëmija duhet të kërkojë në dikë anglisht në grup. për të gjetur një lodër çdo kohë, megjithatë, duhet të jetë prezent dhe të thonë çfarë është shembull ....? Mirëmëngjesi Emri im është Anna unë jam duke kërkuar për lodër tim, Matt keni atë, në qoftë se fëmija në fjalë, tha lodër duhet të përgjigjet Mirëmëngjesi Emri im është Caroline Po, unë kam një Mat Nëse ai nuk ka përgjigje duhet të jenë: ...... Mirëmëngjes Emri im është Caroline Jo, unë nuk kanë një rrogoz në qoftë se ju keni shumë të fëmijëve në grup, ju mund të inkurajojnë fëmijën tuaj, në të cilat, grupet m duhet të kërkojë për të vënë
. Tabela me objekte të ndryshme në ekran të gjithë fëmijët duhet të gjykojnë të gjitha gjërat e mëdha e quajnë çdo send në anglisht, fëmijët duhet të përsëritet çdo herë emrat anglisht të disa të dhënave .... Kërkojuni fëmijëve të mbani në mend se të gjitha sendet. Ata nuk duhet të jetë e re për fëmijët, për të mend të gjithë. Pastaj pyesin fëmijët të jenë larg nga tavolina dhe u kthye drejt tij. Vendos një artikull, në mënyrë që fëmijët nuk do të shohin sende të cilat ju do të fshihen. Pyetni fëmijët të zgjedhura të cilët kishin ardhur në tryezë. Tregoj atij se ju keni një Hidden Object. Le të tjerët shpjegoj Fëmijët në një kurs të gjuhës së huaj, e cila kurs pikë. spekulim tjetër. u
Nëse ju doni për të mësuar fëmijët / gramatika, por nuk duan të shqetësojë me rregullat, sepse unë isha thjesht shumë e vogël për të përdorur shkumës me ngjyrë kur shkrim dënime në bord .
Për
shembull dua tenis.
gatuan nëna ime darkë. Përemrat
Blue shënuara, foljet në nouns kuqe dhe të gjelbër. Ky ushtrim është shumë i dobishëm për ata studentë të cilët kanë probleme me fjali kalon.

u Si për të trajnuar fëmijët për të numëruar në një gjuhë të huaj / u Ju mund, për shembull, kërkoni një fëmijë tek tjetri në klasën e majtë. Gjatë kësaj kohe, fshehin pjesën tjetër të bijve më parë pika zgjedhur. fëmijë, i cili erdhi pas kthehen misionin për të gjetur pika. Të tjerët sugjerojnë numëruar. Nëse personi është larg nga ku është fshehur në shtëpi, fëmijët llogariten në heshtje. fëmijë do të jetë më afër me objektin fshehur zë të lartë për të llogaritur. Ju gjithashtu mund të pyesni një fëmijë që është e rëndësishme, jo gjithë .. klasë, dhe Përsëriteni këtë ushtrim disa herë Çdo herë që keni nevojë për një person tjetër dhe një tjetër person duhet të llogaritet
Ju do të duhet flashcards caktoni atyre në klasë rastësisht vënë ato në një dritare, një raft apo në tavolinat e fëmijëve.. - . kudo pastaj tregoni fëmijëve se çfarë jeni duke kërkuar për një kartë, natyrisht në një gjuhë të huaj që fëmija gjen karta e parë merr pikë .. Ajo ishte u madh fun mësojnë fëmijët fjalorin / u. mund të zbatohet në pothuajse bllok çdo të biznesit.
Ju mund të këndojnë këngë me fëmijët bregdet / u. fëmijët love it. Zgjidh nivelin e duhur të fëmijëve. këndojnë së bashku. mirë nëse elementet e lëvizjes.
Ndani klasën në dy grupe. Çdo emri i grupit, të tilla si Dielli dhe hëna. fëmijë zgjedhur nga secili grup thonë se fjala më e shkurtër e treguar në fëmijën përmbledhje. cili do të jetë rezultatet e para të një pikë për ekipin e tij. fjalët e mëposhtme të konkurrojnë më shumë fëmijë. fituesi është ekipi që shënon më shumë pikë. Kjo metodë është ideale për të përsëris fjalorin / u
Ju do të duhet dy grupe të kartave Një me fjalë në gjuhën angleze, dhe të tjera me fotografitë e këtyre fjalëve, ose fjalorin në polonisht Dërgo kartat e fëmijëve me fjalor anglisht përqindja e fëmijëve në grupe.... - dy apo tre, në varësi të se sa fëmijë keni në grupin tuaj - .... Cdo grup rri vete diku tjetër në klasë pastaj tregoni fëmijëve një kartë me një foto apo një fjalë në fëmijë polak nga një grup që ka një pamje të duhet të ulen në stol fitoi këtë grup me të cilën më parë fëmijët të hequr qafe e imazhit. Shkrimi
në bordin e fjalëve të zgjedhur. mirë në qoftë se ato janë fjalë që fëmijët do të duan të përsërisin. Printo sa më shumë që ju dëshironi. ndajë klasën në dy grupe. maj do të vendosen në përputhje të string parë në stol në fund të klasës. qëndron në fund të klasës. Pyetni fëmijët e parë në përputhje të vjetër për ju. Tregojini atyre veshin e një prej fjalëve. Entertainment punon telefoni shurdhër. Kur ju thonë se fëmijët fillojnë të vrapojnë deri ekipin tuaj dhe them personin e fundit në radhë për vesh fjalën e përzgjedhur. Ky fëmijë flet në vesh të rreshtit tjetër dhe kështu me radhë, deri sa fëmija i parë në linjë. Ajo duhet të bërtas me zë të lartë për një afat të shpejtë në pjatë dhe ti tregojmë. fituesi është ekipi që do të jetë i pari.
Përgatitja imazhet e artikujve zgjedhur. Ju gjithashtu do të duhet një magnetofon. Çështja në klasë foto. Disa fëmijë të pretendojë të jetë shumë e nxehtë dhe ti japë atë për ju shpejt nga dora në dorë. Gjatë kësaj kohe, fik muzikë. Në një kohë kur muzika u ndal, ata kanë nevojë për për të ndaluar ushqyer imazhin, e cila aktualisht mban fëmijën që ajo ka për të dhënë emrin e saj angleze. të vazhdojë të luajë me fotografitë e reja të fëmijës, ku ndaluar fun. Fëmijët
të qëndrojë në një rreth më E fundit tri pikat janë versionet demo.
u Gjeometri / u
përshtatshëm për të gjitha nivelet e arsimit. Për të tërhequr figura gjeometrike në aeroplan, të njohur me pronat e tyre, duke krijuar një ndërtim gjeometrike. . Perfect për shtëpi dhe në matematikë shkollore
Për të hequr http://www.instalki.pl/programy/download/matematyka/Geometria.php~~dobj ~ ~ KRYETARI = shpëtojnë
u Math 1 2 / u
dy pjesë e programit për të studiuar matematikë në nivelin elementar. Pjesa e parë diskuton efektet e numrave natyrore - Factorization parë, fakt, fuqia, faktoriale, etj - dhe të tjera për të vërtetë - Operacionet me fraksione, fraksionet e në shndërrimin decimal dhe anasjelltas, para se të nënshkruajnë në përqindjet e elementeve të veprimit faktor -.
mund të shkarkohet në: http://www.dobreprogramy.pl/Matematyka, Windows, 11635.html
u Matematika 4 / u
program pa pagesë për matematikë të mësuarit, duke mbuluar një gamë Materialet 4 shkolla fillore. Përmes këtij programi, studentët mund të zhvillojnë aftësitë në aritmetikë të thjeshtë, të kryer operacione me fraksionet, fushat llogaritjen e shifrave të avionit dhe vlerat numerike të konvertimit nga Roman në arabisht dhe anasjelltas
për shkarkim. Http :/ / www.dobreprogramy. com / Matematikë, Software, Windows, 11724.html
u quizzer Matematikë / u
applet i thjeshtë për të mësuar tabelat e shumëzimit. Version anglisht. Kërkesat User rezultat i shumëzuar dy numra, ju duhet të shkruani në vendin e duhur dhe shtypni Kontrollo përgjigje
Për të shkarkuar: http://www.instalki.pl/programy/download/matematyka/Pitagoras_2000.php ~ = ~ Dobje KRYETARI. u
tavolina shumëzimit 1.0 / u
plotësisht të lirë, program i thjeshtë për të mësuar tabelat e shumëzimit. Zgjidhje e përkryer për të gjithë, ajo duket të jetë mësimi i mërzitshëm tradicionale. Mësimi mund të bëhet në konkurs - i cili do të japë rezultate të sakta shpejt dhe i bën gabimet më pak - për shkak se programi përbëhet prej zgjidhjen kohën dhe numrin e gabimeve
mund të shkarkohet në: Dutkiewicz.mail.waw.pl

. u Tabela e shumëzimit / u
Një applet për tabelat e shumëzimit të mësuarit. Përshtatshme për të gjitha moshat. Ndarë në shtatë - niveleve të vështirësisë - Niveli 1 - 5 * 5 Niveli 2 - 7 * 7, Niveli 3 - 9 * 9, Niveli 4 - 10 * 10 Nivelit 5 - 31 * 31 Nivelit 6-99 Jo 99, klasën e shtatë. - 999 * 999 -
mund të shkarkohet nga: Spektrus.republika.pl / programy.htm
u 2 +2 math për fëmijët / u program
mbështetur aktivitetet kryesore të matematikës si një shkollë si, Përveç kësaj zbritje, shumëzim dhe ndarje. Të gjitha materialet është e ndarë në 21 klasa. Një avantazh i rëndësishëm i këtij programi është grafikë tërheqëse, të shoqëruara me muzikë të këndshme dhe
tregimit mund të shkarkohet nga:. Http :/ / 2 pl.unidownload.com/filedownload-2 _1312.html ~ ~ KRYETARI = shpëtojnë
bregdet Pitagora 2000 - Demo - / u
demo një program i madh për të mësuar matematikë. Programi përfshin një sërë materialesh që variojnë nga 5 Shkolla fillore në çështjet e arsimit të mesëm. Ajo përmban mbi 700 detyra, ekzaminimet, analiza, udhëzimet për detyrat dhe përmbledh teorikisht. Mësimi zhvillohet në kuadër të zgjidhjes së detyrave për të cilat software aplikimit mund të shikoni këshilla. Progres është shënuar dhe është visualized në grafikët demo version
për shkarkim: http://www.instalki.pl/programy/download/matematyka/Pitagoras_2000.php ~ = ~ KRYETARI Dobje bregdet Matematikë
2004 - një demo. - / U program
demo për të mësuar matematikës në shkollën fillore, shkollën e mesme dhe shkollën e lartë. Programi shpjegon probleme të ndryshme, duke përdorur testin e kontrollon njohuritë e marra dhe monitorimin e
Demo progresit në dispozicion për shkarkim në:. Në shumë para nga ju prishen dhe ju jeni dhimbje në mendimin e tyre atëherë ju duhet të zgjidhni një drejtim tjetër për punë do të jetë gjithmonë dhe kudo, por ju duhet të kujtoj veten se i vetmi kompjuter i mirë -. ose një kompjuter që ka një qëllim dhe natyrën e jetës. E njëjta gjë vlen edhe për punën e një kuzhinier i mirë dhe një gazetar i mirë. Për këtë arsye, ju duhet të zgjidhni se në cilin drejtim ju pëlqen me të vërtetë, diçka që me të vërtetë ju interesojnë.
nuk e le se ndikimi zgjedhja e zonave kërkimore ishte shoku më i mirë either. Prindërit duhet të ketë asnjë ndryshim në atë që miqtë tuaj janë duke shkuar për të studiuar në universitet, të takohet me njerëz të rinj, jo vetëm të mbajë në të miqtë e vjetër, përveç se - ... shkoni në kolegj për të mësuar diçka në të ardhmen për të gjetur punë tuaj ëndërr, për të mos ulur nëpër të gjitha ligjëratat me një mik në bar. Gjithashtu prindërit nuk duhet të ndikojnë në zgjedhjen e studimeve. asgjë nuk mund të bëni në qoftë se baba yt donte të bëhej një mjek dhe duke bërë diçka në sytë e gjakut. është një çështje tjetër, megjithatë, në qoftë se prindërit tuaj janë. Pronarët e kompanisë më pas do të pëlqen apo jo kurrë ata marrin ambicie Mos u zemëro - .. në qoftë se ata vetë bëhen diçka që ju bëni në mënyrë të mbani mend që kanë punuar në mënyrë të sigurtë për një kohë të gjatë, dhe ndoshta kishte pak fat nuk është vendi. që ju do të ketë sukses.
Nëse ju nuk e dini se cilin drejtim të zgjedhur, sepse asgjë nuk është me të vërtetë të interesuar në çdo mënyrë të veçantë, dhe pastaj zgjidhni ato studime që do të ju jap hapësirë ​​të mjaftueshme për manovrim. Mendoni se çfarë mund të bëni pas duke studiuar të dhënat. Ka punë për të diplomuarit në një drejtim të caktuar, dhe do të jetë në 5 vjet? Kjo është kështu që ju jeni të lumtur? Bën që të përmbushur nevojat tuaja në të ardhmen do të jetë në gjendje për të ndryshuar profesionin e tyre ose ta plotësojë atë?
Mos harroni se nuk është e nevojshme për përfundimin e menaxhimit dhe drejtorët e kompanisë brenda gazetarisë - gazetar ishte kryesisht për shkak të mësojmë se si të merren me problemet si ata zgjidhin vetë, dhe si për të mësuar ..
> Childrens BIBLA
> Si të mësojnë anglisht në mënyrë efektive
> . Si për të lexuar mendjen tuaj
> Si për të rritur inteligjencën tuaj
> Best FËMIJËVE KURSIMEVE Normat e interesit për depozitat me afat për një lodër
> Si për të ngritur një vajzë, grua të lumtur dhe të mençur
> Si për të mësuar shpejt
> Si të visheni fëmijën tuaj për vjeshtë
> dhimbje në armë, paratë si droge
> Si për të motivuar për punë
> Si te zgjidhni një çantë shkolle
> Si të shpejt të mësuar
> Çfarë është një dekadë
> Si të dal një CD
> Si për të gjetur një shokun
> .. Si alfabeti ka shkronja
> Si për të prodhuar shi acid |? Arsimi
> Si për të trajnuar kujtim
> Tempe sa për të nxjerrë vizatim dhe bojra uji, e tempera në mur tempera mbi një, çmim copë ngjyra,
> Si për të identifikuar të rrezikshëm plastike |? Arsimi